15 beste måter å spørre en jente ut og varme henne opp til en bestemt ja

Innholdsfortegnelse:

15 beste måter å spørre en jente ut og varme henne opp til en bestemt ja
15 beste måter å spørre en jente ut og varme henne opp til en bestemt ja
Anonim

Hvis du virkelig liker en jente, hvordan skal du spørre henne ut? Disse 15 beste måtene å spørre en jente ut vil gi deg gode ideer for å få det til å skje!

Hvis du er forelsket på en jente, kan du spørre henne om å føle seg ganske nervøs. Hvis du ikke er en av de gutta som bare spaserer trygt til en jente, og sier, "Hei, hva med en date?" Du kan føle presset for å forstå de beste måtene å spørre en jente ut. Dette gjelder spesielt hvis du har hatt øye med henne i lang tid.

Jo lenger du venter på å bygge opp modet, jo mer nervøs du føler, og jo mer du lar deg som henne før du selv har vært på den første datoen, jo høyere innsatsen.

Det er ikke rart at du spør en jente ute, noe som gjør at noen gutter går inn i en kald svette. Ingen liker å sette seg der ute når de ikke er sikre på utfallet og føler seg sårbare. Absolutt ingen liker følelsen av avvisning.

Men bare stopp og vent et sekund. Hva om hun sa ja?

De 15 beste måtene å spørre en jente ut

Ikke spør en jente ut betyr at du aldri vil vite. Det beste du må gjøre er bare å bite på kulen og fortsette med det. Egentlig hva er det verste som kan skje? Hvis hun ikke vil gå ut med deg, vil hun si det, og så hva? Jorden kommer ikke til sliping, og selv om du har knust på henne hard i flere måneder, mens det kommer til å skade for en liten stund, vil du komme over det og uten tvil snart gå videre til større og bedre tingene.

Så nå har du bestemt deg for å gå for det. Hva er de beste måtene å spørre en jente ut? Disse 15 tipsene vil øke sjansene dine for å få det "ja" som du har håpet på.

# 1 Få en samtale som går først. Jo mer avslappet og komfortabel hun føler seg rundt deg, desto mer sannsynlig er hun å si ja når du foreslår noen på en gang sammen. Hvis hun ikke vet absolutt ingenting om deg, har hun svært lite å fortsette. Så hvorfor ikke gjøre en innsats for å finne en samtale med henne først?

Du trenger ikke å spørre hundrevis av spørsmål eller finne ut hver eneste detalj i livet hennes, men hvis du har et par vennlige samtaler, vil du være på radaren hennes. Det er også en god ide å sørge for at hun er singel også! [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun har en kjæreste uten å være for brazen]

# 2 Opprettholde øyekontakt. Enten du oppdaget en varm jente, du vil gjerne gå på en dato med en bar, eller det er noen du allerede kjenner, er øyekontakt veldig viktig. Vi foreslår ikke at du stirrer på henne, som bare får henne til å føle seg rar. Men sørg for at du sender noen dvelende blikk hennes vei. Hun får det du er interessert i, og hvis hun smiler på deg eller holder blikket tilbake, betyr det at hun sannsynligvis også liker deg også. [Les: 10 subtile eye flirting trekk som fungerer veldig bra]

# 3 Hjelp henne ut. Selv om ikke alle kvinner liker å føle seg sårbare rundt menn, hvis hun trenger hjelp med noe, og tilbyr å være den mannen, går det bare bra.

På slutten av dagen, hvis hun tror du er en fin fyr, er hun langt mer sannsynlig å gå ut med deg enn om hun ikke er sikker. Kanskje hun kunne bruke en hånd som bærer noe. Kanskje hun ser kald ut, og du tilbyr henne genseren din. Selv bare å kjøpe henne en drink viser din interesse, at du er en god fyr, og hun burde gi deg en sjanse.

# 4 Kompliment henne. Flatteri får deg overalt. Hvis du slår en god samtale med jenta du liker, sørg for at du slipper inn noen komplimenter her og der. Hun blir smigret og vet at du flirter med henne, som gjør det lettere for deg å overgang til å spørre henne ut. Husk, ikke gå overbord, men å si noen fine ting kan gjøre underverk for deg og lande deg det ja, det håper du på. [Les: Konsten å komplimentere en jente og la henne rødme]

# 5 Hold det lys. Husk at alt du ber om er en første date. Du trenger ikke å gå over bord. Hvis du gjør det, er du mer sannsynlig å skremme henne bort. Hold alt lys og uformelt, ikke vær for intens. Ellers føler hun presset, og det kan være for skremmende eller av å sette.

# 6 Vær trygg. Tillit går langt. Stå høyt, ikke hakk ordene dine, og spør henne bare. Tillit er veldig attraktivt i en mann, så sørg for at du nærmer deg henne med selvtillit og med en positiv holdning også. Tro at hun vil si ja, og da vil du gjøre det så! [Les: De 15 hemmelighetene for å få jenter til å jage deg]

# 7 Finn ut hva hun liker og spør henne på en dato hun ikke kan nekte. Hvis du lander litt intel på ting som hun er i, setter du deg i en god posisjon. Finn ut hva hun liker og inviter henne på en date som ville være rett opp i smuget hennes. Hun vil sannsynligvis vil gå og bli smigret at du plaget å tenke på hva hun kanskje liker.

# 8 Lag en innsats. Forsøk å se ditt beste og lukte godt før du nærmer deg henne. Hun må også være fysisk tiltrukket av deg! [Les: Hvordan være en varm fyr - 20 regler for øyeblikkelig hotness]

# 9 Berolig henne. Noen jenter finner ideen om å gå på en date litt skremmende, så berolig henne ved å holde det så tilfeldig som mulig og chatte med henne først slik at hun slapper av i firmaet og føler at datoen blir enkelt og morsomt.

# 10 Få nummeret først. I stedet for å spørre henne ut tomt, hvorfor ikke få nummeret hennes først? Dette kan være mindre nervøs.Hvis hun sier ja, vet du at hun er sannsynligvis også i deg. [Les: Ikke gå bort! Hvordan spørre en jente for telefonnummeret sitt]

# 11 Unngå cheesy chat opp linjer. Ikke bry deg med cheesy chat opp linjer, uansett hvor morsomt du tror de er. Sikkert, de kan noen ganger jobbe, men de fleste jenter finner dem off-putting og irriterende. Er det virkelig verdt risikoen?

# 12 Bli kjent med vennene sine. Hvis hennes venner roter for deg, er hun langt mer sannsynlig å si ja. Så sørg for at vennene hennes vet hva en flott fyr du er også!

# 13 Fortell en vits. Humor går langt. Hvis du får henne til å le, er hun mer sannsynlig å si ja når du spør henne ut. Hvis du vet at du ikke er naturlig, bare la det gå. Det er ingenting verre enn å prøve å tvinge humor. Det gjør bare at alle føler seg vanskelig og muligens også blåser sjansene dine. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 14 Foreslå noe interessant. Ikke vær redd for å foreslå å gjøre noe uvanlig for datoen din. Det får deg til å skille seg ut fra mengden, og hun vil bli fascinert!

# 15 Bare gjør det. Husk at på slutten av dagen, spør en jente ute er ikke alt, og avslutt hele livet, så ikke dra det ut. Bare fortsett med det! [Les: Topp 50 fantastiske første date ideer å la henne føle seg wow]

Husk å redde deg selv fra hjertesorg og kaste bort tiden din, det er mange måter å måle interessen på før du spør henne ut. Ler hun på deg, berører deg, leker med håret hennes når hun snakker til deg? Har du fått henne til å le? Ser hun alltid glad for å se deg? Flirter hun med deg, eller er du virkelig i vennssonen? Å regne ut disse tingene før du spør henne ut er en god måte å vite hva dine sjanser er.

Vær realistisk også - hvis hun ikke synes det er interessert, unngår deg, og prøver å avslutte samtaler med deg så fort som mulig, er hun sannsynligvis ikke interessert, så redd deg selv og bry deg mot noen som bryr seg!

[Les: Hvordan overvinne frykten for avvisning og spør en jente ut!]

Så, der har du det, de 15 beste måtene å spørre en jente ut. Så nå som du vet, er det på tide å sette dem i praksis. Vær modig, trygg, og bare gå for det. Lykke til!

Populært emne