15 Latterlige lesbiske myter som du sannsynligvis fortsatt tror på

Lesbiske myter er raske, spesielt rundt folk som ikke vet noe bedre. Er du fornøyd med å være i uvitenhet eller vil du ha sannheten?

Det er så mange morsomme lesbiske myter selv i denne alderen og tiden, og de vil bare ikke gå vekk. De er så mange at jeg trenger å skrive etterfølgere eller en hel trilogi bare for å dekke hver lesbisk myte i eksistens. Andre vil referere til disse myter som lesbiske stereotyper. En lesbisk stereotypi er en pre-unnfanget forestilling om lesbiske og deres levemåte som ISNA € ™ t alltid sant, men oppfattes som sannhet av mange.

Enten det kalles myte eller stereotype, har begge en tendens til å begrense hvordan alle ser lesbiske og livene vi leder. Jeg er ikke helt sikker på hvor alt dette tullet kom fra, men jeg tror at avslørte den lange listen av misforståelser som allerede eksisterer er en av de største utfordringene for å få folk til å forstå de LHBT problemer.

Dette stykket skal gi litt lys på noen av de vanligste mytene jeg personlig opplevde. Jeg vil tro at ikke bare disse mytene er falske, de er også betydelige og irriterende. Selvfølgelig kan jeg ikke muligens snakke for alle, og kanskje ita € ™ s bare meg, men jeg tror Lesbos er virkelig lei av å høre folk si alle disse latterlige biter av feilinformasjon. Kom på damer! â € ~Lesbeâ € ™ ærlig og fortell meg, jeg er rett!

Sannheten om disse latterlige mytene

Vel, uansett hva du tar på dette, er det noen av mytene som dessverre er utbredt i vår kultur, og sammen med dem er de tilsvarende faktaene forkastet dem. Du er velkommen til å bla gjennom listen og se selv!

# 1 Myte: Lesbiske kan ikke bli og forbli som kristne.

Sannhet: Siden da er Jesus en eneste medlem i klubben? Jeg vil tro at troen ikke har noe å gjøre med orientering. Personlig tro er en intim sammenheng mellom deg og din Gud, som bare de to av dere kan forstå. Det handler ikke om organisert praksis eller dogmer. Det er om hans melding og hans melding er enkelt, kjærlighet.

Så lenge vi holder Kristus i hjertet, og vi tilbyr ham alt vi har, vil han være mer enn ok å ønske oss velkommen. Det er takknemlig, for tiden, det er mange kirkesamfunn, trosgrupper og kirker som godtar alle mennesker, uavhengig av eventuelle forskjeller. Men hvis alt annet feiler, husk at han brenner medfølelse over hele hans skaperverk. Han er av stor barmhjertighet, og han vil forstå.

# 2 Myte: Lesbiske rekruttere fordi de ikke kan forplante seg.

Sannhet: Denne hele gay rekruttering agenda er kjetteri. Jeg ser på deg, Uganda! Jeg beklager å skuffe barna, men vi har ikke en euro sparekonto eller stabler med gullstenger for å finansiere alle disse rekrutterings- og medlemskontoannonsene. Lesbiske er aldri interessert i noen form for konvertering. Med mindre hypnotisering er brukt eller lesbisk magisk støv eksisterer, tror jeg ikke at en forandring i seksuell preferanse er noe vi kan snakke om.

# 3 Myte: Lesbiske er fete og stygge kvinner som ikke finner menn.

Sannhet: Unnskyld, kan du si det igjen ?! FYI lesbiske er ikke lesbiske fordi de ikke kunne få en mann. Sannheten er at de ikke vil ha menn i utgangspunktet. Hvis det var enda et sannhetskorn som menn ikke finner oss attraktive, ville noen av oss ikke være gift før de kom ut til å begynne med.

Jeg sier ikke at ingen av oss er fete eller stygge, men det er ikke som om vi er alle fete og stygge, og rette jenter er alle ganske og varme. Lesbiske, som heteroseksuelle, kommer i forskjellige former og størrelser. For min del finner jeg rette kvinner like varmt, men jeg sier lesbiske er på et helt annet nivå, hvis du vet hva jeg mener * wink *.

# 4 Myte: Lesbiske har ofte en tendens til å bli følelsesmessig festet for enkelt.

Sannhet: Denne myten sprer seg fra oppfinnelsen av urban slang-u-haul lesbiske, oppkalt etter et merke av leiebiler. Ifølge Urban Dictionary er disse lesbiske som, etter deres første date, har en tendens til å flytte inn med den personen med en gang. Dette stereotypesyndromet har blitt disfavored, og det er betraktet som usunn av mange. Imidlertid er denne umiddelbare â € œurge to mergeâ € Â problemet bare rett og slett feil. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.

Selv om noen av oss hoppe raskt inn i relasjoner og flytte sammen etter en kort periode med dating, det doesnâ € ™ t bety at alle lesbiske bokstavelig talt dra en u-hale lastebil eller en koffert til deres andre date. Det er latterlig! For hva det er verdt, tror de fleste av oss fortsatt at datingstadiet er en viktig del av å bygge et sterkt forhold. Uansett kan du ikke klandre oss hvis jenter finner oss mer uttrykksfulle og pleie, at de lett vil leve med oss ​​for godt. Misunnelse mye?

# 5 Myte: Lesbiske savner aldri Ellen DeGeneres Show.

Sannhet: Denne kan være sant. Imidlertid ser vi ikke Ellen fordi hun er homofil, vi ser på henne fordi hun er freaking underholdende! Dessuten, hvem ser ikke Ellen på? Verdensrekordet på minst 3 millioner seere per episode snakker for seg selv! Faktisk har showet vunnet totalt 33 Daytime Emmy Awards, må jeg si mer?

# 6 Myte: Lesbiske blir venner med alle sine ekser.

Sannhet: Falsk. Dette kan være sant for noen, men definitivt ikke for alle.Jeg husker dette e-kortet jeg så over Internett som sier â € œYour ex som ber om å bli venner etter at du har brutt opp, er som kidnappere som ber om å holde kontakten etter at de lar deg gå.â € Â

Dette notatet kan være helt humoristisk, men hvis du tenker på det, er det faktisk mye fornuftig. Som enhver normal person, er vi ikke komfortable å støte på eller henge ut med en ex-lover, med mindre selvfølgelig, hvis vi er følelsesmessig fast. Men det er en helt ny artikkel å skrive om. [Les: 14 ting å huske på når du går inn i en eks]

# 7 Myte: Lesbiske kle seg likt.

Sannhet: Mangler jeg noe her? Hvis dette er sant, antar jeg at jeg må ringe FedEx fordi jeg ikke har mottatt min uniform ennå. Merkelig nok, lesbiske kan ganske mye ha det de føler seg som. Vi har et annet valg av garderobe, og vi liker forskjellige jenter og forskjellige alt. Vel, hvis du er av samme størrelse og stil som din partner, så heldig du for at du kan matche antrekk. Men det skjer ikke hele tiden.

# 8 Myte: Alle lesbiske ser ut som lesbiske.

Sannhet: Ugh! Ja, som vi alle deler samme stylist og frisør, og kjøper alle våre klær på en gang. Og vi har denne universelle kalenderen der vi plotter hva som skal bære, hvordan ser og når. Vi også Viber hverandre hver morgen for å sikre at alle ser det samme som i militæret. Alvor! Er disse tingene til og med mulig?

# 9 Myte: Lesbiske kjenner alle lesbiske.

Sannhet: Newsflash: Vi har ikke gjort det offisielle lesbiske oppdraget, og vi har ikke tenkt å. Egentlig. Hva gjorde at du tror vi holder en katalog over alle lesbiske i byen? Jeg mener at jeg kjenner noen, men jeg har ikke møtt de andre 608.636.342 lesbiske over hele verden eller de 9.567 lesbiske i min hjemby, så slutte å spørre om jeg vet "her".

# 10 Myte: At vi alle lider av lesbisk sengedød.

Sannhet: En sosiolog hevdet at engasjerte lesbiske par har mindre sex enn heteropar. Jeg skulle ønske jeg kunne gi ham fingeren min, men jeg vil bare si at det er en stor fett, løgn. Lesbisk sengedød er ikke ekte. Det er en misvisende, en myte, og den vil forbli som sådan for all evighet.

Lesbiske elsker sex og vi kan ikke engang forestille seg en sexløs fremtid. Jo, vi kan være som friske bunnies i begynnelsen, og våre soveromsvaner kan sakte litt gjennom årene, eller kanskje kan vi helst nyte hverandre med klær på en stund. Men er det ikke det samme med langsiktige rette forhold? Og hvis lesbiske går lett på sengen tid etter hvert, kanskje i neste jura alder, er det egentlig bare fordi vi er homofile? [Les: 10 stygg måter å kvitte seg med en seksuell tørr stave]

# 11 Myte: â € œThe L Wordâ € er en real-world skildring av lesbisk livsstil

Sannhet: Duh. Thatâ € ™ s hvorfor det er â € œThe Real L Wordâ € Â show, ikke sant? Ikke misforstå meg fordi jeg elsker showet. Jeg er en slik fan som er revet mellom å være Shane eller Bette. L-ordet er imidlertid ikke et perfekt bilde av hvordan lesbiske lever sine liv.

I beste fall viste det seg bare hvor mangfoldig den lesbiske befolkningen er, og hvor unik vi er, selv i forhold til våre andre lesbiske. Det er ikke mer enn en fiktivisert historie som er ment å underholde seerne og holde karakterene høye.

# 12 Myte: Lesbiske elsker å flaunt deres seksualitet.

Sannhet: Faktisk flapper vi ikke, du elsker bare å se på oss! I alvorlig grad, i motsetning til populær tro, er det et faktum at vi ikke får dette privilegiet på de fleste steder på jorden. Så, den flaunting anklage er litt farfetched. Kanskje i USA eller i Amsterdam, men det er 195 flere land over hele verden, og ut av dette nummeret er det 79 land hvor homoseksualitet er ulovlig. Jeg er ikke god i matematikk, men tallene forteller oss noe annet. Best av alt, hvordan kommer ingen klager når heteroseksuelle forsøker å spise hverandres ansikt langs fortauet?

# 13 Myte: Lesbiske er inn i kjæledyr.

Sannhet: Alle er inn i kjæledyr. Min nabo er i katter, og hun er en rett 70-årig husmor. Min far elsker fugler, men selvsagt er han rett. Siden da ble kjæledyr kjønnsfølsomme? Hvis dette er tilfelle, trenger vi også en lesbisk veterinær, hver gang kjæledyrene våre kaster opp og blir syk?

# 14 Myte: Lesbiske vokste opp i en ødelagt familie eller med en fornærmende far eller en homofob onkel.

Sannhet: Muligens. Men jeg tror du bare ser for mange såpeoperaer og leser for mange romaner, at du ser og forestiller ting. Du bør vurdere å bytte kanaler.

# 15 Myte: Lesbiske er tiltrukket av alle kvinner.

Sannhet: Feil! Vi er bare tiltrukket av alle HOT kvinner! Å gutte bort, bare fordi vi er lesbiske, betyr ikke at vi er tiltrukket av alle kyllingene vi ser. De fleste av oss er sinnsykt kresen også. Har du noen gang lurt på hvorfor vi ikke er med på deg?

Det er så mye mer lesbiske myter å motbevise, men dessverre har vi ikke den luksusen å sette dem alle til døden en etter en. Kan denne artikkelen tjene sin hensikt godt. Kan denne listen ikke bare gi deg en god latter, men også oppfordre deg til å bli kjent med oss ​​bedre i stedet for å bokse oss opp i en forhåndsformet ide om hvem vi er. Og kan du begynne å se oss i samme lys som et vanlig menneske.

[Les: 6 måter å vite om en jente er en lesbisk]

Myter om lesbiske eksisterer på grunn av folk som fortsetter å insistere de vet bedre, når de faktisk ikke aner hva de snakker om. Donâ € ™ t bli offer for hva andre sier, og bare tro på en pålitelig kilde!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar