De beste komplimenter for en jente som jobber bedre enn du tror!

Innholdsfortegnelse:

De beste komplimenter for en jente som jobber bedre enn du tror!
De beste komplimenter for en jente som jobber bedre enn du tror!
Anonim

Vi får det, jenter kan virke som kompliserte skapninger. Men hvis du leter etter de beste komplimenter for en jente, blir det ikke enklere enn dette.

Dette er ikke 1965, gutter. Vi ønsker å høre mer enn standarden "Du er pen." Noen kan fortelle en jente hun er pen eller vakker, men hvis du virkelig ønsker å imponere en jente, må du bryte ut de beste komplimenter for en jente. De får deg til å skille seg ut, for i disse dager er det lett å gå seg vill i mengden.

Å gi en jente et kompliment om hennes utseende er alltid en enkel måte å gå på, men noen jenter vil ha mer enn det. Du må grave litt dypere her, gutta, du må virkelig imponere noen jenter. [Les: 10 måter du kan skille seg ut fra mengden]

De beste komplimenter for en jente som fungerer som en sjarm

Noen jenter er vanskeligere å få og krever et strategisk utformet kompliment eller to. Det er greit. Det vil være verdt det i det lange løp, jeg sverger.

Kanskje du føler at du ikke er romantisk eller kreativ nok til å lage et kompliment for å fange en jente oppmerksomhet. Hvis sant, har du kommet til rett sted. Jeg har samlet en liste over de beste komplimenter for en jente, som virkelig legger hjertet i hendene dine.

# 1 "Du får meg til å føle meg så komfortabel." Det er ingen større ære enn å bli fortalt at du er en komfortabel tilstedeværelse. Så mange ting i dette livet gir stress og angst, så for å bli fortalt at du blir kvitt noen av disse følelsene er en fantastisk følelse. [Les: 14 trinn for å føle seg følelsesmessig med noen du liker]

# 2 "Du har en vakker sjel." Dette kan høres veldig "hippy-dippy", men dette er et vakkert kompliment å gi en jente. En venn av meg pleide å fortelle meg dette ofte, og jeg sier fortsatt til denne dagen at han ga meg det beste kompliment jeg noensinne har mottatt. Det snakker til så mye mer enn deres utseende eller personlighet. Det er alt om dem - hvert eneste lag.

# 3 "Jeg liker din smak i musikk." Igjen, dette komplimentet går så mye dypere enn overflaten. Det snakker til dine verdier, stil og livserfaringer. Den typen musikk du hører på, sier mye om hvem du er som en person. [Les: 35 spørsmål for å spørre jenta du liker]

# 4 "Du er alltid der for meg." Dette kan høres ut som en "takk", men det er virkelig et kompliment. Det står at hun er en pleie og varm person. Hun bryr seg om andre mennesker mer enn seg selv til tider. Det gjør en jente virkelig bra. Enten hun vil være mor en dag eller ikke, er det i hennes natur å være morlig til de hun bryr seg om. Dette komplimentet gjør alltid en jente føler respektert og verdsatt.

# 5 "Jeg savner deg." Et annet kompliment som ikke egentlig høres ut som et kompliment på overflaten, men stol på meg - denne tre ordsetningen smelter en jente. Du tenker på henne, og du skulle ønske hun var der? Vinn-vinn-vinn! [Les: Den riktige måten å komplimentere en jente og la henne rødme]

# 6 "Jeg skulle ønske du var her." På samme måte som forrige uttalelse, liker en jente å føle seg verdsatt og savnet når hun ikke er i nærheten. Hvis du gjør noe du ønsker, var hun der for, fortell henne! Hun føler seg viktig for deg, og det er virkelig hva hver jente ser etter.

# 7 "Jeg kan ikke vente med å gå til __________ med deg." Hvis du lager fremtidige planer med en jente, betyr dette noe. Selv om du tilfeldigvis tar med noe og sier at det ville være kult hvis hun gikk med deg, setter hun pris på det.

Hvis du viser interesse for å dele noe øyeblikk med en jente, vil hun umiddelbart være interessert i deg og tilbringe flere øyeblikk med deg. Dette komplimentet forteller også henne at du vil ha henne rundt i lengre tid enn bare 'akkurat nå'.

# 8 "Du er alt mitt." Det er cheesy, og det er gammel skole. Og det fungerer. Alt kommer tilbake til det samme: jenter vil føle seg verdsatt. Forteller henne at hun er alt ditt forteller henne at hun er utrolig verdsatt i livet ditt. Og dette snakker volumer om hvordan du føler om henne. [Les: Hvordan være romantisk uten å være oste]

# 9 "Jeg så ________, og det minnet meg om deg." Hvis du tilbringer tid med noen, begynner ting å minne deg om personen. Det er helt naturlig. Hvis du går om dagen og noe minner deg om henne, fortell henne om det. Å vite at du tenker på henne i løpet av dagen betyr at du virkelig er interessert i henne, og hun vil bli super flattered av dette komplimentet.

# 10 "Mine venner / familie liker deg virkelig." Du vet like godt som noen som dine venner og familie kjenner deg bedre enn noen andre. Kanskje enda bedre enn du vet selv. Hvis de liker henne så er hun en vinner. Hun fortjener å vite de tingene, tror du ikke?

# 11 "Jeg elsker latteren din." Mange jenter er ikke super selvsikker i deres latter. Høre noen kompliment deres latter er en stor avtale. Bruk denne fordi det fungerer hver gang.

# 12 "Du er så søt." Så, i utgangspunktet liker mange jenter å føle seg små og vakre. Søtt innebærer liten og pen. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 13 "Du er så sterk." Noen jenter vil ikke bli kalt søte.Hvis de ikke liker å bli kalt søte, er sjansene at de vil bli kalt sterke. Egentlig skjønner noen jente dette komplimentet med et smil på ansiktet hennes.

# 14 "Det er så lett å snakke med deg." Ligner på det første punktet * du får meg til å føle meg så komfortabel *, jenter liker å føle at de gjør deg rolig. Siden det er utrolig vanskelig å få noen gutter å åpne seg og snakke om sine følelser, hvis du forteller henne at det er så lett å snakke med henne, føler hun seg spesiell og oppnådd i oppgaven med å få deg til å snakke. Det høres dumt ut, vi vet. Men det virker. [Les: 21 ting en mann aldri burde si til en kvinne]

# 15 "Håret ditt ser fint ut som det." Se, vi vet at du ikke legger merke til når vi gjør håret vårt, ok? Hemmeligheter ut. Når du forteller en jente at hennes hår eller sminke, eller egentlig noe ser bra ut, blir hun overrasket fordi dette ikke er noe hun hører hver dag, i hvert fall ikke fra gutta. Som jeg sa, er det lett å fortelle en jente hun er vakker, så skiller seg ut med dette komplimentet.

[Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå "Awww"]

Du er en unik og spesiell fyr, så du trenger jenter til å innse det også. Bruk disse beste komplimenter for en jente til å imponere og overraske den spesielle dame i livet ditt. Hun vil egentlig begynn å føle deg som en spesiell dame.

Populært emne