Kroppsspråk Attraktivitet - Touchy Feely Flirting

Touchy feely flirter kan virke latterlig, men i virkeligheten kan du bruke hemmeligheten i kroppsspråk attraksjon og forføre noen til å likte deg på et blunk hvis du bare vet hvordan du berører en person på riktig måte, til rett tid.

Klikk her for å lese introduksjonen på den hemmelige kunsten tilflørtende berøring.

Etter å ha lest introduksjonen, kan det hende du har funnet ut hvordan du kan bruke kroppsspråktiltrengning og bygge en følelsesmessig tilkobling ved hjelp av beroligende feelsflirting.

Hvis du bare vet hvordan du stiller kroppsspråket ditt og sender riktig signal, kan du flørt og forføre noen til å likte deg på kort tid.

Kunsten av beroligende feely flirter

Her er fire poeng som kan gjøre hele forskjellen hvis du vil flørt og lage noen som deg, bare ved å flirte med dem og røre dem til rett tid.

Kroppsspråk attraksjon og svar

Dette er så enkelt som det blir. Hold øye med kroppsspråket til datoen din.

Når du begynner å berøre datoen din iblant, er din potensielle kompis lutende nærmere eller sitte ned på en slik måte at begge føttene er nesten ved siden av hverandre?

Når datoen gir deg muligheten til å snakke fra over et bord, strekker hendene litt lenger enn nødvendig?

Eller hvis du er i baren, og du glir mot dem for å la andre passere, legger din dato hendene på deg?

Hvis datoen din strekker seg inne på grunn av kroppsspråket, kan de ikke hjelpe, men ufrivillig forsøk å få mer kroppskontakt fra deg.

Hvis du ser det som skjer, gi deg selv en klapp på ryggen. Du skal ha store våpen. Hvis det ikke skjer, gjør du det enklere å røre ved.

Hvor ofte bør tiltrekke seg å bruke kroppsspråk?

Det er lett å bli båret bort mens du spiller berørt feely. Men ikke overdrive deg selv. Ikke la en enkel positiv respons på berøring ta deg helt til petting zoo.

Begge dere kan være betennende feely flirter diskret, uten å faktisk erkjenne det. Hvis du overdriver det, kan du bringe ting til en sliping ubehagelig stopp [Les: Offentlig visning av kjærlighet etikette]. Gutter, ikke gni armene mens du flirter for første gang. Og jenter, kny ikke noen gang en fyr, det er bare irriterende å se på. Etter hvert som datoen går, kan du prøve å gå inn i hverandres grenser ved å bevege seg nærmere, i stedet for å øke hyppigheten av petting.

Og du vil vite om du kan bevege deg nærmere ved hvordan dagen din reagerer på deg. Så pass opp for skiltene, og hold frekvensen av å være diskret diskret.

Sure tegn på kroppsspråk attraksjon

Touchy feely flirter kan være så mye moro, og det er ikke bare for deg. Din dato ville elske det også! Men hvordan vet du om datoen din har det bra å føle deg? Vel, det er noen tegn som bare er altfor vanskelig å savne. Hvis datoen din nyter oppmerksomheten, ville det bare være et spørsmål om tid før de begynner å berøre deg. Og det er når du vet at du er flink på.

Fortsatt forvirret? Flere tegn inkluderer en hånd på kne, arm eller skulder i mer enn et sekund eller to, noe som definitivt er mer enn en tilfeldig touch. Hvis noen posisjonerer seg rett bak deg, slik at de må nå deg rundt for å få noe, er det et sikkert signal. La oss innse det, hvis din dato fant deg repulsiv, ville de finne en annen rute for å få det de ville, i stedet for å skyve håndflaten over sidene dine, ville de ikke?

Gjensidig bevegelse i kroppsspråk attraksjon

I tillegg til å røre, se etter noen som følger din ledelse. Hvis du lytter til snakk, lurer hun mot deg eller bort? Hvis du berører ham på armen, hvordan reagerer han?

Når de fleste mennesker virkelig liker noen, vil de signalere med kroppsspråk, selv om de ennå ikke er komfortable med å røre. Og ikke gi opp. Noen mennesker er dårlige på flørting. Men du kan alltid vite at de liker deg hvis de synes å være oppmerksom på deg. Så pass opp for gjensidig bevegelse.

Selv om det tar tid for datoen din å varme opp, med et godt øye, kan du gjøre noen viktige endringer i oppførselen. Du vil begynne å gjenkjenne deres berøre feely flirte om det er ved å berøre, kroppsspråk eller handlinger.

Det endelige ordet i kroppsspråk attraksjon

Alt som trengs for å imponere på en varm dato er en utilsiktet berøring som er premeditated, planlagt og utført med nåde og finesse. Husk å holde øye med gjensidig skilt og sørg for at du tar ting videre, ett steg om gangen, uten å overdrive det en gang.

Flørting ved utilsiktet berøring ved bruk av kroppsspråket er som å stable opp en pakke med kort over hverandre. Du må bygge attraksjonen og spenningen nøye. På den annen side er det en feil bevegelse som er alt som trengs for å rote alt opp og se slitsomt ut.

Så planlegg din berøre feely flørt med klassen. Du ville være mye mer trygg på å avgjøre om den sakte håndbørsten nedover armen din er en gjengivende bevegelse, eller et trekk for å skyve deg ut av deres plass.

[Les: Hvordan fortelle om en jente liker deg]

[Les: Hvordan fortell om en fyr liker deg]

Lær å forstå tegnene på kroppsspråktiltrengning og beroligende feels flirter, og på et blunk kan du flørt og forføre noen til å like deg før du er halvveis gjennom datoen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar