15 Best Feel Good Movies for Brokenhearted

Det er utrolig hva en god film kan gjøre for deg. Så hvis du har et knust hjerte, og du er på jakt etter en film, er det vår liste over forslag.

Hvis du bare har ditt hjerte brutt, kan du bli fristet til å drukne dine sorger i vin og ånder, men de tingene hjelper ikke. Hvis noe, gjør de vanligvis det verre. Så hva kan du gjøre for å komme over et mislykket forhold? Se filmer, selvfølgelig!

Vi har det perfekte filmvalget som kan få deg gjennom denne forferdelige tiden. Hver og en av disse kan bidra til å lindre smerten i ditt ødelagte hjerte. Så legg på din PJ, få en halvliter Ben & Jerry fra kjøleskapet og begynn å se.

Obligatory ugly cry filmer

Du vet at dette er den første DVD'en du vil ende opp med å leie. Jeg kan forstå det. Noen ganger er det en god ide å få deg til å gråte etter en oppbrudd. Tårer er smerte å forlate kroppen, eller så går et filmkvot. Å la alt ut det kan faktisk få deg til å føle deg bedre.

# 1 Notisboken. Må jeg virkelig forklare denne? Ok da. Det er en film om en gammel mann som leser en kjærlighetshistorie til en kvinne fra sykehjemmet. Denne filmen har gjort millioner av mennesker gråte, selv når de ser det igjen og igjen. La oss se at du holder alt i etter tjue minutter eller så. [Les: Kjærlighetsleksjoner "Notebook'en kan lære et kynisk hjerte]

# 2 En liten ting kalt kjærlighet. Dette er en thailandsk film som fikk en stor etterfølger etter at den ble vist. Det handler om hvordan en jente som heter Nam, bruker en bok som heter Nine Oppskrifter av Kjærlighet for å få henne til å bli forelsket i henne. Jeg var overrasket over å finne at denne filmen kunne få meg til å gråte slik, selv når jeg så på en glad scene.

# 3 Titanic. Jeg beklager å sette dette på denne listen, men jeg vet at du trenger det. Hvis denne filmen ikke kommer til å klemme ut alle tårene, vet jeg ikke hva som vil. Denne filmen handler om en jente som heter Rose og en fyr som heter Jack â € "og en båt. Bare så du vet, jeg er fortsatt sur på den døren.

Prinsesse filmer

Hvem ønsker ikke å se en jente som prøver å gjøre det i denne verden ender opp med sin moderne prins eller faktisk giftes inn i den kongelige familien? Å se på filmer som disse gjør at du tenker på alle Disney Princess-filmene du så på, og hvordan du alltid ønsket å være som dem en dag og finne din egen prins. Så langt som virkelige eventyr går, venter vi fortsatt på den biografiske tilpasningen, House of Windsor!

# 1 Prinsen og meg. Paige, en høyskole student, møter Eddie, en rettferdig ung mann som tror han kan få Paige til å bli forelsket ved å imponere henne med sitt gode utseende og penger. PS! Ikke se oppfølgerne umiddelbart etter.

# 2 Pretty Woman. Julia Roberts er kanskje ikke en prinsesse i denne filmen, men hver jente må begynne et sted, ikke sant? Denne filmen gjør det som om alt er umulig, spesielt for en jente i kjærlighet. Edward hyr Vivian, en hekker, for å eskorte ham til ulike sosiale arrangementer i skue av en høy klasse dato.

# 3 Hushjelp på Manhattan. Denne klassiske Cinderella pseudo-tilpasningen viser Marisa, en hotellpike, forelsket i en av sine klienter. Hun forklækker seg som en av gjestene, for å tilbringe tid med Christopher, en kjekk arving til et politisk dynasti.

Flytter på filmer

Etter å ha skjedd deg selv i en gråtsøkt, og noen filmer med desillusjonsmål, kan du endelig se på noe som faktisk kan påvirke situasjonen din. Hvis du pleier å knuse et ødelagt hjerte, kan disse filmene hjelpe deg å lære om hvordan du går videre og hvordan andre mennesker i forskjellige situasjoner takler det. [Les: 11 ting du aldri bør gjøre når du er plutselig singel]

# 1 P.S. Jeg elsker deg. Holly mistet sin mann, Gerry, til kreft, men det hindret ham ikke i å hjelpe henne med å fortsette, selv når han allerede var borte. Jeg gråt da jeg leste boken, og jeg gråt litt mer da jeg så på filmen. Du tror det var for trist å se på, men når du kommer til den delen hvor Holly starter sin reise, begynner du å tenke på hvordan du kan fortsette med deg også.

# 2 The First Wives Club. Tre skilt kvinner søker hevn på ektemenn, etter at de ble inspirert av en venn som tok sitt eget liv etter at hun opplevde de samme problemene. Det er en trøstende historie om absolusjon og å bli kjent med deg selv bedre etter en stor oppbrytning. Bortsett fra livet leksjonene du vil lære, kan du også nyte antics av ​​noen av de beste skuespillerne som noen gang gikk denne planeten.

# 3 Toy Story 3. Jeg vet at de ikke er folk, men du må se forbi 3D-bildene. Woody og hans venner er like mye i samme båt som du er. Noen ganger vokser vi våre roller i våre kjære. Vi må la dem gå, og vi må smi våre egne veier for å møte nye mennesker som trenger oss så mye vi trenger dem.

Livslekse filmer

Fortsettelse er bare det første trinnet i gjenopprettingsprosessen. Du må begynne å tenke mer om livet ditt og de valgene du gjør. Hvis du har litt problemer med å komme tilbake på føttene, kan du se på disse filmene for å se hvordan disse menneskene spilte ut sine liv ved hjelp av leksjonene som vi lærer hver dag. [Les: 8 daglige påminnelser for å holde deg i gang]

# 1 En hundre-fots reise. Kadam-familien forlater India for å starte et nytt liv i Frankrike.Denne historien dreier seg om en familie som har mistet alt og besluttet å følge hjerter og finne et nytt hjem. Folket i denne historien har hver sin egen selvrealiserende reise, og det er en sjanse for at du kan forholde seg til noen av dem.

# 2 3 Idioter. Denne historien handler om en gruppe mennesker som gikk på jakt etter sin fortabte venn. Når de går på reisen, husker de alt de lærte mens de var yngre, og hvordan deres venn lærte dem alle hvordan de skulle tenke annerledes.

# 3 Spis, be, kjærlighet. Liz har akkurat frigjort seg fra et liv fullt av komfort og stabilitet. Nå må hun finne seg på en reise rundt om i verden. Kanskje hennes erfaringer kan gi deg et nytt perspektiv på livet, og hvordan du kan begynne frisk også.

La deg rive av filmer

Når du har tenkt på den dypere siden av ting, kan du begynne å la alt gå og distrahere deg selv med noen få valgfilmer. Noen ganger kan smerten løpe for dypt, og alt du trenger er et par latter for å finne litt glede i livet ditt.

# 1 Ace Ventura: Når naturen ringer. Jeg lo så hardt i denne filmen at jeg nesten ikke kunne puste. Følg Ace Ventura mens han søker etter den store hvite gutten i Afrika. Komedieen kan være litt gammel skole, men jeg finner de som er mer humoristiske enn de sarkastiske følelsene av dagens â € œcomedyâ € Â sjanger.

# 32 Den søteste tingen. Jeg tror ikke det er en kvinne der ute som ikke har sett denne filmen. Christina møter drømmens mann, og innser at han er Mr. Right. Historien har stort sett spilt ut, men det er så bra mellom meg! Jeg mener, Penis Song? Classic.

# 3 Bridget Jones dagbok. Dette er som mega-filmen for folk med knuste hjerter. Det er som å se på deg selv, gjør alt du gjør nå. Når det gjelder positiv visualisering, kan denne filmen godt lagre livet ditt. Bridget Jones er fast bestemt på å finne kjærlighet når hun krønner eventyrene sine i dagboken hennes. [Les: 10 grunner du er lettet etter å ha gått opp]

Vi trenger alle noe å tro på når våre hjerter blir ødelagte, men kanskje litt fiksjon og litt drømmer kan bidra til å lindre smerten. Hvem vet? Disse kan til og med inspirere deg til å gå ut der og fortsette å søke etter din sanne kjærlighet, når ditt ødelagte hjerte har helbredet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar