Best Value Summer Family Holiday Destinasjoner

Innhold

Vil du bestille en sommerferie med familien, men ikke sikker på at bankkontoen din tillater det i år? Det er mange ferietilbud å bli hatt, hvis du vet hvor du skal se. Fra badebyer Bulgaria til familievennlig Florida, er her hvor du skal dra til denne sommeren.

The Great Outdoors - Villars-sur-Ollon, SveitsHvis du er lokket av utsiktene til ferie i de sveitsiske alper, men bekymret for prislappen som går med det - så hodet til det sjarmerende feriestedet Villars i Genfersjøen. Ligger i hjertet av Vaud-Alpene på 1300m, er den store bonusen for familier gratis adgangskortet, som tilbys til slutten av oktober. All transport og mer enn 30 aktiviteter er helt gratis for barn under ni år, hvis de bor i Villars-Gryon (består av Villars, Gryon og Les Diablerets). De små vil elske minigolf, tauparker og eventyrløyper, pluss det er mange guidede turer på tilbud. Eller hodet opp en av gondolløftene for spektakulær panoramautsikt over de snødekte Alpene og den ikoniske Mont Blanc-toppen. Villars kan nås med tog på bare to timer fra Genèves flyplass. For mer informasjon besøk www.villars.ch.

Rimelige strendene - Sunny Beach, BulgariaHvis du er ute etter sol, sjø og sand, så finner du en god ferie i Sunny Beach, Bulgaria. Svartehavet kystferiestedet kom topp i de beste verdiinntakene i postkontorets feriekostnadsrapport og var den billigste av 20 europeiske skianlegg som ble undersøkt. Samlede feriekostnader - med alt fra kostnaden for solkrem til et tre retters måltid, ble tatt i betraktning - og utgjorde mindre enn halvparten av de estimerte feriekostnadene av hva familier ville finne i regioner som Toscana i Italia. Det er nok å holde barna underholdt, fra de mange badelandene, barneklubber og stjernestillingen - en 10 km lang Blå Flaggstrand, med grunt vann som er perfekt for padling med de små. For mer informasjon besøk www.bulgariatravel.org.

Tyrkisk Delight - Maramis, TyrkiaI nærheten av Sunny Beach, Bulgaria, i postkontorets feriekostnadsrapport, er Marmaris også et godt budsjett for familier. En av Tyrkias mest populære alpinanlegg, kjent for sine turkisblå flagg strender, støttet av rullende, furubekjente åser. Det er noe for hver familie her, fra historiske steder som Marmaris Castle for å utforske, vannsport i massevis og mange pittoreske øyer og viker å oppdage. Eller bare tilbringe dager med å bygge sandkastler på stranden og plaske rundt i det forbløffende, klare blå havet. For mer informasjon besøk www.marmaris.org.

Theme Park Fun - Orlando, FloridaHvis familien liker en litt mer adrenalinspenning, kombinerer Orlando, Florida flott vær og strender med flere turer og attraksjoner enn du kan riste en pinne på. Walt Disney grunnla sitt magiske kongerike her i 1971, men nå er det bare en del verdens største fornøyelsespark, som består av fire store attraksjoner, inkludert Sea World og den splitter nye Wizarding World of Harry Potter: Diagon Alley-attraksjonen på Universal Studios. Det er alltid gode tilbud å være her, og en av de mange familievennlige rabatter inkluderer Kids Eat Free Card, hvor ungdommer 11 og under kan spise på over 125 temaparks restauranter gratis. Kortet koster kr 19,99 og varer i over 90 dager. For mer informasjon besøk www.visitorlando.com.

'Staycations' - Nord Norfolk, Storbritannia Bare fordi du ikke vil skille ut på ferie i utlandet i år, betyr ikke at du må gå glipp av en sommerferie. Fra Lake District til Cornwall, er det et sted for alle typer familie i Storbritannia. Hvis du er ute etter en badeferie, er North Norfolk perfekt for familier, med gullsandene og de malte strandhyttene i Holkham-stranden, dets kronprinsesse. De små vil elske å få minitoget fra Wells-Next-To-The-Sea - berømt for sin fisk og chips - og båtturer til Blackney Point hvor du kan se på innsjøkolonier. For mer informasjon besøk www.visitnorthnorfolk.com.

Hvor tror du stor verdi familieferier kan bli hatt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar