Den beste boksing av hele tiden

1 Castillo mot Corrales, 2005

Diego Corrales 'seier over José Luis Castillo for WBC lettvektsbeltet i mai 2005 var en tittelkamp som hadde alt: battering slag, lynkombinasjoner og underhånd taktikk. Corrales, banket ned to ganger, spyttet ut munnspissen i begge anledninger for å få ytterligere gjenopprettingstid før han leverte det han kalte den "perfekte" høyre hånden til å kaste Castillo inn i underkastelse i den tiende.

2 Ward v Gatti, 2002

Hailed som "Fight of the Century", hjulpet den første av tre historiske bouts mellom 'Irish' Micky Ward og Arturo 'Thunder' Gatti å gjenopplive boksingens flagrende formuer etter et tiår besvimet av korrupsjon. 2002 ble ebbed og flommet som begge tok en overraskende straff før Gatti ble gulvet i den niende med en grusom venstre som sikret en poengvinner for Ward.

3 Reagan v Dempsey, 1887

Bareknuckle-boksing var ulovlig i det 19. århundre Amerika, så kampstedene ble holdt under omslag til siste minutt. Men beslutningen om å være vert for 1887 mellomvektskampen mellom Jonny Reagan og Jack Dempsey på New Yorks Long Island-strand forlot både menn og tilskuere ute på sjøen. Ved den femte runden klarte Atlanteren på lerretet og ved åttende var de kneddybbe. Kampen flyttet bare inn i landet for hagl og snø for å fortsette forstyrrelsen. Reagan sluttet endelig i håndkleet i 45. da Dempsey beholdt tittelen.

4 Braddock v Baer, ​​1935

James Braddock overrasket bokserverdenen ved å vinne den tyngdefulle tittelen, i motsetning til 10-1, fra Max Baer på Madison Square Garden i 1935. Den 30-årige journeyman, som boks venstrehåndet etter tidligere å bryte sin sterkere hånd, forvirret hans yngre motstander ved å levere effektive slag mens du suger opp alt som ble kastet på ham for å vinne på poeng. Etter å ha gitt opp boksing under den store depresjonen, brukte Braddock sine gevinster til å tilbakebetale regjeringens utdelinger som hadde holdt familien i live.

5 Leonard v Hearns, 1981

Las Vegas var fullpakket med kampfans i slutten av 1981 da hastigheten til "Sugar" Ray Leonard møtte Thomas Hearns ødeleggende kraft for å forene verden welterweighttitle. Hearns, som kapitaliserte på sin store rekkevidde, hadde bygget en betydelig poeng ledet av den 12. med Leonards venstre øye oppsvulmet. Kommer ut av hans hjørne med ingenting å tape, slipper Leonard blås etter slag for å banke vinden fra Hearns segl, og vinne av en teknisk KO i 14. Bare noen få måneder senere trengte en frittstående netthinnen Leonards første pensjon.

6 Chacon v Limón, 1982

Rivaliteten mellom California Bobby Chacon og Rafael 'Bazooka' Limón i Mexico matchet Ali og Frazier eller Gatti og Ward. Den endelige kampen mellom de to var en super fjærvektig verdenstitleregler etter at de tre tidligere møtene hadde avsluttet hele firkanten med en poengvinner som ble skilt av hverandre. Limón dominert de første rundene, som kulminerte i en nedleggelse til venstre på slutten av den tredje, men Chacon rallied sterkt. Nivå på poeng med 10 sekunder av den 15. og siste runde igjen, Chacon floored Limón med den viktigste rettigheten til sin karriere, og sikrer en engangssjanse.

7 Gorman vs Webb, 1980

Den mest berømte bareknuckle-bokser i moderne tid, irske reisende Bartley Gorman, var ubeseiret fra 1972 til sin avgang i 1992. Kampen på messer, racerbaner og parkeringsplasser over hele Storbritannia og Irland kom Gorman nærmest å miste tittelen sin i 1980 i en Coventry pub da han slettet sin skulder under en kamp med Mexicana Webb. Han tok også to hunder og over-vendte en bil da Blond Simey ikke klarte å vise for sin kamp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar