The Best Maternity Jeans For Every Stage Of Graviditet

Maternity jeans er en av de første mote kjøpene gravide kvinner gjør på å oppdage de forventer. De er komfortable, fleksible og smigrende, men uansett om du er i de tidlige dager med en bølgende bump eller de siste stadiene når du er klar til å pope, er det ikke alltid lett å finne jeans som fungerer for deg.

Hvilken størrelse bør du ha på deg?

De fleste merkevarer sier at du bør kjøpe samme størrelse maternity jeans som du normalt vil kjøpe, som jeans vil ha ekstra paneler for å støtte din voksende støt. Når det er sagt, rapporterer mange mødre å være forskjellige mengder av glidning, selvfølgelig er hver bump forskjellig.

Når det gjelder maternity jeans, er det to forskjellige stiler - under-bump og over-the-bump. Når det kommer til underbukser, må de passe godt under magen og vil vanligvis ha en myk elastisk linning. Mange kvinner har det til å ha på seg i andre trimesteren, og tillegget av magebånd kan hjelpe dem til å holde seg på plass. Det er også over-bump syles som har en innebygd stretchy band som passer over magen din, som navnet antyder. Dette er ofte en god ide for når bmp blir større. Vårt beste råd er å prøve en rekke forskjellige stilarter for å se hvilke som passer best for deg.

Hvor å kjøpe billige fødselsbukser?

Du vil sannsynligvis bare ha på seg disse buksene i fire til fem måneder, så vil du finne noen som er skjegg, men rimelig.

For å gi deg en hånd, har vi avrundet de beste maternity-trådene på high street akkurat nå. Hvert par har blitt spesielt designet med voksende støt i tankene, med midjejustere og myke bånd for perfekt passform, uavhengig av hvilken trimester du er i. Noen fødselsbukser har selv avtagbare bånd, slik at du kan bære dem etter graviditet.

Maternity True Blue Joni Jeans, £ 36.00, topshop.com

En babystopp bør ikke hindre deg i å trekke på et par skinny jeans. I likhet med Topshops klassiske skinnies har dette paret spray-on passform og er ankel beitning, men de har blitt tilpasset for graviditet med et stretchy midje-panel og høyt stående midjebånd.

Maternity Over Bump Skinny Jeans, £ 14,00, direct.asda.com

Det er ikke så lett å finne grå steinvaske-maternity jeans, men de er flotte hvis du vil legge litt kanten til graviditetstrekningen. Dette paret fra George på Asda er designet slik at selv når du bare har et snev av en bump, vil de ikke føle seg for løs.

Maternity Layla Broderte Skinny Jeans, £ 16,00, Boohoo.com

Det er litt av en ting som skjer for broderte jeans for øyeblikket, og hvis du ønsker å komme om bord, har Boohoo.com kommet opp med dette paret komplett med et blomstermotiv på begge lår. I tillegg har disse jeansene et forgivende, tynt kutt og et elastisk midjepanel som gjør at du føler deg komfortabel og moteriktig.

Super Stretch Maternity Skinny Jeans, £ 99.00, isabellaoliver.com

Hvis du trodde du hadde på deg jeans mye før, bare vent til du er gravid. De vil være det ene elementet i garderoben din, du setter deg til igjen og igjen, så det kan være verdt å investere litt ekstra. Disse skinny jeans fra maternity eksperter Isabella Oliver er rettet mot denim avicionados og har en jersey panel, elastisk band, lagt strekk og en indigo vask som ikke vil falme uansett hvor mange ganger du legger dem gjennom vaskemaskinen.

Dark Wash Bootcut Maternity Jeans, £ 35.00, jojomamanbebe.co.uk

Foretrekker jeans bootcut? Prøv på dette paret for størrelse. Den rette benkutten og den mørke vasken gjør at bena ser tynnere og lengre ut, mens den brede jersey midjebåndet kan brukes over eller under bumpen din, avhengig av hvilket stadium av graviditeten du er på.

Frayed Ripped Knee Over The Bump Skinny Maternity Jeans, kr 35,00 morcare.com

Ikke føler at du må spille det trygt med klærne dine bare fordi du er gravid. Disse distressed skinny jeans har rippete knær, slitne hylstre og pre-slitte krøller og ville være helt hjemme i en mosh-pit.

The Relaxed Maternity Jean, £ 99,00, isabellaoliver.com

Skinny jeans er flotte hvis du føler deg trygg på kroppen din, men hva hvis du vil ha noe litt mer lett å gå? Disse avslappede kuttmønstret jeans er smigrende uten å være stramt, mens den underbenkede midjebåndet gjør dem til et utmerket alternativ for tidlig graviditet, når du fortsatt vender seg til din forandrede form, og etter at du har født.

Maternity Denim Jeggings, £ 29.60, marksandspencer.com

Komforten i en legging blandet med fleksibiliteten i jeans, er et flott tillegg til graviditetsgarderoben din. Dette paret bruker bærekraftig bomull med ekstra strekk og er designet for å gi deg en strømlinjeformet silhuett. Hva mer kan du be om?

Mamalicious Chambray Denim Bukser, kr 35,00 morcare.com

For de som foretrekker en bukser til en jean, er disse harem-stil buksene en virkelig finne. Det lette stoffet og den elastiske midjen gjør det lite sannsynlig at du vil finne noe så behagelig, pluss at du kan bruke dem etter svangerskapet ditt også.

Maternity Blue Under Bump Ripped Skinny Jeans, kr 24,99, newlook.com

Maternity jeans med elastisk underbøyle midjebånd er ideelle hvis du fortsatt er tidlig i svangerskapet og har mer av en stor mage enn en skikkelig støt.Dette paret fra New Look har også hvite plager og kommer i en pen himmelblå denim.

Mørk vask Super Skinny Maternity Jeans, £ 35.00, jojomamanbebe.co.uk

Super skinny jeans og å være gravid, føles ikke som ting som ville fungere sammen, men Jojo Maman Bebe har kommet opp med disse fødselsdraktene som krysser begge boksene. En mock flue og strekke denim tillater dem å bli trukket lett, mens jersey midjebånd kan bæres under eller over bumpen din.

Maternity Blue Under Bump Skinny Jeans, £ 12,99, newlook.com

Det er viktig å kjøpe klær som gjør at du føler deg bra når du er gravid, og disse marineblåene vil smette beina takket være deres tettsittende passform og mørke fargetone.

Hvor stramt bør fødselsbukser være?

Som vi nevnte, kan det være vanskelig å få maternity jeans å holde seg, men du bør heller ikke bruke bukser for stramt. Som en generell regel, hvis du føler at jeans er ubehagelig eller kutte inn i deg, er de sannsynligvis feil størrelse eller stil.

Hvilke butikker selger fødselsrekvisita?

Fra slike som Topshop, ASOS og New Look, til mer spesialisert fødselsdrift bærer butikker som Morcare og JoJo Maman Bebe, vil du ikke slite med å finne et par moderskapspuer. Som vi nevnte ovenfor, er det verdt å prøve på en rekke forskjellige par og stiler hvis du har tid, så du kan finne de som passer din voksende støt det beste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar