Den beste måten å bryte opp med noen, ingen rolle situasjonen

Hvis du leter etter den beste måten å bryte med noen og ikke forårsake en stor nedsmelting, vi har akkurat det du trenger. Her er hva du skal gjøre.

Å bryte opp er vanskelig. Uansett hva som skjer og hvem det er, vil det være vanskelig for deg. Du slutter et forhold som du trodde ikke ville ende. Det kan være en vanskelig realitet å møte. Men å vite den beste måten å bryte med noen kan bidra til å gjøre hele situasjonen mer tolerabel.

Du vet sikkert hvor vanskelig det er å bryte opp med. De fleste får ikke skate gjennom livet uten å ha sitt hjerte brutt. Når det blir sagt, vet du hvor mye det egentlig suger. Og det betyr at du bør prøve å gjøre det så smertefritt som mulig for den andre personen.

De absolutt feil måtene å bryte opp med noen

Det er fortsatt overraskende hvor mange mennesker bryter opp med andre på virkelig fryktelige måter. De hevder å bryr seg om denne personen og så bare ødelegge dem fordi de er uforsiktige. Noen av de verste måtene å bryte opp med noen har alle å gjøre med å være ufølsomme.

Liker å dumpe dem over en tekst. Eller til og med komme hjem en dag og fortelle dem å forlate. Eller verre, spøk dem helt. Alt dette er fryktelige måter å bryte opp med noen som også er superbrune. Du vil aldri være den personen som er kjent for å være et røvhull mens du bryter opp. [Les: 12 av de verste måtene å bryte opp med noen]

Den beste måten å bryte med noen uansett situasjonen

Hvis du vil være et anstendig menneske og redde noen så mye vondt som mulig, er du på rett sted. Her er den beste måten å bryte opp med noen avhengig av den unike situasjonen du er inne. Gjør det riktig og ha litt respekt for personen du en gang var glad for.

# 1 De lurte på deg. Dette er ganske vanskelig å håndtere på slutten følelsesmessig, men det vil gjøre det lettere å bryte med dem. Fordi ja, må du bryte opp med dem. Med mindre du er gift og ønsker å jobbe ting for det gode til familien din eller noe, er en oppbryting avgjørende.

Du kan bare fortelle dem at du ikke kan være med noen du ikke kan stole på. Du kan også bare si at du ikke kan være med noen som ikke respekterer deg. Fordi hvis de jukser på deg, har de ingen respekt for deg. Ikke vær skadelig for det. Bare fortell dem hvordan det er og kom deg unna. [Les: 8 måter å konfrontere en juksemaker og avslutte ting]

# 2 Du lurte på dem. Ja, du burde nok bryte opp med dem hvis du er den som gjør det også. Det er ikke rettferdig for deg å respektere noen så mye og fremdeles forvente å få sitt hjerte. Selv om du ikke forteller dem, må du gå.

Bare nevne hvordan du ikke føler at hele hjertet ditt er i det, og det er ikke rettferdig for dem. Fordi det er sannheten. Hvis de anklager deg for å snyte, bare hold munnen lukket og fortsett.

# 3 Du har følelser for noen andre. Hvis du virkelig har romantiske følelser for noen andre, bør du ikke være med personen du er med. Ditt hjerte er ikke i det. Du kan ikke være fysisk juks på noen, men du er nær nok. Alt du trenger å gjøre er å fortelle dem at forholdet ikke oppfyller for deg. Du er ikke investert i det og derfor trenger å komme seg ut. [Les: Hva å gjøre når du liker noen andre]

# 4 Du har nettopp falt av kjærlighet med dem. Ja, dette skjer virkelig. Noen ganger kan du falle for noen, og senere kan dine følelser gå bort. Du må bare være ærlig med dem hvis dette skjer. Fortell dem at du ikke vet hvorfor, men du bryr deg ikke om dem som du pleide å. Hvis de elsker deg og bryr seg om deg, vil de forstå og vil ha deg til å finne lykke. Det vil fortsatt suge, men det er best.

# 5 Du vil ikke ha samme fremtid. Kanskje du vil bo på et helt annet sted enn de gjør. Hvis det er tilfelle, må du virkelig tenke på din fremtid. Hvis du ikke ser en fremtid med den personen, bare fortell dem.

Fokus på det faktum at du ikke vil få dem til å gjøre noe de ikke vil, og du ikke vil bli tvunget til en fremtid du ikke virkelig vil heller. Det er best å finne folk som allerede vil ha det du gjør. Det er rettferdig, logisk, og det blir lettere for dem å ta. [Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere din fremtid]

# 6 Du vil ikke ha barn, men de gjør det. Barn er et stort bruddpunkt i mange relasjoner. Du kommer sammen og diskuterer aldri barn før du er veldig langt inne og allerede forelsket. Så er det brakt opp og, uh-oh, er du ikke enig.

Du kan ikke være med noen som ikke vil ha det du gjør i livet. Hvis du har barn når du virkelig ikke vil ha dem, kan du ende opp med å motstå din partner og være super ulykkelig senere. Bare vær ærlig og forklar alt dette til dem. Fortell dem de fortjener noen som vil ha akkurat det de gjør.

# 7 Du har problemer med å begå. Det er mange grunner til at du kanskje ikke kan begå. Hvis du ikke kan, og du vet at du har problemer, bare fortell dem. Du kan ikke være med noen når du ikke vil være.Vær åpen om hvordan du ikke tror du er klar for et forhold og avslutt det før ting blir for grimt. [Les: 15 tegn på at du ikke er klar til å begå]

# 8 Du vil fokusere på karrieren din. Dette er en legitim unnskyldning hvis din karriere er super tidkrevende. Fortell dem at du må gi deg tid til karrieren din, slik at du senere kan ha forholdet du virkelig ønsker. Akkurat nå er tiden for begrenset til et sunt forhold.

Dette vil sikre at du legger sin lykke foran deg selv også. Ikke vær en pikk om det, skjønt. Du vil aldri at de skal føle at de er mindre viktige enn en jobb.

# 9 De er for umodne for deg. Betydning, du vil ha et langt mer komplekst, modent forhold enn det de gir deg. Dette er helt rettferdig og ofte betyr det bare at du ikke er en god kamp. Forklar at du er ulykkelig og bare vil fortsette å finne noen du er mer kompatibel med. [Les: The breakup samtale - Hva du trenger å si mens du avslutter det]

# 10 Din fysiske tiltrekning vokste ikke til en følelsesmessig. I utgangspunktet er sexet bra, og du finner dem varme som helvete, men det er der ting slutter. Ditt forhold er bare fysisk på din side, og du vil ha mer. Eller kanskje de vil ha mer, og du kan ikke gi det til dem.

Fortell dem at du ikke kan gi dem noe mer, og at du trodde at dine følelser ville vokse og modne, men de har bare ikke, og du tror ikke de vil.

[Les: Hvordan bryte opp med noen du elsker forsiktig]

Du vil aldri finne en enkel måte å bryte med noen. Noen gang. Det vil alltid være vanskelig så lenge du har et hjerte. Men å bruke den beste måten å bryte opp med noen, kan bidra til å gjøre ting mye jevnere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar