De beste badetøyene plukker for den lille ducklingen

Innholdsfortegnelse:

De beste badetøyene plukker for den lille ducklingen - BABY-OG-SMåBARN 2023
De beste badetøyene plukker for den lille ducklingen - BABY-OG-SMåBARN 2023
Anonim

Nå blir været varmere, de små elsker ingenting bedre enn å plaske rundt, enten det er i plaskebassenget eller på stranden. Fra oppblåsbare flyter som holder dem trygge til SPF-beskyttende badedrakter, her er det du trenger å kjøpe for babyen din, så de er klare til å svømme …

Image
Image

Frill badedrakt, £ 13, Next

Pretty frills og en lys plaid print: hva er ikke å elske om denne søte, lille svømmeklæren?

Image
Image

Vannmelon Badedrakt, £ 5,99, H & M

En frydlig ta på den klassiske badedrakten, denne fruktige vannmelon kostymen har en frill hals og pen, liten bue på baksiden. Hjelpefullt, den har også en lined gusset og har blitt kuttet for å imøtekomme en bleie.

Image
Image

Shark Swim Shorts, £ 12, mamasandpapas.com

Shark prints synes å ha et riktig øyeblikk i barnas klær, og disse shorts har en svømminghammer og sand hai design. De har også en trekkledning og elastisk linning, noe som gjør dem enkle å glide på og av på stranden.

Image
Image

Baby våtdrakt, £ 22, jojomamanbebe.co.uk

Vannet er et morsomt sted for babyer, men opphold for lenge, og de kan bli kalde. Jojo Maman Bebe har kommet opp med en løsning på dette problemet med deres spesialdesignede våtdrakt. Laget av Neopren, hjelper det med å holde babyen din isolert og varm, slik at de kan glede seg over lengre tid. Dessuten kan den tilpasses for den perfekte passformen.

Image
Image

Svømmesett, £ 11.99, H & M

La dine små skilpadder streife seg fri, glad i kunnskapen om at de vil bli beskyttet mot solen takket være denne søte 50 + UV-beskyttelse svømmesettet.

Image
Image

Intex Kiddie Float, £ 5, John Lewis

Dette oppblåsbare babysetet er en fin måte å introdusere den lille til vannet trygt. Passer til bruk fra seks måneder, små kan glide rundt bassenget komfortabelt takket være en ryggstøtte, mens du er glad i

Image
Image

Fish Print Badedrakt & Hat, fra £ 16, M & S

La barna dine bli med fiskene (og den merkelige flamingoen) når de går til vannet, med dette pulserende badet. Dens lange ermer og armer holder det meste av huden beskyttet og glidelåsen gjør det enkelt å komme seg av og på, selv når det er fuktig.

Image
Image

Swim Happy Nappy, £ 11, jojomamanbebe.co.uk

Si farvel til engangs badeduer. Denne bestselgende 3D Happy Nappy er den eneste bleen du trenger og er akseptert av de fleste baby svømmeklubber. Den tettsittende midjen og bena er designet for å inneholde uheldige ulykker, og det er en ekstra bonus på 50+ UV-beskyttelse.

Image
Image

Dinosaur Swim Hat, fra £ 10, boden.co.uk

Nå kan du ta med din dinosaurvenn til stranden for å bli med på moroa! Denne T-Rex og Brontosaurus-hatten gjør din lille den mest stilige på sanden, og med 50+ UV-beskyttelse og en lang klaff på baksiden for å dekke sårbare små nakke, vil de også holde seg trygge.

Image
Image

Crocodile Sunsafe Suit, fra £ 15, Next

Denne badedrakten kommer med ekstra bite, i form av en fargerik applique krokodille og 50+ UV beskyttelse. Bedre snap det opp raskt!

Image
Image

Animal Toweling Top, fra £ 24, boden.co.uk

Image
Image

Seahorse Print Rash Suit, £ 19, mamasandpapas.com

Laget av et beskyttende UV 50+ stoff og med en veldig praktisk glidelås på baksiden, er denne utslippsklær et flott første badedrakt for små. I tillegg vil de se bedårende i sin elegante seahorse-utskrift.

Les nå:

De beste baby badedraktene, surfene, våtdraktene og svømmeblekkene

Michelle Heaton er geni tips for å ta liten en på ferie

Populært emne