22 Bite-Size Tips om å ha mer suksess med kvinner

Hva vil kvinner ha det du kan gi? Kjærlighet? Oppmerksomhet? Penger? Dessverre tar det mer enn bare å lykkes med kvinner.

Det er ingen enkelt regel som vil hjelpe deg med å bli mer vellykket med kvinner. Det er ikke som om du bare kan vende en bryter, og plutselig er det en linje med kvinner på døren, og venter på å være med deg. Sannheten er å tiltrekke seg, holde og være vellykket med kvinner, er en dynamisk ting. Det innebærer kompromiss, evolusjon, endring av taktikk og en hel del andre ting som du kanskje eller kanskje ikke har kontroll over.

Dessverre tror for mange menn at de bare trenger å gjøre denne ene tingen, og de vil være Casanova de har alltid ønsket å være. Ikke vær den fyren. Vær fyren som kan endre og endre hans trekk for å fange en date med kvinnen i drømmene sine.

Hvordan bli mer vellykket med damene

Å være i stand til å tiltrekke seg kvinner er en prøving og feilsøking. Hva virker underverk for en kvinne kan avvise en annen. Så for å dekke alle mulige baser, er det 22 små ting å huske på når du er ute og prøver å få kvinnen du vil ha.

# 1 Ingen er ute av ligaen din. Ikke fordi du er Superman, men på grunn av denne lille ting: det finnes ikke ligaer. Seriøst, de donâ € ™ t. Og hvis den faste prinsessen i baren ser deg ned og forteller deg at din jobb eller utseende ikke er bra nok, vel, er det hennes tap. [Les: 9 tips for dating en kvinne som du tror er ute av ligaen din]

# 2 Det er imidlertid kvinner som egentlig ikke er interessert. Selv om det ikke er hyggelig, er dette helt normalt. Folk er forskjellige. Deres smak, behov og ønsker varierer mye, og samsvarer ikke nødvendigvis med det du har å tilby. Ikke ta det personlig, og føl deg ikke fornærmet. Det er mange kvinner som heller ikke liker deg.

# 3 Det er også en vennsone. Å komme seg ut av det varierer fra vanskelig til nesten umulig. Det er vellykket. Ta åpningene dine når du ser dem eller risikerer å bli sittende fast i et av de siste stedene du vil være, når du prøver å vinne en kvinnes hjerte. [Les: Den ultimate veiledningen for å komme ut av vennssonen]

# 4 Vet når du skal ta av. Å kjempe for din interesse er alt bra og bra. Faktisk er en sides besluttsomhet ofte det som får og holder mange par sammen. Bare vet at det er en fin, fin linje mellom å være vedvarende og å være obsessivt påtrengende. Pass på at du ikke krysser den. [Les: 10 tegn du trenger å ta av en jente]

# 5 Ta avslag som en gent. Hvis du ikke henter det på de fire forrige punktene, må du gjøre det nådig, hvis du må gå til side. Dette betyr ingen fornærmelser, ingen skrik, ingen å snakke og spille spill bak den andre personens tilbake, og dette bør helt blåse over av seg selv. Det kan ikke virke som det på den tiden, men å være den større personen betaler alltid seg. [Les: 9 grunner du ble avvist av jenta du vil]

# 6 Har din egen stil. Donâ € ™ t følg blindt. Bøy trendene og få dem til å fungere for deg. Det er uendelig viktigere å være stilig enn å være trendy. Hvem trenger swag når du har en klasse?

# 7 Øyekontakt har en sertifisert magnetisk trekk. Mange menn bruker ikke det fullt ut, fordi de anser det som et kvinnes våpen. Andre unngår det, fordi de er sjenert og er ikke sikre på hvordan du gjør det riktig. Begge er grizzly feil. Lære å gjøre kraftig øyekontakt er enkelt og gir enorme fordeler.

# 8 Smil ofte. Noen menn bærer deres rynke som en parade uniform og det passer dem veldig bra. Andre er så raske med et smil at det er nesten som om ansiktene deres er i konstant standby, og venter på en grunn til å kurve sine lepper. Det du trenger å forstå er dette: Smilene er sinnsykt friske og sexy når du bruker den på riktig måte. [Les: 25 ting som gjør menn attraktive for kvinner]

# 9 Kroppsspråket ditt taler volumer. Måten du går, sitte og gestikulere forteller mye om deg. Kvinner legger stor vekt på kroppsspråk, selv om du kanskje ikke legger merke til det. Få det beste ut av denne kunnskapen, og lær hvordan du projiserer et bilde som er både trygt og attraktivt.

# 10 Vær en ordsmed. Enten du er snakkesalget eller ikke, er det irrelevant. Det som betyr noe er at du ikke kommer i de ekstreme kategoriene Blabbermouth og Silent som en stein. Det som betyr mest, er imidlertid hva du gjør med dine ord, hvordan du velger dem, ordner dem i en setning, og hvor levende de formidler dine følelser, tanker og intensjoner. Det er ikke behov for pickup linjer i denne forbindelse. Alt du virkelig trenger å vite er hvordan du bruker de riktige ordene for å pique hennes interesse.

# 11 Silence burde ikke være vanskelig. "Hvorfor sier hun ikke noe, skal jeg si noe, hvorfor kan jeg ikke tenke på noe, oh min Gud, dette er en katastrofe!" Hvis dette er hva hjernen din høres ut som fem sekunder etter at samtalen er stoppet, du er i trøbbel.

Du ser, ikke hver pause er vanskelig. Sikkert de eksisterer, men i de fleste tilfeller er dette bare emnet som kommer til sin naturlige slutt. Du bør bruke disse sekundene til å reflektere over det som ble sagt, og gjøre en overgang til det neste diskusjonsspørsmålet uten panikk.

# 12 Lytt. Å late som å være oppmerksom på noen bare slik at du kan komme på sin gode side er tofaset og moralsk galt, hver eneste måte du ser på det.Ja, vi forstår at det ikke er lik, sier, sårer dyr eller begår larceni, men det betyr at du er hykler, og det er ikke et godt forholdsgrunnlag. Og dessuten, hva vil du ha med en kvinne, hvis du ikke kan plage å høre på henne? [Les: Hvordan å vinne en jente hjerte uten problemer]

# 13 Respekter kvinner. Ikke bare din kvinne, husk deg, kvinner. Dette inkluderer dine slektninger, hennes slektninger, venner, den irriterende sakte og gretten bankmannen i matbutikken og servitrisen som bare ødela bestillingen din og kunne ikke unnskylde nok for det.

Å ha kvinnen din opp på en piedestal, samtidig som det objektiverer og mishandler andre, gjør henne ikke til å føle seg som en prinsesse. Det får henne til å føle seg sårbar og på kanten, fordi hun aldri vet når denne holdningen din blir omdirigert til henne.

# 14 Vær smart. Dette handler ikke om å være bok smart, selv om dette vanligvis er et pluss. Dette poenget handler om at du er rask på føttene: raskt å lese en situasjon, raskt å velge det beste handlingsforløpet, raskt å improvisere, vellykket med det hvis dine nøye konstruerte planer går ut av vinduet. Hvis du ruller øynene dine på dette og tenker: "Hvem bryr seg, alle kvinner ønsker er utseende og penger!" Du, venn, har levd i mørket. Kvinner legger merke til og verdsetter langt mer enn du gir dem kreditt for.

# 15 Vær sjenerøs. Du trenger ikke massevis av penger, du trenger bare lyst til å hjelpe og vilje til å følge gjennom. Det er ikke engang å gjøre veldedighet, selv om dette er noe verden tydeligvis trenger mer av, uansett om du prøver å imponere på en kvinne eller være et anstendig menneske. Vær sjenerøs med din tid og innsats. Hjelp venner når de trenger det, hjelp fremmede hvis du kan.

# 16 Å være følelsesmessig og / eller sårbar er ikke en synd. Dagene til stille krigere som viser omtrent like mye følelser som en murvegg er over. Borte. Aldri å komme tilbake. Kvinner liker å vite at de er rundt egentlige mennesker, som er i stand til å være lykkelige, triste, vondt, kjærlige, og til og med litt dumme når anledningen krever det.

# 17 Har lidenskap, har hensikt, har retning. Dette kan høres ut som en linje fra et â € œdecover ditt sanne potensialâ € type seminar, men det er tre ting vi alle trenger i våre liv. En mann som har dem, ses som komplett, en mann som ikke er et barn som kjører rundt i en muligens veldig varm kropp, men et barn likevel. Å være i ferd med å finne dem ut er helt ok. Du kan ikke få alle svarene innen denne eller den aktuelle fristen, bare være på banen.

# 18 Penis størrelse og form er et genetisk lotteri

For liten? Kom over det!

Til siden? Det er hva det er.

Så stor? Stopp patting deg selv på ryggen, det er ikke som om du gjorde det! Oh, også, bli ikke lat tenkning du har allerede brakt nok til sengs.

Størrelse og form ikke teller for halvparten så mye som ferdighet og villighet til å lære.

Vi vet at dette punktet brøt vår bitstørrelsesplan, men dette er en stor sak, eller du vet, en liten avtale eller litt til side, uansett hva det er, det er greit! [Les: Hva tenker hun egentlig på søppel?]

# 19 Vær komfortabel med seksualiteten din. Pleasuring din partner er en stor del av hele sex-tingen, vi får det. Men en annen stor del er deg, får like mye ut av det. Hvis du skammer deg for å si hva du vil ha i sengen, vil du aldri få det. Så enkelt som det.

# 20 La fortiden gå. Ikke la spøkelset av forhold forbi hjemsøke alle dine trekk. Det som jobbet en gang, er ikke bundet til å fungere i dem alle, det samme gjelder for det som ble ødelagt. Å gjenoppfinne deg selv er en stor del av å starte et nytt forhold, en viktig del av det.

# 21 La henne gå også. Hennes fortid er akkurat det: hennes og fortiden. Så lenge du er både klar over det, vil du ha det bra. Ikke gjør feilen ved å hogge henne om hver eks, alle forelskelser, alt. Respekter hennes fortid, og sikte på hennes fremtid.

# 22 Ikke glem å ha det gøy. Altfor mange mennesker behandler å få en jente som et spørsmål om liv og død eller en skjult, lunefull operasjon som på en eller annen måte vil gjøre eller ødelegge sin manndom. Ikke stress deg ut over det. Bare ta det rolig og nyt deg selv. Du vil finne at du vil vinne mye lettere på den måten.

Stol på oss på alle disse. Så enkelt eller counterintuitive som noen punkter kan høres, er de der for en grunn. Så åpenbart som andre kan være, ta en titt på hvordan du oppfører deg og søk etter rom for forbedring. Hvis du er ærlig med deg selv, vil du vanligvis finne den. Og ikke føler vondt hvis du finner flere tips enn du forventet. Det betyr bare at du får flere sjanser til å skape en bedre og langt mer datebar du.

[Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Vellykket å være i stand til å danse, må en kvinne ikke føle seg som en stor merke- eller pause test. Det er en stadig evolusjonerende, stadig skiftende innsats som krever tweaking fra tid til annen. Hold disse tipsene i bakhodet, og du er allerede et skritt nærmere å vite hva du skal tilpasse i strategien din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar