11 Største dating slår av for gutter

Kjører du menn bort fordi du slår dem av utilsiktet? Finn ut hva som gjør en fyr cringe med disse 11 dating turn offs for guys.

Førsteinntrykket spiller en stor rolle når du prøver å vinne en manns kjærlighet.

Selvfølgelig, hvis du vet hvordan du smyr øyelokkene dine eller ler bare på den riktige måten, vil du kunne få oppmerksomheten på kort tid.

[Les: 10 enkle måter å få en fyr til å legge merke til og falle for deg!]

Men mens et førsteinntrykk ville få ham til å legge merke til deg, tar det fortsatt noen samtaler og datoer for å få ham til å falle hodet over hælene forelsket i deg.

De små tingene som slår av menn på en stor måte

Har du noen gang opplevd en tid hvor du fikk en fyrs oppmerksomhet, men han reagerte ikke godt på deg etter den første datoen?

Eller har du møtt en fyr som virket helt slått av deg, og plutselig begynner han å miste interessen i deg eller unngår deg etter noen samtaler?

Sannsynligvis kan du gjøre noen ting som kjører mennene som liker deg bort fra deg.

[Les: 12 stereotyper av jenter i en manns sinn og hvor han kan plassere deg]

Menn begynner å fancy en jente ved første blikk.

Men det tar en stund for dem å bli forelsket i deg.

Og hvis du slår dem av med oppførselen din innen de første dagene, vil de fleste gutta begynne å distansere seg fra deg, eller begynne å behandle deg som deres venn på kort tid. [Les: Hvordan menn blir forelsket - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

De 11 største dating turn offs for menn

Hvis du er på en date med en fyr, eller har en samtale på en kafeteria med en forelskelse av deg, bare hold disse 11 dating turn offs for gutta i tankene.

Du kan ikke innse det, men du kan være bortskjemt i disse svingene uten å innse det selv!

# 1 Narkissisme. Å være stolt av hvem du er, dine prestasjoner og ditt utseende er alltid en god ting. Men det er en tynn linje mellom en jente som vet hvor bra hun er og en forfengelig påfugl. [Les: 25 ting folk finner sexy og uimotståelig om en jente]

Snakker du ubevisst hele tiden kun om deg selv, selv om fyren prøver å si noe om sitt eget liv? Eller sammenligner du hele tiden en ting som en fyr skryter til noe du opplever deg selv? Du kan tro at du kobler deg bedre til ham ved å virke som en vet alt, men din evne til å slå på noe en fyr sier til din personlige historie, kan komme som arroganse i stedet for en sjarmerende 'jeg også' historie!

# 2 Kontrollerende eller dominerende personlighet. Prøver du å kontrollere alt en fyr gjør når han er rundt deg? Hvis han holder hans spisepinner på en måte du ikke godkjenner, føler du det impulsive behovet for å rette ham? Hvis det er en sporadisk ting du gjør, er det helt akseptabelt.

Men hvis du befinner deg hele tiden med å kontrollere eller dominere en fyr over alt han gjør eller sier når han er med deg, være det om hans grammatikk, stedene å gå til, eller ideen om hva en god ferieplass er, vil han føle seg deflatert og sint veldig snart. [Les: 20 tydelige tegn du har et kontrollfreak i deg!]

# 3 Ja eller nei svar. Er du den typen sjenert jente som ikke snakker og foretrekker å sitte stille under en date? En fyr kan bli slått nok av deg til å overse dette trekket av deg først. Men hvis du bare svarer på hvert spørsmål av hans med monosyllables, eller unngå å spørre ham noen spørsmål tilbake i retur, er det definitivt en dating avslag som vil irritere ham eller få ham til å anta at du ikke er interessert i å bli bedre kjent med ham. [Les: Hvordan bruke din sjenerte holdning til din fordel og få noen fyr]

# 4 Dårlig sosial etikette. Dette er mer enn bare en avslag, dårlig sosial etikette eller dårlig oppførsel kan få en fyr til å bli skuffet og opprørt av oppførselen din. Tar du aldre til tekst en fyr tilbake for å bekrefte om en date? Eller unnskyld du deg selv til å snakke med noen du støte på i løpet av din dato, og la fyren stå alene ved bordet i flere minutter?

Dårlig sosial etikett består av så mange ting som å kutte en fyr i midt setning når han sier noe, er høyt eller uhøflig å servitører, bestiller en salat og stjeler mat fra fyrens tallerken som det er din første rett til å gjøre det, eller ler som en skrikende heks fordi noe er så darn morsomt!

Disse kan virke som små ting som ingen merker, men stol på meg, disse * små ting *, vel, de er langt mer åpenbare og irriterende som du tror! [Les: 10 ting jenter burde aldri si til gutta noensinne!]

# 5 Ukjent holdning. La oss få dette rett. Gutter ser kjærlighet som en av de største attraktive egenskapene til en jente. Hvis du er snill og søt mot andre, det være seg folk du kjenner eller fremmede på en gate, vil det få en manns hjerte til å smelte litt mer.

På den annen side, hvis du er uhøflig eller for opptatt, eller løft nesen opp og oppfører seg som de fleste på gata er under deg, kan han utholde datoen, men han vil ikke ringe deg tilbake.

# 6 Baby snakker. Baby snakker med en fyr eller coddling ham kan være akseptabelt hvis du allerede er i et forhold med ham. Men hvis du er på de første par datoene, snakker du som et spedbarn, ja, det er definitivt en av de raskeste måtene å slå en fyr av.

En fyr kan tenke at du er søt hvis du oppfører deg flink og søt, men muntlige ord som en baby som fortsatt lærer å snakke, vil bare få ham til å cringe. For baby å snakke med arbeid, må det være et intimt bånd mellom fyren og jenta. Hvis du fortsatt blir kjent med hverandre, unngå å snakke som en baby. Det vil ikke slå ham på, og du vil ikke se søtere gjøre det! [Les: 18 måter å være søte og vakre på en dato]

# 7 Klagende holdning. Når du snakker med en fyr hvis oppmerksomhet du vil ha, unngå å sette ham ned eller klage på de tingene han gjør. Gutter hater jenter som later som de er høyt vedlikehold og handler bitchy, og gnager om alt fyren gjør, bare for å virke som om de er høye klasser og sofistikerte. [Les: 15 tegn på at du har en høy vedlikeholdskvinne i deg!]

# 8 Selvkritikk. Er du den typen jente som stadig setter seg ned, bare slik at andre kan trekke deg opp igjen? Bruker du en time på at du ser perfekt ut, og kritiserer deg selv foran en fyr ved å fortelle ham at du tror du ser veldig stygg ut?

Dette er en oppmerksomhetssøkerens måte å prøve å få oppmerksomhet og smigre på. Å få en fyr til å erkjenne hvor fantastisk du er ved å lure ham eller stadig kritisere deg selv i håp om å bli bortskjemt av ham, ville bare la ham irritere. Gutter er ikke dumme og de kan se gjennom denne typen oppmerksomhetssøkende oppførsel. Og de ønsker å holde seg borte fra dramakroner som bare elsker all oppmerksomhet de kan få. [Les: 16 oppmerksomhet hvore tegn til å passe på]

# 9 Distraksjoner. En jente som er distrahert på en date, er en stor putte for enhver fyr. Hvis fyren tar deg tid til å planlegge en dato, og ser frem til å tilbringe tid med bare deg, vis litt respekt ved å gi ham din oppmerksomhet i løpet av datoen.

Ikke bruk all tid på telefonsamtaler, eller tapt i dine egne tanker, selv når han snakker. Hvis du sier noe som â € œâ € | Jeg beklager, hva sa du?  € | mer enn et par ganger pà ¥ en dato, vil mannen definitivt forlate datoen pisset av!

# 10 Tar sin ridderlighet for gitt. Hvis en fyr oppfører seg som en gentleman på en date og behandler deg respektfullt ved å være ridderlig, tar det ikke for gitt. Ikke gå forbi en dør han holder åpen for deg som det var hans plikt å holde døren åpen.

Hvis en fyr viser sin ridderlige side, anerkjenner han det med et smil eller en "når du er". Behavende som han er din tjener som bare gjør det han skal gjøre, vil ikke sette deg i hans gode bøker. [Les: 14 subtile first date feil mange jenter gjør uvitende!]

# 11 Bli for alvorlig for tidlig. Dette er en stor feil mange jenter hengi seg til, uten å innse det i det hele tatt. Hvis dere begge går på en første date, oppfører dere seg ikke som om dere er i et forhold allerede fordi dere har det bra. Du kommer til å ende opp med å skremme fyren bort.

Ikke kom hjem fra din første date, og umiddelbart endre forholdet ditt på Facebook. Og ikke begynn å kalle ham ofte og forventer at han skal snakke i timevis om livet og fremtiden fordi han fortalte deg at han liker deg og ønsker å se deg igjen for en ny dato! [Les: 13 oh så gode måter å imponere på en fyr du vil!]

Hold disse datingene slått av når du er på en date med en fyr, men enda viktigere, husk at alt du gjør, kan bli vurdert som en søt først. Det er bare når du overdriver noe som fyren vil ønske å komme seg bort fra deg.

Det er som å røre en fyr på en første date. Hvis du klemmer håndflaten sin for første gang, føler han en spenning av spenning som vil gjøre ham som deg mer. Men hvis du trekker kinnene sine eller kaster deg på ham hele tiden, ville det bare få ham til å løpe vekk fra deg!

[Les: Den dating jenta koden alle jentene burde definitivt vite!]

Unngå disse 11 største dating turn offs for guys, og unngå å krysse den tynne linjen som skiller seg galt og søt når som helst når du snakker med en fyr. Gjør det, og du vil være godt på vei for å få et godt inntrykk på ham.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar