The Best Nursing Topper På Highstreet

Innhold

Det siste du bør være bekymret for når du skal mate barnet, er klærne dine. Fra crossover-design til klokt posisjonerte glidelåser og poppere, er det mange forskjellige pleieplagg der ute som tar oppstyret og stresset av fôring. Vi har renset high street og på nettet for å finne de beste ammende toppen som også hjelper deg til å se stilig ut på samme tid.

Usynlig Zip Nursing Top, £ 39.00, seraphine.com

Dette er virkelig den ultimate i oppstyrfri fôring. Seraphine har lagt til en usynlig glidelås på forsiden av denne toppen, noe som gjør pleie enklere og lar deg justere halsen avhengig av ditt utseende. Og som stryking handler bare om det siste i noe nytt mums sinn, de har klokt gjort det ut av et krøllfritt stoff også.

Coral Wrap Front Nursing Top, £ 20.00, mothercare.com

Å finne en pleie topp som du kan bære på jobb og i helgen, er ingen enkel oppgave, men dette wrap-front korallnummeret fra morsomsorg er ekstremt allsidig. Klipp for å passe dine kurver og med en klassisk V-hals foran, den passer godt til kontoret, mens det elastiske stoffet (20% elastan) gjør det perfekt for lounging om i.

Short Sleeve Drape Nursing Top, £ 22.00, topshop.com

En av de hippeste ammende topper vi har sett, denne moderne ta på den tradisjonelle crossover sykepleie design innebærer en drap som blir trukket over når du trenger å mate.

Breton Stripe Feeding Top, £ 26.00, jojomamanbebe.co.uk

Det er lett å se hvorfor denne bretonske toppen fra Jojo Maman Bebe har vært en av deres bestselgere i årevis. Dobbeltslaget, som er klokt kamuflert takket være den stripete designen, kan enkelt trekkes til side for å mate, og den er kuttet for etterpasning, slik at kroppsrommet ditt kan justeres. Det kommer også i syv forskjellige fargekombinasjoner som alle kan kle seg opp eller ned, avhengig av behovet.

The Signature Nursing Crossover Top, £ 69,00, isabellaoliver.com

Isabella Oliver har tatt den klassiske crossover nursing toppformen og gjort den til sin egen. Ved hjelp av myk polka dot jersey, tre fjerdedeler lange ermer og en avslappet passform, har de opprettet det ultimate utkjølte mummie utseende.

Layla Swinging Nursing Vest, £ 12,00, boohoo.com

Denne ammingstoppen er kuttet i en svingende, trekantet form slik at hemmen er bevisst overdimensjonert. Dette gjør at du kan mate barnet under den, og gir deg den ekstra fordelen av litt privatliv uten å ofre stil.

Asymmetrisk fødselspleie, 20,00 kr, morcare.com

Leter du etter en ammingstopp som er litt annerledes? Denne t-skjorten tåler kult takket være det asymmetriske ytre laget og det moderne vinmarl-stoffet. Pair med jeans og noen biker støvler og du har ganske edgy ensemble.

Maroon Vevd Crepe Maternity & Nursing Tunika, £ 49.00, seraphine.com

Du får pengene dine fra denne maroon tunikaen av Kate Middleton's graviditetsmerke Seraphine. Sykepleie gjøres enkelt - en diskret glidelås åpnes på forsiden - men den er også designet som en maternity topp med et kurve-definerende belte, slik at du ikke må vente til babyen kommer til å ha det!

The Signature Nursing Jumper, £ 109.00, isabellaoliver.com

Amning når det er kjølig kaster opp sine egne vanskeligheter, ikke minst fordi det er vanskelig å finne en varm jumper du kan også sykepleier inn. Takk og lov for denne strikken fra Isabella Oliver. Det dobler seg opp som en cover-up og har strategisk plassert poppers på siden som, når du er utelatt, lar deg mate uten å føle kulde.

Maternity Feeding Strikket Jumper, £ 30.00, marksandspencer.com

I motsetning til de fleste ammende topper som innebærer å løfte noe opp, er denne ammende jumperen glidelås ned. De to diagonale åpningene rundt halsen betyr at det forfriskende ikke er umiddelbart opplagt at du har en ammingstopp, og å få tilgang til fødselspermisjonen din er mye mindre av en faff.

Pleated Maternity & Nursing Top, £ 29,00, jojomamanbebe.co.uk

Garantert for å lyse opp dagen din, vil fargefiender elske denne lyse gullbrystet (det kommer også i lys rødt og blått). Sykepleie er via en uttrekkbar pinne foran og den er utformet med en form som flatters fordi ingen har sin figur tilbake straks!

Maternity & Nursing Floral Top, £ 10.00, direct.asda.com

Denne paisley-printte breastfeeding toppen er smart og på bare £ 10, ekstremt rimelig hvis du er på et stramt budsjett. Det lar deg mate diskret via en smart liten innsats og det lette stoffet holder deg kult.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar