19 av de beste fødselsdagsjulehoppene på Highstreet

Bli koselig i stil denne vinteren, med vår fabelaktige utvalg av Maternity Christmas Jumpers som er perfekt for deg og støt! Fra puddinger til rensdyr, frie slagord til tradisjonelle Fairisle-mønstre, er disse Xmas strikkene bundet til at du skal føle deg festlig. Unn deg en spesielt snuggly eller kjøp for en mum-å-være før de selger!

Maternity Esme Santa Baby Julebryter, 18, Boohoo.com

Selv din bump kan bli festlig i år med denne Santa Baby julebryteren fra Boohoo! Vi elsker sesongens farger og den frekke santahatten. Tilgjengelig i to farger og stor verdi.

Red Reindeer Maternity Christmas Jumper, £ 35, Jojo Maman Bebe

Denne koselige julepyntegenseren er ikke bare søt, men luksuriøst myk, laget med et snev av kashmir! Den store, vennlige renselen leveres komplett med en sequined rød nese for en liten festlig gnist. Den beste bit? Du kan til og med kjøpe et barn en til å matche!

ASOS Maternity Christmas Jumper 'Best Present Ever', £ 28, ASOS

Swaying fra de tradisjonelt stylte julehopperne, er dette mykt knipet ganske enkelt litt moro - den perfekte gave til en mamma-å-være!

Christmas Pudding Maternity Jumper, £ 25, Morcare

Feire din voksende baby med denne nydelige julepudding-jumperen fra mødre. Ingen vil vite om du sniker en ekstra hakkete ...

ASOS Maternity Christmas Co-ord Jumper i Fairisle, £ 22, ASOS

Sannsynligvis den mest tradisjonelle Maternity Xmas Jumper vi har sett så langt. Denne vakre Fairisle strikken er stilig og koselig. En av våre favoritter i år.

Maternity May Bumps Første Christmas Jumper, £ 14, Boohoo.com

Det er Bumps første jul! Så gjør det med denne snuggly jumperen, med fallende snøflak i festlige farger.

Reversible Sequin Maternity Sweater, £ 31, John Lewis

Denne stilige fødselsdrakten er laget i myk bomullsblanding, og er et flott tillegg til vintergarderoben din - som gir en glitrende berøring av stjernekvalitet til graviditeten din!

Maternity Priya Peek En Boo Bump Christmas Jumper, £ 14, Boohoo.com

Titt tei! Vi kan ikke motstå denne nydelige Santa-tema-jumperen for å feire en snart som ankomst!

Mummy Elf jerseykjorte, kr 12,50, George på Asda

Denne Mummy Elf Christmas Jumper er ikke strengt fra maternity rekkevidde på Asda, men vi tror det er perfekt egnet for noen mødre å være. Bare husk å kjøpe en størrelse opp fra det du er vant til!

Jul Snowflake Sequin Maternity Jumper, £ 25, Morcare

Denne søte, men smakfulle, maternity jumperen er perfekt denne vinteren! Den er kuttet lang for å passe vakkert over bumpen, med halv ermer og en mannhals, i en stilig trekullfarge med sølvpynt.

Grå moderskap jerseykjersey, kr 28, neste

En vakkert subtil Xmas jumper med en liten melding til Santa ... Er det for sent å være bra? Den perfekte gave til en mamma å være denne julen.

Youlee Kvinner Round Collar Maternity Jumpers Gensere til jul, £ 42.00, Amazon

Bare en lys og jolly rød Xmas jumper som gjør at du føler deg koselig og festlig denne julen!

Glitter Roll nakkepike pleiebryter, kr 25, moromsorg

Noe litt annerledes, kanskje denne jumperen ikke har et osteaktig slagord, men det er nydelig og sparkly og spesielt laget for sykepleier. Laget av en myk strikke med rullehals, vil du være nydelig og koselig.

Aprilley Women Oversized Lommer Trykt Christmas Vogue Cardigan Gensere, £ 18.72, Amazon

Denne overdimensjonerte julejakken er flott for enhver mamma å være denne sesongen ... Det grønne rensemønsteret er så iøynefallende og vil nesten gå med noe!

Maternity Sequin Penguin Christmas Jumper, £ 21, Dorothy Perkins

Koselig og søt, passer denne pingvinjulejumperen komfortabelt og jevnt over babyens bump. Penguin-familien skinner i paljetter, blant perlelignende snø.

Maternity Mia Mama Elf og Bump Christmas Jumper, £ 14, Boohoo.com

Her er en annen av våre Boohoo-favoritter i år, denne jumperen er litt mer tradisjonell, i juletrærgrønn med et Mama Elf & Bump-slagord. Vi elsker det.

Tessa Maternity Roll Neck Jumper, £ 129, Isabella Oliver

På den mer luksuriøse enden av skalaen er denne festlige røde nakkestrikk perfekt for de vinterlige julevandringene. Laget av 100% myk Merinoull, det er sikkert å holde deg velsmakende.

Strikket Maternity Blouse, £ 35, Mamalicious

Denne luksuriøse juletregrønn strikken er ideell for komfort under graviditet. Designet med mums-å-være i tankene, kommer den strikkede toppen med slips strenger for å markere den voksende støt og sørge for at den passer deg gjennom hele graviditeten din! Vi elsker hvor elegant dette er.

Mummys julepudding Hele Sleeves Strikket Overdimensjonert X-Mas Jumper, kr 99, Amazon

Denne strikkede krampeklæren er akkurat det du trenger denne julen - tilgjengelig i tre farger, du kan velge hvilken som passer best for deg. Alle laget med mykt, elastisk materiale for å imøtekomme bumpen din.

Les mer: De beste alkoholfrie drikkene til fesesongen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar