Big Day Ankommer For Kim Og Kanye Bryllup Og Baby Nord Snakker

Innhold

Kjendis sirkuset som er Kimye bryllupet har rullet på i uker, men den store dagen er her og hele Kardashian gjengen - inkludert lille Nordvest - er i Firenze for å feire

Etter uker med spekulasjoner om alt fra bryllupsstedet, til gjestelisten og kjole, har Kim Kardashian og Kanye West bryllup kommet.Spenningen begynte å bygge i går, da alle kom sammen for et slap-måltid ved designeren Valentinos hus utenfor Paris. Ifølge amerikansk redaktør-på-store for USA Vogue, Andre Leon Talley, som ble invitert til lunsj, kom de til en bil med 9 biler før de satte seg ned til lunsj og taler. Lille nord var satt på Kims fanget hele tiden, og Andre skrev om hvordan han hørte Nord sier,'Pa' mens du ser på Kanye. Nå er det søtt.

Senere på kvelden hadde de en annen middag, denne gangen på den meget fancy Palace of Versailles, hvor Kanye arrangert for sångeren Lana del Rey for å gjøre en overraskelse av hennes treff, "Summertime Sadness". Bryllupsfestet satte seg da for Forte Belvedere i Firenze av privatfly i morges, som har blitt bekreftet som stedet for bryllupet. Og rett om nå, vil de være midt i bryllupsseremonien, som skulle begynne klokken 14.00 (selv om Kim holder fast med tradisjonen og gjør Kanye vente litt?).Momanager, Kris Jenner, tweeted et bilde i morges, og sa: 'Uh huh, Honey ..... # herecomesthebride'. Det viste en gruppe av blacked ut folk bobiler som kommer til det vi må innrømme er en ganske spektakulær beliggenhet.Vi kan absolutt ikke vente med å se bildene fra dette bryllupet (høyeste budgiver noen ?!), spesielt de som er baby Nord.Hadde du din baby med deg da du ble gift? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar