Bfree Classic 260ml Clear Bottle Review

Et øyeblikk:

Bfree-flasker fungerte bra når det gjaldt å forbedre refluks og kolikk hos babyer. Vårt panel av mum testere var fornøyd med resultatene, og elsket varmesensoren som tillot dem å se på et øyeblikk når melken var riktig temperatur for å mate. Montering av flasken kan være vanskelig, men resultatene er verdt det hvis du har en koselig baby.

Hva de sier:

"Babycare International er glad for å introdusere Bfree's verdenspatenterte flasker til det irske markedet. Et innovativt utvalg av babyflasker og kopper, Bfree-produkter er spesielt designet med et patentert ventilasjonssystem for å bidra til å nøytralisere vakuum, forhindre øreinfeksjoner og løse de viktigste problemene knyttet til flaskefôring - kolikk, gass, luftinntak og vakuum. Klinisk bevist å redusere gass og kolikk betydelig i 90% av babyene i løpet av den første uken av bruk, er alle Bfree-flasker designet for å hindre lekkasje og brystvann sammenbrudd, samtidig som babyen får kontroll over melkenes strøm for en komfortabel mat.

Testet av mamma Ashleen Newstead for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg har allerede anbefalt det til en medmor som det har enormt hjulpet barnets reflux som er et virkelig mirakel! Flasken har en så myk og fleksibel spenning som min baby synes å elske. Det er veldig enkelt å bruke når det er ute og om og er solidt nok til ikke å spyle i skiftvesken.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har en strålende strømning. Datteren min har tilbakestrømning, og jeg kan gjerne si at denne flasken har forbedret den, hun ser ikke ut til å bli så gassy lenger eller være i smerte når man drikker. Vedlegget øverst på flasken synes å blande formelen bedre enn noen annen vanlig flaske jeg har sett.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, uten tvil ville jeg kjøpe disse flasker over alle andre på markedet etter å ha prøvd dem. De hjelper med reflux som noen foreldre vil vite kan være et absolutt mareritt for baby og familie. For meg er alt som gjør babyen min reflux dette mye bedre, verdt sin vekt i gull. Jeg tror ærlig at dette produktet skal vinne en Mother & Baby-pris slik at flere mødre blir klar over hvor fantastisk denne flasken er på å hjelpe babyer som sliter med refluks eller kolikk.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste problemet jeg hadde var at jeg holdt feilplassering av den lille børsten som renset ut trakten, da den bare er så liten! Derfor kan børsten være litt større for å løse dette problemet.

Testet av mamma Donna Mitchell for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Varmesensoren var en stor hit for meg, sammen med hvor lett flasken var å holde. Jeg tror det ville fungere veldig bra med yngre babyer som lider av kolikk, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å teste disse flasker med min lille. Da jeg testet dem, hadde babyen min gjenopprettet fra kolikket hennes, men jeg antar at flasken virkelig ville ha hjulpet. Jeg fant ut at flasker aldri lekket mens jeg brukte dem, noe som selskapet lover og viste seg å være sant.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bfree-flasken reduserte i stor grad gassoppbyggingen i min lille. Vanligvis ville hun slutte å mate flere ganger gjennom, men hun gjorde ikke med denne flasken, og hun inntok heller ikke mye luft. Også det var mye lettere å se om melken var for varm når du lagde flasken.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dessverre ikke, jeg foretrekker en selvsterilisert flaske, da jeg fant at denne var langvarig å sterilisere på grunn av alle biter det splitter inn i. Men jeg vil anbefale det til babyer med kolikk sikkert!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Alle de ekstra brikkene som kreves for å sette flasken sammen gjør det frustrerende å mate om tre om morgenen, når du ikke er slått på. Kanskje de kunne redusere mengden ekstramateriale, slik at prosessen var litt enklere.

Testet av mamma Alex Kisby for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale denne flasken til andre mødre som det ser nydelig ut, baby feeds lykkelig fra det og prispunktet er fantastisk. Hvis andre farger var tilgjengelige så ville det være ideelt for alle, da jeg liker å kjøpe rosa til min lille jente.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil ikke si at det gjør livet enklere som sådan, siden du har flere deler å skille fra hverandre for å rense, men fargeskiftende varmeindikator gjør det lettere å avgjøre om melken er klar for babyen. Dette er en flott funksjon.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet fremfor alt andre på markedet, for det første på grunn av hvor slank og stilig den ser ut. Det er også synlig, veldig god kvalitet - venner har spurt meg hvor det er fra! Prispoenget er fab og selve flasken er en fin, slank form for å ta med deg, siden det ikke er for stor.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er mange stykker å skille fra hverandre for å bruke denne flasken, det er ikke veldig greit å bruke, derfor ville ha mindre deler definitivt forbedre dette produktet. Denne flasken er nær perfekt, bortsett fra antall forskjellige deler.

Testet av mamma Nicole Mitchell for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en venn med en baby som drikker sin melk for fort og derfor bygger opp vind. Denne flasken gjør at babyen kan drikke i et lavere tempo og gjør det lettere for dem å wind.Flasken var en unisex design som jeg likte, men det var ikke lett å vaske ut. Jeg har også funnet det vanskelig å montere når ut og om som det var så mange deler.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne flasken har gjort livet mitt lettere som en mamma, ved å la min sønn drikke hans melk rolig. Det har dramatisk redusert mengden luft han tar inn mens han drikker, og han er nå så mye mer behagelig å mate, noe som er fantastisk!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet å bruke når hjemme med min sønn, som det gjorde drikking så mye lettere for ham. Dette er imidlertid ikke et produkt jeg vil ta ut og om, fordi det tar så lang tid å montere. Men alt i alt er hovedmålet å gi mat bedre for babyen og dette produktet gjør det.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville gjøre samlingen av flasken enklere og gi flere rengjøringsverktøy i esken for å forbedre hygiene. Ellers er dette et flott produkt, og jeg vil anbefale det!

Testet av mamma Donna Richardson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg har allerede anbefalt denne flasken til venner, og de kan ikke vente med å prøve det også. Disse flasker er spesielt gode fordi de er hygieniske og enkle å transportere rundt. Jeg elsker deres fleksibilitet og myk teat. Enda viktigere er de bevist å redusere kolikk og jeg har sett synlige resultater.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som mor til en baby med allergi mot kumelk melk, bruker vi en spesiell formel som må kokes og deretter avkjøles for bruk. Å få temperaturen helt riktig er viktig, og disse flasker gjør nettopp det og er perfekte for å ta ut på farten. Den varmefølsomme kjernen er fantastisk og bidrar virkelig til å redusere kolikk. Babyen min buer ryggen sin på grunn av magesmerter når hun mating, så dette har hjulpet oss uten ende. Fantastiske flasker - takk!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja! Vi har prøvd andre merker, men de ser ikke ut til å ha de samme resultatene, så vi har konkludert med at dette produktet er det beste for oss.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Flaskene er svært slitesterke og tåler en blast i oppvaskmaskinen, men er ikke så lett å rengjøre manuelt. Tilsetningen av en selvrensende løsning ville være veldig nyttig. Når det er sagt, elsker jeg dette produktet, og den slanke spenen var flott for hennes lille tannkjøtt og magehud.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar