Pass på den drastiske nyårsnettingsplanen

Pass på den drastiske nyårsnettingsplanen - øVELSER 2023
Pass på den drastiske nyårsnettingsplanen - øVELSER 2023
Anonim

Januar pleier å være den tiden folk forsøker å leve sunnere liv. Som er bra, så lenge du ikke overdriver det.

For eksempel, lover å besøke treningsstudioet syv ganger i uken er en tad ambisiøs, som forplikter seg til å spise 17 porsjoner frukt og grønnsaker om dagen.

Her er et annet eksempel: Begynn på en drastisk detox hvor du mister mest mat og i stedet drikker urte rettsmidler og store mengder vann.

Legene har advart om farene ved en radikal detoxplan ved å fremheve tilfelle av en kvinne som endte opp med intensiv omsorg på grunn av alarmerende lavt saltnivå i kroppen. Hennes melkdistrikt og valerianrotnivå var sannsynligvis gjennom taket, men det var tydeligvis ikke noe som hjalp.

Drikker mye væske vil resultere i hyppige turer på badet, men tanken om at disse besøkene på en eller annen måte renser kroppen av giftstoffer er farlig misvisende. Å drikke for mye vann kan være like farlig som ikke å drikke nok, da det tømmer natriumnivået.

Den generelle oppfatningen om detoksering av kroppen din etter de hedonistiske ekstravagansene i festsesongen ser ut til å være en god, og derfor har kroppens organer, som nyrer og lever, det samme.

Best av alt, disse organene er alltid på saken, ikke bare i januar. De er troppere, på klokken 365 dager i året.

Hvis du noen gang er fristet til å gå i gang med et detox-regime, spør du deg selv nøyaktig hvilke toksiner du håper å fjerne fra kroppen din. Så glem det og spis litt grønnsaker.

Dr Frankie Phillips, en talsmann for den britiske diettforeningen, snakker til Trener i fjor, oppsummerte det: "Hele ideen om detox er nonsens."

"Kroppen er et godt utviklet system som har sine egne innebygde mekanismer for å avgifte og fjerne avfall fra topp til tå. Hud, tarm, lever og nyrer er alle kjemisk styrte kraftverk som svarer på signaler for å fjerne avfallsprodukter. "

ANBEFALT: Sannheten om detox dietter

Populært emne