Big vs Small: Hvorfor større er ikke alltid bedre

Innholdsfortegnelse:

Big vs Small: Hvorfor større er ikke alltid bedre
Big vs Small: Hvorfor større er ikke alltid bedre
Anonim

Mange mennesker lurer på om en større penis kan tilfredsstille behovene til alle som har en smak for phallic. Finn ut hva den virkelige poengsummen er.

Betyr størrelsen virkelig noe?

Selvfølgelig gjør det, og alle som sier noe annet, har en penis som har fungert flere ganger enn de pleier å telle. Mange menn er ikke villige til å innrømme at deres størrelse angår dem, og at det er en av grunnene til at det er vanskelig for dem å tilfredsstille damene.

Vi ringer ikke bare de små gutta her. Størrelse kan være et problem for hver fyr, ikke fordi de mangler eller har for mye, men fordi de ikke vet hvordan de skal bruke penis i samsvar med størrelsen.

Størrelsen er viktig fordi du må forberede deg på eventualitet som krever at du justerer. Du må vite hvordan, hvor og når du skal flytte den. For at du skal vite hvordan du kan snakke med noen som bruker penis, må du erkjenne at størrelsen din er viktig.

Hvilken størrelse betyr det egentlig?

Spørsmålene folk fortsetter å spørre er dette: Er større alltid bedre? For mange år siden ville jeg ha svart: "Hei ja!" Men nå har jeg møtt min del av penisene og hørt dusinvis av historier fra folk jeg snakket med, store peniser er egentlig ikke så store en avtale.

Noen gutter med de mest upretensiøse pakkene kan faktisk få jenter av mer enn de som har Ghana-nivå schlongs. Størrelsen som virkelig betyr noe - det som hver mann og kvinne ville finne ideell - er størrelsen på hjernen hans.

Liten eller stor, penis størrelse vinner ingen rolle om en mann ikke vet hvordan man får det til å fungere. Det kommer til å være mye å eksperimentere, men sluttresultatet vil mer enn gjøre opp for alt det harde arbeidet du legger inn. [Les: Hva tenker hun egentlig på penis?]

Ulemper med en liten penis

Noen av disse ulemper kan være åpenbare, men la oss gjenta dem en etter én.

# 1 Lav selvtillit. Dette kan lett løses når du aksepterer situasjonen din og maksimerer dine andre vinnende attributter, som din vits og humor. Å behandle din partner som en prinsesse, vil ikke skade deg heller.

# 2 Kan ikke få det inn. Hvis det ikke går inn, bare la det gå. Sett noe annet som en finger eller en vibrator eller kanskje tungen din.

# 3 Ikke visuelt tiltalende. Alt du trenger er fullstendig avsløring og en måte å distrahere partneren din fra å se på den.

# 4 Mindre G-spot orgasmer. Det er derfor det er klitoris orgasmer. Fingre og leker kan også hjelpe med det. Når det er en vilje, er det en måte.

Pros av en liten penis

Bekymre ikke, mindre begavede menn! Det er alltid en sølvfôr å ha en penis som er mindre enn gjennomsnittet.

# 1 Overkompensasjon. Men på en god måte. Partneren din vil definitivt sette pris på de tingene du gjør for å gjøre opp for mangel på lengde og girthet.

# 2 Blowjobs er galskap. Den lille størrelsen gjør at jentene kan gå ut og gjøre hva de ønsker med penis. De elsker at de komfortabelt kan felle deg uten å kvele eller giggle.

# 3 Backdoor-muligheter. De fleste kvinner klager på at anal gjør vondt. De er mer sannsynlig å eksperimentere med dette hvis deres partnerens penis er liten nok til å smugle seg komfortabelt i sin butthole. [Les: Den første timers guide til analsex]

# 4 Du kan finpusse dine muntlige behagelige ferdigheter. Hva annet kan du gjøre? De fleste gutta med små penisene gjør mer av en innsats ved å lære å behage en kvinne som bruker munnen og tungen. [Les: 8 tips og triks for å gi henne oralsex som et proffs]

# 5 Sexleksaker er nå opptatt. Det er lettere å foreslå ideen om leker når du ikke har noe annet valg. Minst denne gangen vil gutta og jenter ikke være sjenert om å spørre om det.

[Les: 9 spørsmål om en manns sinn når de har sex]

Ulemper med en stor penis

Bare fordi du har en stor pakke, betyr det ikke at du kommer til å bekymre deg for noen av disse problemene.

# 1 Kan ikke få det inn. Og du trodde bare de små gutta hadde dette problemet. Bare fordi vaginas ekspanderer, betyr det ikke at det er ingen grense. Kvinner vil si nei, spesielt når de prøver å sette det i allerede vondt.

# 2 Interne skader. Mange situasjoner med store peniser kan skade kvinner. De kan bløe internt, utvikle infeksjoner, og til og med blodpropper fra blåmerker.

# 3 Ingen dyp hals. Det minste du kan håpe på når du er hengt som en hest, er noen lick på penis. Hvis en jente ikke kan ta alt i, er det ikke noe poeng å skyve henne til hennes grense. [Les: 16 måter å få henne til å gi deg hodet]

# 4 Ingen anal. Det er vanskelig å selv prøve når det allerede gjør vondt for å sette det i en skjede. Jeg kan ikke forestille seg den bokstavelige butthurten av å prøve å presse den inn gjennom en sfinkter.

# 5 kondomer. Det er aldri noen tilgjengelige for store gutter. De lager dem, men de er sikker på at de ikke lager dem.

# 6 Complacency. Gutter med store dicks tror at deres størrelse er nok til å behage en kvinne. Mange en kvinne vil helt uenig.

Fordeler med å ha en stor penis

Selvfølgelig er sammen med ulemper også fordelene ved å bli hengt som en hest.

# 1 G-spot orgasmer er mer sannsynlig. Hvis fyren vet hvordan å fremkalle dem, så er det. Likevel vil ha en stor penis garantere tilgang til den store G.

# 2 Store peniser er turn-ons. Det er noe primalt og vekker om å se en veldig tykk, lang og hard penis.Å se på det kan bare gi din partner en orgasme.

# 3 Bragging rettigheter. Å ha en stor penis gjør deg mer populær og attraktiv. Beklager, men det er sant.

# 4 Selvtillit nivåer er off-the-diagrammer. Stor penis er lik stor ego. Menn vet at å ha en stor penis gir dem en fordel over sine jevnaldrende når det gjelder sex og … Um … Sex.

# 5 Mange alternativer for stillinger. Faktum er at du kan jobbe bedre rundt en større penis enn en liten. Det er ingen risiko for at den glir ut, spesielt hvis den er dyp der inne.

# 6 Store peniser er fetish-vennlige. Fetisjer bruker ulike kroppsdeler og leker. Det er ikke mye du kan gjøre med en liten penis, men en stor er den perfekte prop for alle fetisher.

Trenger du å gjøre noe med størrelsen din?

Nå som du vet hva som er bra og hva som ikke er, kan du endelig begynne å gjøre noe med din penisproblemer.

I stedet for popflasker og flasker med kosttilskudd og splurging på de dødelige penispumpene der ute, eller, Guds forbud, få en penisreduksjonskirurgi, er du bedre i å lære om hvordan du skal ta kvinnen din på riktig måte.

Nå lurer du kanskje på om vi har vurdert muligheten for en mikropenis og en ginormo-penis. Ja, det gjorde jeg opp.

De fleste menn med mikropenises er ikke bygget for sex. En vagina er dyp. Selv den grunne er fortsatt for dyp for mikropenises. Det beste tilfellet for en mikropenis er at den kan gnides på en klitoris. Og gutta, det er helt greit! Enhver type orgasme er fortsatt en seier for de fleste kvinner.

Ginormo-peniser, derimot, høres ut som det beste noensinne, men i virkeligheten er det mer enn de fleste kvinner faktisk kan håndtere. Det kan være smertefullt og kan til og med føre til alvorlige skader når det ikke håndteres riktig. Hvis du er mild nok og har en stor mengde smøre, er du god til å gå.

Så, hopp over kroppsendringene, og sett deg bare for å glede deg over en kvinne så godt du kan bruke din vidd, din karakter, fingrene og tungen din.

[Les: Hvor mye er størrelsen virkelig viktig når det kommer til peniser?]

Størrelse er ikke en illusjon, men dens betydning er en sinnstilstand. Noen tror at størrelsen ikke kan forhandles, men det er 7 milliarder mennesker der ute. Det er bundet til å være noen hvis vagina eller rumpa er perfekt for penis.

Populært emne