Beyonce gir oss et inntrykk i hennes familiealbum

Innhold

Tropiske pauser? Kryss av. Backstage passerer til verdensturer? Kryss av. Blue Ivy Carter må være en av de heldigste - og mest reiste - småbarn i verden.

Beyonce og Jay Zs datter Blue Ivy har reist til flere steder enn trolig de fleste av oss noensinne vil - den positive siden av å ha global musikkstjerner som foreldrene hennes. Og hennes mamma Beyonce dokumenterer hvert trinn av reisen deres. The Drunk In Love-sangeren har lagt ut en serie intime snaps av familien på veien, og viser hvordan hun og hennes hubby Jay Z jongler foreldre med sin fullstendige karriere. Og snaps er virkelig søte. Blue Ivy, to, ser ut til å utforske bakkurs korridorer av musikksteder, leker med mamma og står foran en fantastisk havutsikt med sin far ved siden av henne. For et liv.

De doting foreldrene har både sagt ut om deres kjærlighet til datteren deres utallige ganger, med Beyonce selv hevdet at hun binder med Blå mens hun fortsatt var i livmor. Sangerne har begge referert til datteren sin i sin musikk, og nylig Jay Z dedikert selv sin Grammy-vinn til de to årene.Hvis du vil lære hvordan du tar flotte bilder av barnet ditt, kan du se våre fem profesjonelle tips. Har du tatt pjokk i utlandet? Gi oss beskjed om hvordan det gikk under.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar