Blog: Måned fem av å prøve for en baby

Fem måneder med å prøve for en baby: eller, under et annet navn, "Den der alle vennene dine blir gravid".

Hvis du har prøvd å bli gravid for en stund, vil du uten tvil oppleve fenomenet til alle rundt deg plutselig bli gravid.

Og selv om du ikke vet omstendighetene, virker det bare som om det tok dem ett forsøk, og de falt gravid.

Selvfølgelig er det ikke tilfellet, og når du begynner å snakke, innser du at dine venner som er venner, alle har sin egen historie om hvordan man blir gravid.

Min mann og jeg har forsøkt å bli gravid i fem måneder nå, uten suksess ennå. Vi holder deg avslappet, og likevel får jeg de umiskjennelige pangs av sjalusi når en annen venn kunngjør hun forventer.

Og føles som en liten feil når en annen måned går. Jeg vet, jeg vet, jeg kan ikke sette presset på meg selv - men jeg tror det er naturlig, ikke sant?

>> BLOGG: MÅNED TRE AV TRYING FOR ET BABY

Du er hva du spiser ... Jeg må være en gelékrokodille

Å prøve et barn betyr å holde et sunt kosthold, kutte ut sprit og usunn snacks. Topp på tomater, egg, bananer, makrell og mørk sjokolade. Det er alt håndterbart.

Men hva med poser med Haribo? De kan ikke være på listen over superfoods å spise hvis du prøver å bli gravid, men himmelen de vil sette deg i godt humør mens du prøver.

Jeg har kuttet ned koffein, noe som begrenser meg til to små, slanke lattes i kaffebaren i løpet av uken, og et par i helgen. Det har vært overraskende enkelt å kutte ned på koffein, og jeg føler meg friskere for det. Jeg kunne ikke kutte ut lattes helt, skjønt - de er for trøstende.

Jeg har ennå ikke klart å overbevise mannen min om å gi opp øl. Han drikker bare et par i helgen, så jeg lar ham fortsette med den modereringen for nå.

>> BLOGG: MÅNED SJEN AV TRYING FOR ET BABY

Glem alt dette barnet gjør, og la oss ha det gøy

Alle de beste rådene om hvordan du skal tenke, og den beste tiden å tenke, og de beste sexposisjonene for å bli gravid, til side - det viktigste rådet jeg har fått siden du bestemte deg for å prøve en baby, er å ha det gøy.

"Ikke glem ditt forhold, og hvorfor du elsker hverandre - husk å ha det gøy med alle hobbyer som har holdt deg sammen så lenge."

Så legg på buksene dine, vi skal gå og kikke og ha et fint måltid etterpå, før du ser på noen drakter på tellyboksen.

Hva å lese neste:

14 superfoods å spise hvis du prøver å bli gravid

8 matvarer som vil øke spermiertallet

De beste sexposisjonene blir gravid

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar