15 Body Language Cues en jente gir bort hvis hun liker deg

Innholdsfortegnelse:

15 Body Language Cues en jente gir bort hvis hun liker deg
15 Body Language Cues en jente gir bort hvis hun liker deg

Video: 15 Body Language Cues en jente gir bort hvis hun liker deg

Video: 15 Body Language Cues en jente gir bort hvis hun liker deg
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Du møter en jente du liker. Du tror hun liker deg tilbake. Eller gjør hun? Det ville være enklere om hun bare sa det, men da igjen, hvor er det moro i det?

Det gamle spørsmålet om å avgjøre om en kvinne liker en mann er en som har blitt spurt siden begynnelsen av tiden. Til tross for all denne tiden har menn fortsatt ikke funnet ut når det er greit å ta et trekk og når de trenger å gå tilbake. Et flertall av den mannlige befolkningen gjør enten et forsøk for tidlig eller for sent. Jo, det er noen Alpha-proffene der ute, som er stjerner på spillet, men generelt snakker de fleste menn om det.

Jeg vet at det ville være langt enklere hvis verden fungerte basert på en enkel standard. Du liker meg, jeg liker deg. La oss gå ut og lage mange babyer. Vel, synd, det virker ikke slik. I dag handler det om jakten og utfordringen å prøve å finne ut hva kvinner vil ha. Det frustrerer dere like mye som det frustrerer oss kvinner, men hei, vi gjorde ikke reglene.

15 kroppsspråkinnstillinger må folk passe på

Med mindre vi er desperate, utover kåte eller bare rett og slett lei, vil vi ikke gjøre det enkelt for deg å fange oss. Det er ille nok at menn tror at det er helt meningsløst at kvinner er helt meningsløse, så om vi er i en kaffebar, på biblioteket, i et fotballspill eller i en bar, vil vi gjerne vite at du betaler oppmerksomhet og gjør en innsats for å ta del av vår signaler og signaler.

Og som en kvinne som har grundig nytte av spillet, er her 15 kroppsspråkskanaler vi kvinner gir bort hvis vi liker deg.

# 1 Gjør øyekontakt. Hvis hun gjør øyekontakt med deg, spesielt hvis det gjentas, er hun definitivt interessert. En annen måte å fortelle om hun liker deg, er å legge merke til om hun gjemmer eller feiler det faktum at hun ser på deg. Hvis hun forteller deg at hun ser på, har du nettopp scoret et hjemløp. [Les: 10 subtile øyekontakt trekk du må passe på for]

# 2 Går nærmere. Kvinner forsøker ikke å komme seg nært og personlig med folk de ikke liker, så hvis du føler at de sniker seg inn i din personlige plass, er det en klar anelse om at hun liker deg.

Hun vil plage deg og komme nær nok til at du nesten berører, og deretter trekke deg bort, og fremheve det åpenbare tomrummet mellom deg. Hun vil også gjøre en innsats for å sitte eller stå ved siden av deg og finne små unnskyldninger for å engasjere deg i samtale slik at hun kan komme nært.

# 3 Går fysisk. I likhet med punktet ovenfor, berører kvinner bare folk de liker. Kom å tenke på det, dette er tilfelle for alle på planeten Jorden. Hvis hun begynner å bli fysisk med deg, kan du være sikker på at hun viser interesse.

Legg merke til små tegn som kort å plassere hånden på kneet, berøre armen, berører deg lett når hun ler og så videre. Enhver form for kontakt er bra, selv en som er utilsiktet fordi du ikke kan sette den forbi henne for å "uhell" pusse opp mot deg akkurat slik at hun kan røre din abs. [Les: Den subtile kunsten å flirte ved berøring og vekke en jente]

# 4 Smiler mer. Smiling er en av de øverste indikatorene når du prøver å finne ut om en jente liker deg. Dette betyr ganske enkelt at hun nyter din bedrift og ikke har noe imot å ha deg rundt. Legg merke til hvordan hun reagerer på andre. Hvis hun smiler like mye og så ofte, kan det hende du må passe på andre interesser. Men hvis du er sikker på at hun behandler deg til en stor del av hennes smiler, har du den i posen.

# 5 fokuserer på deg. Det er grunnleggende politibil å fokusere på den andre personen når du har en samtale, og selv om dette er en uuttalt regel, er det ikke mange som betaler oppmerksomhet til det. Jeg er sikker på at du har hatt å håndtere uhøflige conversationalists som blikket rundt i rommet, sjekke telefoner og klokker og se rett og slett kjedelig midt samtale.

Vel, hvis jenta du liker gjør dette, er det åpenbart at hun ikke er interessert. Men hvis hun er fiksert på deg, uansett hva du sier, kan du være sikker på at hun er opptatt. Jeg har funnet interesse for mange emner, så jeg kunne fortsette å snakke med en hottie, og jeg kan garantere at jeg ikke er den eneste! [Les: 12 åpenbare tegn hun virkelig vil at du skal spørre henne ut]

# 6 Ser på leppene dine. Hvis hun ser på leppene dine mer enn en gang, er hun definitivt interessert. Jeg kan garantere at hun forestiller disse leppene på henne og vurderer tykkelsen og evnen til å behage munnen hennes. Hvis øynene dart til leppene dine ofte nok til å legge merke til, stol på meg når jeg sier at hun sjekker deg ut.

# 7 Tegner oppmerksomheten mot leppene hennes. Når hun sjekker ut leppene dine, er det en god sjanse hun vil forestille seg på henne, noe som vil føre henne utilsiktet til å trekke oppmerksomhet mot dem. Vær oppmerksom på tilsynelatende tankeløse bevegelser som å påføre henne leppestift, bite nederste leppe, løpe fingrene over hennes lepper og så videre. I det øyeblikket hun begynner å trekke oppmerksomhet til det området, vet du at hun er interessert. [Les: 10 tydelig merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 8 Cocks hennes panne. Dette er et relativt grått område, men definitivt verdt å se på. Jeg kaller det et grått område fordi en pike som knuller pannen hennes, ikke nødvendigvis indikerer at hun liker deg. Denne handlingen må kobles til noe annet.For eksempel har en kikket øyenbryn og et smil deg i det klare, men en kikket panne med stiplede lepper skal være tegn på at du skal løpe for åsene.

# 9 Arms ved hennes side. Så lenge hun har armene ved siden av henne, har du en vei inn. Dette indikerer åpenhet og vilje til å delta i øyeblikket. Hvis hun krysser armene hennes, kan du være sikker på at hun i absentemindet beskytter seg mot dine sysler, så legg deg av. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du er på jakt etter en jente]

# 10 Leter inn til deg. Hvis hun lener seg mot deg, spesielt når det ikke er nødvendig, liker hun deg. Et eksempel er når hun lener seg tett under forutsetningen om ikke å kunne høre hva du sier.

# 11 Flips håret. Når en kvinne spiller med håret hennes, flirter hun uten å innse det. Se etter tegn som inkluderer å løpe fingrene gjennom håret, snurre en lås rundt fingeren, flippe håret tilbake og så videre.

Hun prøver å vise nakken sin og før du sprenker den, husk at nakken er en veldig sensuell og sensitiv del av en kvinnes kropp. I japansk kultur er en kvinnes hals ekstremt erotisk, og glimt av det bør sees på som en godbit.

# 12 Skyver brystet ut. Du vet ordtaket: "Hvis du har det, flaunt det?" Vel, kvinner vet at menn ikke kan motstå det når de viser sine bryster, så hvis du får henne til å skyve brystet ut og legge merke til sine eiendeler, bør du ta det som et tegn på at hun er interessert. [Les: 13 kåte tegn på tiltrekning for å passe på]

# 13 Dilated elever. På samme måte som et barns øyne vil vokse når det står overfor en stor krukke godteri, vil en kvinnes øyne gjøre det samme når det står overfor et tårnhalsaktig godteri. Dilerte elever er noe hun ikke kan kontrollere, så hvis du legger merke til det, ta det som et tegn på at hun ubevisst viser interesse og spenning.

# 14 Bats hennes øyne. Ja, en kvinne som smekker øyevippene på en mann, kan være et stereotypisk tegn på at hun flirter, men hei, det er ikke klassifisert som en stereotype for ingenting. Sørg for å kjenne forskjellen mellom en flørtende flaggermus og en i-my-eye-bat.

# 15 Upturned palms. Et annet tegn på at hun er interessert i deg, er når du ser sine åpne, opptrukne palmer. Dette viser åpenhet og vilje til å engasjere deg ytterligere mens knyttne knyttneve er et stort nei-nei.

Husk at du skal kalkle opp flere av de nevnte tegnene før du er sikker på at en kvinne liker deg. En eller to er ikke nok til å rettferdiggjøre at du gjør et trekk.

[Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

Men husk, kvinner krever oppmerksomhet og elsker chase. Så vær sikker på ikke å hoppe inn for tidlig med mindre du vil bli skutt ned. Det er ingen skade i å la henne jobbe litt for å bevise at hun liker deg. Stol på meg.

Anbefalt: