Beste Fit Guys and Girls å følge på Instagram

The Rock (@therock)

Hvem? Han trenger ingen introduksjon - med mindre han er referert til som Dwayne Johnson. Faktisk, i disse dager vil du slite for å finne noen som ikke kjenner hans virkelige navn også.Hvorfor? Den største mannen i Hollywood kan inspirere deg som ingen andre. Hans daglige treningsstudier fra "jernparadiset" vil få deg til å presse forbi plateauer som de aldri eksisterte.

Alice Liveing ​​(@clean_eating_alice)

Hvem? Matblogger som forvandlet kroppen sin og ballonget sin tilhenger telle.Hvorfor? Når hun ikke legger inn deilige, munnvannskrevne oppskrifter, minner hun deg om hvor godt de jobber med snaps av hennes hardhårende abs.

Kenneth Gallarzo (@progressive_calisthenics)

Hvem? En verdensklasse kroppsvikt trener i stand til noen utrolige styrker, er Gallarzo medstifter av World Calisthenics Organization.Hvorfor? Du trenger ikke et treningsmedlemskap for å bli revet - bare din kroppsvekt, og Gallarzo viser deg hvordan du tar daglige tyngdekraften-trengende opptrekk og statisk hold videoer som du vil klø på for å prøve deg selv.

Alex Honnold (@alexhonnold)

Hvem? Britisk fjellklatrer kjent for sine gratis solo oppstigninger av de største veggene i Amerika. Han er den ultimate risikotaker.Hvorfor? Honnolds konto er fylt med håroppløser av ham i farlige situasjoner, slik at du ikke trenger å gå dit selv. De kan bare inspirere deg til å gjøre din neste ferie til et eventyr snarere enn en binge-fest.

Camille Leblanc-Bazinet (@camillelbaz)

Hvem? Den sterkeste kvinnen på jorden.Hvorfor? 2014 CrossFit Games-mesteren er en stor evanglist for kvinners styrketrening og plakatpiken for "sterk er den nye mager". Dessuten er hennes tunge løfte teknikk feilfri. Ta notat.

Damien Walters (@damienwalters)

Hvem? Verdensberømt freerunner, stuntman, gymnast og daredevil.Hvorfor? Uten å vite at du har sannsynligvis gasped på sin stuntman akrobatikk i Kick-Ass, Kingsman og Himmelfall. Nå kan du se hans kjeve-fallende heltemåter i super-slow motion på Instagram.

Andrew Tracey (@ theandrew.tracey)

Hvem? Utendørs trening fanatisk og seriell T-skjorte avoider.Hvorfor? Føl deg for opptatt til å trene? Tracey, med sine gritty, full throttle videoer, vil vise deg hvordan med sin "nomad måte" av trening. Han vil vise deg hvordan du bruker steiner, tau og andre "gaver fra naturen" til hurtigfirekretser på farten for å få deg i dekkmodellform.

Jennifer Forrester og Kaisa Keranen (@TwoBadBodies)

Hvem? Tidligere University of Washington-team-lagkamre, som nå jobber sammen med å skape nye rutiner og treningsøvelser.Hvorfor? Deres konto har tonnevis med treningsøkter og sunne matideer, for det meste satt til smittsomme, høyt tempo-dansemodus som får deg til å hoppe sammen til neste treningsøkt. Disse to definerer hvordan trening med en partner kan sparke deg til storhet.

Menns Fitness (@mensfitnessuk)

Hvem? Det største månedlige treningsmagasinet i universet.Hvorfor? Følg våre mag-making-kompisar som de kommer i tykkelsen av handlingen for regelmessige treningsspørsmål, treningsutfordringer, sunne oppskrifter og en ukentlig "hvem som skal følge" spotlighten til de største hitterene på Instagram.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar