Blogg: Måned ni av å prøve for en baby

Innhold

Min mann og jeg har prøvd en baby i ni måneder nå, uten suksess.

Når du har slått ni måneder på å prøve å bli gravid, begynner du å innse at det ikke er lenge før du har prøvd et helt år, og da burde du virkelig begynne å tenke på å besøke legen din.

Hvor ironisk, at du konsekvent fortalte at du skal tenke deg, må slappe av, ha det gøy og ikke bli stresset om prosessen, men så plutselig virker det å være bekymret for det og begynne å gjøre skritt for å finne ut hva som kan være galt .

Fordi etter ni måneder har jeg begynt å tenke at noe må være feil, sikkert.

Den rasjonelle siden av hjernen min prøver å forklare alle de mange, mange, mange grunner til at jeg ikke har blitt gravid ennå, hvorav det er så mange forklaringer som ikke betyr at noe er galt, men bare at stjernene ikke har blitt justert ennå.

Jeg har innsett mer enn noensinne at livet virkelig kommer i veien. Når du jobber for hardt, eller du blir syk, eller har du egentlig ikke følt meg som å ha mye sex, og før du vet det, skjønner du at du ikke har klart å ha sex på de viktige eggløsningstidene for fortiden to måneder. Eller, du tror ikke du har, men gh disse eggløsningskalendere kan være kompliserte. Og hva om din eggløsningssyklus ikke er helt normal?

>> LES NESTE: HVOR MEGET SIXTE HAR DU EGENTLIGT Å HAVE OM DU TRYPER?

Det er på tide å kjøpe de ovulasjonsstripene, er det ikke. Det er på tide at alt trenger å bli litt mer seriøst og litt mer vitenskapelig.

Jeg har lastet ned en eggløsningskalkulator til telefonen min og en eggløsning-app også, selv om jeg har trukket linjen til en som setter en alarm for når jeg eggløsning, som den kvinnen har i filmen "Hva du kan forvente når du er" re Expecting ".

Jeg har ennå ikke begynt å markere datoer på kalenderen slik at den andre halvdelen vet når vi trenger å få det på, men jeg avbryter planer på forhånd når jeg vet at de faller på de viktige eggløsningstidene. Mine venner kan tro at jeg har slått flaky, men forhåpentligvis vil de forstå når jeg forteller dem hvorfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar