Bing Health and Fitness app gjennomgang

Microsoft - aldri lyst til å bli utelatt - har kastet hatten sin i den stadig voksende ringen av aktivitetssporingsprogrammer med Bing Health and Fitness. Designet for bruk på Windows-telefoner og -tabletter, er det en av de mest omfattende, treningsprogrammene som vi har testet. Den har en database med hundrevis av treningsøkter å velge mellom, en kaloriinnholdskontroller, symptomkontroller og til og med evnen til å bla gjennom yoga og Pilates-stillinger, slik at MF bestemte seg for å prøve testen (når vi faktisk hadde funnet en Windows-enhet) .

En flurry av funksjoner

Med Bing Health and Fitness har Microsoft faktisk levert på sitt løfte om å tilby mange nyttige funksjoner. Faktisk er det en touch overveldende i begynnelsen fordi det lar deg gjøre så mye. Det er ikke bare en skridtteller eller bare en måte å sjekke hvor mange kalorier du har brent på en dag - det er en komplett helse- og fitnesskammerat som tilbyr et mylder av funksjoner og dekker stort sett hver base du kan tenke på. Og den beste delen ... det er gratis.

Du kan angi daglige kalori mål, registrere hva du spiser, se opp hvordan du gjør en trening riktig og, kanskje mest imponerende, få tilgang til en database som tilbyr næringsinformasjon for over 300.000 matvarer. Det er flott å kunne raskt sjekke hvor mange kalorier og gram fett som er til stede i det du bruker, og du kan deretter logge på dette i appen og se på daglige eller ukentlige totalene, slik at du blir disiplinert.

Hvis du er mer interessert i kondisjon enn ernæring, har du tilgang til hundrevis av øvelser og treningsøkter, hver med klare trinnvise instruksjoner, pluss bilder og videoer. Det har også - som Karrimor Elite App - den tilsynelatende allestedsnærværende GPS-aktivitetssporing, slik at du kan ta opp tid, avstand, tempo og mengden kalorier som brennes mens du kjører, sykler eller utfører stort sett enhver utendørs aktivitet.

Noe for alle

Bing Health and Fitness har noe å tilby alle som har den minste interessen i trening og ernæring. Det kan være hva du vil: noe du noen ganger henter for referanse og for å kontrollere at du gjør noe riktig, eller en trinnvis treningskammerat for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvis du er bekymret for helsen din, er dette appen for deg - vi har ikke møtt en symptomkontrollør på noen annen konkurrerende app. Dette gir deg mulighet til å skrive inn symptomene dine for å finne ut informasjon om helsemessige forhold du måtte ha, mens medisinsk oppslagfunksjon lar deg lære mer om medisiner og vanlige medisinske prosedyrer. Motiveringsfunksjonen er litt cringeworthy, men fungerer sikkert for noen, og tilbyr inspirerende meldinger og påminnelser for å gjøre bruk av appene mange funksjoner. (Ikke bekymre deg - du kan slå av det du vil ha.)

Konklusjon

Microsoft har virkelig gått for det med Bing Health and Fitness, og lar ingen stein være uoppnåelig i sin søken for å skape den mest funksjonelle pakkeprogrammet i en allerede oppblåst markedsplass. Det er faktisk ganske vanskelig å tenke på funksjoner som appen ikke tilbyr, i motsetning til hva den gjør. Den største ulempen er at det er en Windows-eneste app, kutte av en stor gruppe mennesker som bruker Android- eller iOS-operativsystemer - men hei, du kan ikke ha alt.

Vurdering: 8/10

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar