Bizzi Grow POD Travel Changing Bag Review

Innholdsfortegnelse:

Bizzi Grow POD Travel Changing Bag Review
Bizzi Grow POD Travel Changing Bag Review

Video: Bizzi Grow POD Travel Changing Bag Review

Video: Bizzi Grow POD Travel Changing Bag Review
Video: Bizzi Growin POD Travel Changing Bag 2023, September
Anonim

Et øyeblikk:

Denne smarte posen er to produkter i en - som en lett veske, den er veldig romslig og gir plass til alle babyens essensielle. Som en barneseng, gjør det lett når du besøker venner. Vi elsker denne smarte posen!

Hva de sier:

"Det er hva som er inne i det som teller … Den perfekte søvnløsningen for foreldre på farten, sikrer Bizzi Growin POD Travel Changing Bag at reiser med baby er praktisk og stressfri. Den unike fold ut barneseng delen er rask og enkel å bruke, perfekt for reise og dagtid lur. Ikke behov for store, tunge reise barnesenger, bare ta tak i din bag og gå! Ved hjelp av de lette polene som er gitt for å sikre babysengene, kan babyen sove sikkert og komfortabelt i brettet ut med barneseng. Samlingen av krybbeavsnittet tar mindre enn et minutt! En polstret madrass leveres komplett med posen og kan brukes i barneseng eller som en daglig skiftende madrass. Posen har mange lommer og lommer for å organisere alt barns og moms essensielle og inkluderer en isolert flaske lomme. Posen er vakkert laget av kvalitet, slitesterke stoffer, og har fortsatt bruk som en skiftende veske / weekendpose etter at babyen har vokst ut av krybbeavsnittet. Ikke la barnet være uovervåket i Pod Travel Bag."

Testet av mamma Rachael Harrison-Murray for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet fordi det er lett, er veldig romslig og dobler som reiseseng. Det er veldig enkelt å konvertere fra veske til barneseng, det tok meg mindre enn to minutter. Jeg elsker også det vakre "bee" -designet. Madrassen eller skiftematten er mye mer behagelig for min lille enn jeg forventet som den er ganske polstret. Når du bruker den som en pose, er den romslig nok til å passe alle nødvendigheter og er faktisk ganske slank linje og lett å bære. Den leveres med en lang avtakbar stropp for å gjøre det lettere å bære også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi jeg tidligere brukte en vanlig, mellomstor veske, men da jeg reiste til familien fant jeg at jeg trengte en annen veske, for eksempel en veske til å bære ekstra klær, leker og flasker. Nå kan jeg passe alt i en pose. Også, utrolig, det er nå ikke nødvendig å bekymre seg hvor hun vil sove som det dobler som en barneseng - geni!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over lignende på markedet, fordi mens det finnes billigere produkter, er de mer voluminøse og ser ikke ut til å ha mye plass til å bytte vesentlige. Jeg tror dette produktet skal vinne en Mother & Baby-pris fordi det er en god balanse mellom å være en komfortabel, praktisk reise barneseng og en romslig skiftveske.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil bytte om dette produktet er glidelåsen som forbinder hodet og foten på barnesenget. Zippen ligner en du finner på en hette eller et par jeans, noe som betyr at det er spinkel. Men ellers er denne reiseposen fantastisk!

Testet av mamma Corinna Harrison for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Denne posen er så praktisk når du er ute og om og babyen må ha en lur. Også for ferier eller overnatting, i stedet for å ta en reise barneseng og en veske, er dette to i ett! Vesken er ganske stor, noe som er bra som du kan bære alt du trenger, og det passer også perfekt til vognen. Det er perfekt for svømming også, siden du ikke trenger å tenke på hva du skal gjøre med babyen når du må bli forandret, kan han ligge i posen. Å ha en barneseng når du er på farten er flott. Det er så enkelt og enkelt å bruke og designen er også herlig, veldig unisex og partneren min bryr meg ikke om å bruke den på grunn av kjønnsnøytral design.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg fant denne posen veldig nyttig. For det første, som en babysekk, var det veldig romslig og jeg var i stand til å passe inn i alle babyens nødvendigheter, så vel som mine egne eiendeler. Så var reisedelen av vesken bare en så smart idé som jeg kunne bruke den når jeg besøkte familie eller venner for å sette babyen til å sove i. Det var også spesielt nyttig når du endret babyen min etter svømmelektioner. Å være i stand til å plassere dem et sted trygt mens du blir forandret, er avgjørende.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge denne vesken over noen andre, jeg tror det er en fantastisk ide. Det er mye plass, jeg sliter ikke med å kaste den opp, og barneseng er flott og vil vare en stund siden det er ganske lenge.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil potensielt like å se forskjellige farger tilgjengelig. Også kanskje flere rom i posen slik at jeg kunne skille alt ut mer presist? Totalt sett er det en fantastisk bag og jeg vil anbefale det!

Testet av mamma Lucy Hardman for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til mine mamma venner fordi det er veldig enkelt å sette opp. Den er kompakt for transport når du har en bil full av babyartikler, noe som er viktig. Det er et meget høyt kvalitetsmateriale, og jeg elsker at det er alt tørkbart og lett å rengjøre. Det ville vært veldig praktisk mens du besøkte slektninger da min baby var mindre, da jeg alltid ønsket noe jeg kunne sette henne trygt i andre folks hus.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne posen gjorde livet mitt lettere mens du tilbringer en hel dag hos foreldrene mine for eksempel. Da datteren min sovnet, kunne jeg plassere henne i reise barneseng uten oppstyr.Jeg kunne til og med forlate posen der som hennes utpekte barneseng da vi kom rundt, da jeg visste at det ikke ville ta opp noe rom eller være en byrde i huset deres.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror ikke jeg ville velge dette produktet over alle de andre på markedet, for selv om det er lettere å transportere, finner jeg en tradisjonell reise barneseng bedre. Dette produktet er veldig lite for min fire måneder gamle datter, som var til tå i den, og hun er gjennomsnittlig størrelse. Madrassen er også veldig tynn og babyen er i hovedsak sovende på gulvet. Jeg vet at dette er å spare plass og gjøre det enklere å transportere, men jeg ville ha gitt det til en større barneseng og en tykkere madrass. Men jeg kan definitivt se positivt i dette produktet og vil anbefale det!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan forbedre zip som det var veldig fiddly og vanskelig å feste.

Testet av mamma Dawn Stevenson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, definitivt. Jeg elsker designen med biene, det er en fin, lys pose å bære med deg. Produktet er slitesterkt og tåler hverdagslige slitasje. Det er også enkelt og enkelt å bruke, ingen kompliserte instruksjoner, bare to poler og noen glidelåser! Barnesenget foldes opp lett for å oppbevares og tørkes rent. Min lille syntes å like det som hun kunne se gjennom masksidene, så vi kunne se oss da hun lå ned.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne posen betyr å ha et sted som er lett tilgjengelig for min lille til å sove når jeg er ute, noe som er utover nyttig. Alt er i den ene posen, så det er ikke nødvendig å bære tre eller fire forskjellige som er tungvint. POD-reisevesken har mange kasser for å sette elementer inn og alle har glidelås. Den skiftende pose delen har en termisk flaskeholder, en nettlomme og mye plass. Barneselen deles ut lett og den store skiftematten gir en myk madrass for babyen å sove på.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge POD Travel Bag for å vinne en Mother & Baby-pris. Jeg elsker stil og design - posen har en fin form og er ikke for stor, og det er lett å sette sammen, selv om bestemor kan gjøre det også! Det fortjener å vinne sikkert.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg synes det burde være et eget rom for skiftematten som det var vanskelig å komme inn med alle de andre elementene i posen. Ellers er det flott!

Testet av mamma Zoe Harrison for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette hvis du vil ha en fin, liten, lett reise barneseng som du kan bære rundt og også bruke som en veske. Designet er nydelig og passer til en liten jente eller gutt, og det virker veldig hygienisk fordi det er lett å tørke rent og er veldig enkelt å sette sammen. Når det ble satt opp, følte jeg at det var robust også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har gjort livet mitt så mye lettere når du besøker slektninger for dagen eller går bort. Vår lille jente lurer alltid i barneseng hjemme, så dette er det nest beste, det har en nydelig skjegg madrass og god plass, hun sovnet veldig fort! Det var veldig enkelt å sette sammen, og hun så så koselig inne i den.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette fortjener å vinne som jeg ikke har sett mange av disse reiseposene på markedet. Jeg tror det er en god pris, så mange vanlige skiftende poser er dyrere enn dette. Utformingen av posen gjør at den ser veldig dyr og designer, men det ville være rimelig for mange mødre.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste kritikken jeg har om dette produktet er at jeg fant posen ganske vanskelig å glatte seg opp igjen etter at jeg var ferdig med å bruke den som en barneseng. Zip føltes ganske dårlig laget og holdt å bli fanget, dette kunne forbedres.

Anbefalt: