Beste familievennlige fyrverkeri viser rundt i Storbritannia Denne Bonfire Night

Husk, husk den femte november ... Bonfire Night, feirer feilen til Guy Fawkes beryktede Bonfire Plot i 1605, er en morsom kveld for hele familien. Bonfires vil bli tent og fyrverkeri vil belyse natthimmelen med eksplosiv farge over hele Storbritannia. Her er våre plukker for den lille en til å nyte et skuespill å huske.

Den årlige Richmond Family Fireworks, London

Hvorfor ikke dukke ned til Richmond i år for en spektakulær kveld med familiemoro med en koreografert fyrverkeri ved flere prisbelønte Phoenix Fireworks. I år er skjermens tema "80-tallet Music Night" med fyrverkeri satt til ikoniske spor fra de strålende årene. Det vil også være levende underholdning før fyrverkeri-forestillingen, samt funfair rides, mulledvin, varm mat, candy floss og popcorn boder. Perfekt for hele familien.

Når: Søndag 5. november, fra 16.30. Fyrverkeri starter kl 19.00 skarpt.

Hvor: Athletic Ground, Twickenham Road, Richmond, TW9 2SF.

Billetter: Voksen billetter fra £ 8, Kids £ 5 og en familie billett er tilgjengelig fra £ 24.

Cardiff Gnister i parken, Cardiff

Kom og bli wowed av en av Storbritannias største fyrverkeri skjermer, ledsaget av Live Presenters fra Heart FM, en morsom messe, og mat og drikke innrømmelser! Dette er perfekt for barn som det er et barns fyrverkeri (med støyfølsomme effekter) fra 17:00. Alle inntekter hevet fra arrangementet vil bli distribuert til veldedighet.

Når: Lørdag 4. november, fra kl. 16.00.

Hvor: Blackweir Fields, Bute Park, Cardiff, CF10 3DU

Billetter: Voksen billetter fra £ 9, Kids 3-16 fra £ 4.50 og en familie billett på to voksne og to barn fra £ 22,50. Barn under tre går fri!

Leicesters Bonfire Night, Leicester

Bli blendet av Leicesters største bål og fyrverkeri på byens offisielle feiring! Se på himmelen på denne fantastiske familiebegivenheten, med et program med liveunderholdning, en morsom messe og mange matboder. Belysningen av bål og hovedskjerm er alltid et spektakulært syn - men små ører trenger ikke bekymre deg! Kvelden inneholder et roligere fyrverkeri, perfekt for yngre publikum.

Når: Lørdag 4. november. Portene åpner klokken 17.00, sist opptak kl

Hvor: Abbey Park, 2 Abbey Park Lodge, Abbey Park Road, Leicester, Leicestershire, LE4 5AQ

Billetter: Advance billetter: Voksne £ 5, konsesjoner £ 3.50 og familie billetter for £ 14. På portbilletter er voksne £ 7, konsesjoner £ 5 (det er ingen familiebilletter tilgjengelig på porten).

Crystal Palace Fyrverkeri, London

Det er to gode show å se frem til i årets familievennlige skuespill, Crystal Palace Fireworks! Barnas show vil bli satt til musikk, men vil ha mindre smell og flere farger! Deretter er det på hovedarrangementet klokka 8:30 med alt smekk og mer, og det er alt til støtte for St. Christophers hospice.

Når: Søndag 5. november åpner portene: 18:00. Barnas show: 7:00 og hovedfamilieshow er klokka 8.30.

Hvor: Crystal Palace Park, London.

Billetter: Adult billetter er tilgjengelig fra £ 8,50 og barn billetter fra £ 4.50.

Solihull Round Table Fyrverkeri

Solihull Round Table har jobbet hardt i år for å gjøre noen store endringer i deres årlige veldedighet fyrverkeri natt på Tudor Grange Park. I år forventes det store samfunnsinnsamlingsarrangementet å være bedre enn noensinne, etterfulgt av forslag fra offentligheten, har de lagt til et stort bål for første gang og enormt økt deres fyrverkeribudsjett. I tillegg til den fantastiske fyrverkeri vil det også være noen fantastiske turer, inkludert Dodgems, Waltzers og barnas turer - noe for hele familien. Sammen med de vanlige burgere og pommes frites, kan du i år nyte bayerske pølser, trefyrte pizza og flere doughnuts enn noen gang før - du er sikker på å finne noe du liker.

Når: Lørdag 4. november. Gates åpner klokken 16.30, med skjermen sparker ut klokka 18.30.

Hvor: Tudor Grange Park, Solihull

Billetter: Hvis du ankommer før kl. 18.00, vil standardbilletter til deltakerne i alle aldre være £ 3. Etter 18:00 vil det bli £ 4,00 for alle, unntatt barn i armer.

Glasgow Green Free Fireworks Display

Glasgow Greens arrangement er mer enn bare en bål og fyrverkeri. Det er vareboder, funfair rides, og en rekke matboder for å holde alle underholdt. Mer enn 3000 fyrverkeri kommer til å bli avholdt i en av Skottlands største bålkveldsfester, og det er gratis å delta!

Når: Søndag 5. november, fra kl. 17.00. Fyrverkeri kl. 7.30.

Hvor: Glasgow Green, Glasgow, G40 1AT

Billetter: Gratis!

Roundhay Park Bonfire Night, Leeds

Den beste fyrverkeri i Leeds, og opptak er helt gratis! Sett på dine wooly hatter og strøk og bli med folkemengdene på den pittoreske Roundhay Park, for en minneverdig kveld med fyrverkeri, er den lille du må huske! Bålet lyser klokken 07:30 med pyroteknikkene sparker kort tid etter klokka 8

Når: fredag ​​3. november kl. 19.30!

Hvor: Roundhay Park, Ring Rd Shadwell, Leeds LS8 2WE

Billetter: Gratis!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar