The Ultimate Christmas Baby Names

Forventer du et festlig tidsbestemt nytt tillegg til familien? Ta inspirasjon fra våre forslag til julenavn

Et julinnspilt babynavn trenger ikke å være klebrig eller blatant festlig. Det er mange babynavn som markerer sesongen av den lille ens fødsel og herlige valg også.

Beste julebarnsnavn for jenter

 1. Carol: Vi elsker alle å synge en julestjerne, så hvorfor ikke nevne din lille jente etter denne festlige tradisjonen?
 2. Holly: Festlig og feminin, dette engelske navnet kommer fra den julepunte planten og er et herlig alternativ.
 3. Mary: Gamle gammeldags navn har gjort et stort comeback i år, noe som gjør Mary til den perfekte on-trend og jule-passende navn for babyen din.
 4. Glede: Et annet tradisjonelt navnevalg, glede er kort, enkel og å-søt for en baby.
 5. Gloria: Hentet fra ordet Glory (som ser ut i mange en julesang), er denne jenta navnet jeg vil overleve signaturen Gloria Gaynor.
 6. Noelle: Hvis du har spilt rundt med franske navn, ta Noelle i betraktning. Et spill på Noel, det betyr at du er født på julaften. Perfekt til festlig tot.
 7. Eføy: Ivy har laget ganske mange beste babynavn i de siste årene. Betydningen 'trofasthet', det er en veldig søt baby navn alternativ.
 8. Tro: Siden Nicole Kidman heter datteren Faith, har navnet steget i popularitet og er et vakkert, feminint navn.
 9. Engel: Hvis du liker dette engelske navnet, men bekymre deg for at det kan anspore noe å plage, hva med å velge en av sine lengre versjoner Angelica eller Angelina?
 10. Snø: Hvis du har lyst til å velge et litt mer uvanlig navn til julen, kan Snow være for deg. Bare så lenge etternavnet ditt ikke er hvitt ...
 11. Pepper: Ifølge den tidlige eventyren er Pepper faktisk navnet på en av juvandens alver.
 12. Nord: Inspirert av Kim og Kanye, er dette moderne babynavnet et søtt, festlig valg!
 13. Donna: En søt, festlig baby navn - Donna er ikke bare Santa's rein, det er et søtt italiensk navn for din nye ankomst, som betyr "dame".
 14. Belle: 'Sleigh bells ring, hører du?' Gi deg selv en subtil påminnelse om denne spesielle sesongen med dette søte navnet, som betyr "vakker".
 15. Skulle ønske: Et babynavn som kan fungere for både jenter og gutter, dette herlige lille navnet vil helt sikkert skille seg ut på skoleregistret.

Beste jule baby navn for gutter

 1. Nicholas: Oppkalt etter fader jul selv (St. Nicholas) denne tradisjonelle guttens navn kan være kjærlig forkortet til 'Nick' eller 'Nicky'.
 2. Joseph: Et annet tradisjonelt alternativ, Joseph er et godt solid hebraisk babynavn - og, obvs, Jesu gamle manns navn.
 3. Casper: En av de tre vise mennene, Casper kan staves ar eller er, avhengig av hvilken du foretrekker.
 4. Rudolph: Ikke bare Santa's head reindeer navn, dette germanske navnet har blitt stadig mer populært de siste årene.
 5. Gabriel: Du kan nevne din baby gutt etter Julens engel, Gabriel, som er et annet hebraisk navn.
 6. Noel: ... Coward, Gallagher, Edmonds - ganske mange mannlige kjendiser rocker dette festlige navnet uten problemer.
 7. Balthazar: Hvis du er etter et navn som er litt mer uvanlig, kan dette være perfekt. En annen av de tre vise menns navn, Balthazar, kan adorably forkortes til 'Baz'.
 8. Kristen: Det ultimate åndelige navnet, kristen betyr "tilhenger av Kristus". Og hei, hvis det er bra nok for Batman skuespiller Christian Bale ...
 9. Komet: En annen av Santa's reinsdyr, Comet er et veldig søtt babynavn, og vi regner med at dette astronomiske navnet kunne bli populært.
 10. Buddy: Hvis du er en fan av Elf (og hvem er ikke ?!), kan Buddy være et godt valg for din festlige ankomst.
 11. Robin: Et søtt babynavn som betyr "lyst og skinnende", kan også brukes som jenters navn.
 12. Stjerne: Et alternativt, men bedårende valg for din nye ankomst denne julen.
 13. Furu: Et søtt, festlig naturnavn!
 14. Gjeter: Et navn som tradisjonelt brukes som etternavn, har Shepherd nylig gjort tilbake som et mer uvanlig babynavn.
 15. Natt: Ta inspirasjon fra den tradisjonelle "Silent Night" og velg dette søte, mystiske navnet.

Les neste: De beste babynavnene for 2018

Les neste: Ingen av disse for deg? Prøv vår baby navn generator

Les neste: Målet er ikke å velge et babynavn:

Ikke: Velg navnet på en ex

Uansett hvor nydelig du tror din exs navn er, ville det ta en veldig forstående partner for å la deg velge det for barnet ditt. Bare vær klar over navn du kjenner, vil føre til problemer for andre mennesker, spesielt med hensyn til din partner og kjære.

Gjør: Bli forelsket i navnet / navnene du har valgt

Velg et navn som gjør at du smiler, fordi hvis du elsker det, forhåpentligvis vil ditt barn også - og vil ikke vokse opp resenting og hate deg med all deres vesen. (Det var en liten spøk.) Slapp av og få plukking.

Gjør: Prøv det

Mens du er gravid, snakk med babyen din ved å bruke navnet deres for å se om de svarer.Du kan også prøve å skrive navn ned, praktisere noen signaturer, eller si en høyt nok ganger for å se om du noen gang blir lei av det. Ikke glem å si det høyt med etternavnet knyttet til at det føles riktig.

Ikke: Lytt til andre mennesker

Noen ganger tilbyr besteforeldre og venner barnevennlige råd, som kanskje ikke alltid er velkomne. Hvis du har ditt hjerte satt på et navn, hold det hemmelig til etter fødselen for å unngå unødvendig kritikk. Stol på dine egne instinkter - de kommer til nytte for foreldre generelt.

Gjør: Finn et navn med mening

Å velge et navn som er forankret i historie eller folklore, kan bare inspirere den lille til å være like stor som sin navnebror. Det er forskning som tyder på at denne inspirerende rub-effekten har ekte ben, så selv om du velger et navn ut av luften, bør du vurdere å gjøre noe for å fortelle dem senere!

Gjør: Ha det gøy

Å plukke ut navn skal være morsomt. Latter på de som du aldri ville drømme om å velge, kan virkelig hjelpe deg med å begrense det til de du ville. Det er tid senere å tenke på om bizarre navn faktisk gir den lille en hodepine når de må stave det hver gang de sier det. Se side 48 for mer om dette.

Gjør: Utvide ditt sinn

Ikke utelukke de rare de nettopp ennå! Vær modig og dristig hvis det er det du vil, men bare hvis du får det massivt galt (definitivt en mulighet, la oss innse det), vil du kanskje gi dem et enklere mellomnavn slik at de kan hoppe skipet til det i stedet.

Gjør: Prøv å bli enig

Dette er sannsynligvis det vanskeligste problemet å løse. Forskning en rekke navn som du og din partner begge liker, og gjør et poeng å diskutere dem lenge før barnet er forfalt. Å argumentere om det i leveringsrommet er ikke et flott førsteinntrykk å gi til junior.

Gjør: Kompromiss

Velg to mellommenn, slik at du hver har en der du elsker, eller du kan ha fem navn som du har lov til å veto - men ikke mer. Uansett hvor du går om det, er det viktig at du til slutt enig i navnet du gir babyen din, selv om det betyr å miste ut på det du har hatt ditt hjerte satt på en stund.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar