De beste feriedestinasjonene å besøke med en baby

Ideen om å gå på ferie med en nyfødt eller en ung baby kan være skremmende, men noen ganger er en liten pause et sted akkurat som legen bestilte; spesielt i det første året på ungdommens liv når det kan være en stressende tid.

Å velge hvor du skal reise, kan imidlertid være enda mer skremmende. Du trenger et sted som er familievennlig, ikke for varmt for den lille og har alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Topp tips for valg av ferie med en baby:

  • Alt inkludert - vurder å betale litt ekstra for komforten av all inclusive-bord. Å ha mat og drikke på trykk kan være veldig nyttig når du har ungdommen med deg.
  • 6-timersregelen - Begrens ditt destinasjonsvalg til et 6-timers flytur fra Storbritannia. Du vil takke oss for denne. Lengre med en baby i slep kan være en stressende opplevelse for foreldre og tots like.
  • Værskontroll - se på gjennomsnittlige prognoser for ditt valgte reisemål på den tiden av året du skal reise. Prøv å velge et sted som det tempererte ikke kommer til å være himmelhøyt, da det kan være vanskelig å holde barnet ditt kaldt og beskyttet mot skadelige stråler. Rundt midten av 20-tallet er en håndterlig varme med en liten baby.
  • Ikke glem en solhatt, høy SPF-krem og løs passende klær som dekker godt.

Topp ferie destinasjoner å besøke når du har en ny baby:

Toscana, Italia

Hvis pizza, pasta og italiensk sol lyder som en drøm som går i oppfyllelse, kan det være mye mindre stressende å besøke Italia med en tøfler enn det høres ut. Med flyvetider under tre timer, gå til Toscana for litt sommersol. Overnatting: Sjekk ut totstotravel.co.uk for å finne mange rimelige villaer hvor din tots kan tilbringe dagene spruting rundt i bassenget. Vandre inn i den lokale landsbyen for iskrem og et stykke pizza eller to, eller lær å lage egne toskanske oppskrifter med en matlagingsklasse. Når skal man gå: Høysesongene ser høye temperaturer som kan være ubehagelige for babyen din, så gå til Toscana i april, mai, juni, september eller oktober for å slappe av uten folkemengdene. Mamma tips: Den middelalderske byen Lucca er et flott sted å gå, i motsetning til mange av de andre byene i Toscana, er det helt flatt, noe som gjør det lettere å flytte rundt med en barnestol.

Korfu, Hellas

Det er blitt en av de mest populære europeiske destinasjonene å besøke de siste årene, og det er lett å se hvorfor. Med direktefly som kjører gjennom hele sommeren fra Storbritannia, kan du komme dit om tre timer. Hvor å bo: Sandstrendene på Glyfada er vakre på vestfrakk, som er de beskyttede steinbugene i Paleokastritsa. Når skal man gå: Det er aldri veldig vondt å besøke Korfu, men i vintermånedene vil havet bli altfor kaldt for å ta din tots inn. Målet for skulder sesongen i mai eller september hvis du kan, som sommermånedene kan være opptatt. Mamma tips: Det er en flott utendørs kino for barn i sommermånedene, med filmene som spilles på engelsk med greske undertekster.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Les neste: De beste solkremene til babyer og barn

Les neste: 9 måter å få babyen til å sove på flyet

Les neste: De beste baby badetøy

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar