De beste stedene å gå på en første dato

Å plukke det perfekte stedet for en første date kan være vanskelig. Noen ganger kan det perfekte stedet varme opp datoen og ta den til neste dato, og andre ganger kan den avslutte datoen midtveis. Finn ut de beste stedene å gå på en første date.

Her er svarene på en Lovepanky-meningsmåling om det perfekte stedet for den første datoen.

Hvilket er det beste stedet å gå på en første date?

[Les: 12 dating regler for stilige menn og kvinner]

Beste steder å gå på en første date: Hva er dommen?

Mer enn en tredjedel av deltakerne mener at de beste stedene å gå på en første date er en kafé eller en vanlig hangout (34%). Mens en middagsdato på en restaurant (21%) er det nest beste alternativet, går ut til lunsj eller ser på et spill eller en film ser ut til å være et vanlig tredje alternativ, etterfulgt av en dato i parken (09%), og til slutt , et eksotisk alternativ (04%).

Fra det vi ser, synes det beste stedet for en første date å være enstemmig, en prat over kaffe. Sikker og enkel å gå! [Les: 5 perfekte spørsmål å spørre på en dato]

Lovepanky sier

En første date over kaffe er et godt valg for enhver første date, spesielt hvis du vil varme opp til personen med deg uten å gå over bord. Kafeer er perfekte, fordi du kan unngå presset på å imponere eller bekymre deg for hva du skal gjøre hvis datoen går galt, eller verre, datoen din er bare altfor kjedelig. Kaffehus kan lage flotte datoer mellom folk som kjenner hverandre, eller jobber på samme sted.

Å ta med dagen ut til middag er et stilig alternativ hvis du vil imponere. Trykket er på, og du må være best for å imponere. Men hvis du er en trygg magnet, så foreslår vi at du går rett til middagsdagen. Middag datoer skal være som ekte datoer, i motsetning til en kaffe dato som bare har kaffe. Så du enten vinne datoen eller du helt blåser den. Så velg å gå ut til middag, hvis du ikke kjenner din date veldig bra, og hvis du vet at du vil få meldingen omgående med en gang.

[Les: Hvordan være en god date og imponere din forelskelse]

Unike datoer er â € œwowâ € Â, men det kan også være et virkelig rot og ikke anbefalt for de beste stedene å gå på en første date. Du vet ikke hva din datakammerat vil eller vil, og så mye du kan imponere og bli heldig med fallskjermhopping fra et fly, kan ting gå galt feil hvis din date er skremt av høyder. Så spill trygt, og ikke gå over toppen på første date.

Ethvert sted kan være perfekt for første date hvis du ser på dating noen lenge, og ikke en rask fling. Velg et sted hvor dere begge kan bruke rundt en time, men ikke mer enn to timer. Begge skal være komfortable og ha mulighet til å avslutte datoen. [Les: Hvordan bli kjent med noen på en dato umiddelbart]

Ha det bra, og hvis du liker datoen din, må du sørge for å gå hjem og ringe eller skriv din dato, takke dem for en flott tid. Og legg også til i linjen, "Jeg vil gjerne se deg igjen snart snart ..." [Les: De beste måtene å avslutte en dato]

Så neste gang du går på en dato, velg noen av disse beste stedene å gå på en første date, og resten, som de sier, vil være historie!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar