Beste Baby Wipes - The Mother & Baby Awards Shortlist

Innhold

Kan ikke bestemme hvilken babyservietter du skal kjøpe? Ta en titt på produktene våre mum testere tror fortjener et sted på våre Mother & Baby Awards 2015. Vi vil kunngjøre vinnerne den 26. november. Husk å sjekke tilbake på nettstedet eller følge #motherandbabyawards på Twitter og vår Facebook-side.

Se alle årets Mother & Baby Awards Shortlister her

Baby Wipes Fragranced, £ 0.64, Aldi Mamia

Prissatt på bare 1p per tørke og laget med super myk preget bomull.

Baby Wipes Sensitive / Fragrance Free, £ 0.64, Aldi Mamia

Disse duftfrie klutene er pakket med aloe vera og kamille lotion for å holde babyens hud myk og glatt.

Asda Little Angles Ekstra beskyttelse Baby Wipes, £ 1, Asda Little Angels

Asda's Little Angels ekstra beskyttelsesservietter er spesielt formulert for å beskytte babyens delikate hud, og er også perfekt for nyfødte. Laget med en hudvennlig barriere lotion for å forsvare mot irritasjon og blekkutslett.

Jackson Reece Kinder av Nature Unscented Baby Tørk, £ 1,99, Jackson Reece Kinder by Nature

Disse naturlige unscented babyservietter er spesielt designet for barn med sensitiv hud og eksem. Plus 99% av ingrediensene er avledet fra fornybare grønnsaker eller planteekstrakter for å ta vare på den lille huden din.

Johnsons Baby Extra Sensitive Wipes, £ 2,55, Johnson's Baby

Johnson's Baby Extra Sensitive Wipes har vist seg å være forsiktig og sikker for å rense nyfødt hud, så selv fra dag ett kan du være trygg på at du gir barnet ditt det beste. Disse klutene inneholder ikke mer tårerformel med 97% rent vann og bare essensielle rensingredienser.

Pampers Sensitive Wipes, £ 2,50, Pampers

Pampers Sensitive Wipes kommer med en unik myk grep tekstur å rengjøre mer forsiktig med mindre tørke for babyens sensitive hud. Parfyme og alkoholfri de er akkreditert av Skin Health Alliance.

Sainsbury's Little Ones Sensitive ECO Baby Wipes, £ 1,49, Sainsbury's Littles Ones

Disse miljøvennlige babyservietter er laget av regenerert bomull. Tørken starter livet som bomull, som deretter plukkes, vevd og skjæres i T-skjorter. Overskuddet er vanligvis sendt til deponi, men Sainsbury sender det til en spesiell prosessanlegg der den er laget i myke, milde og sterke kluter for den lille.

Tesco Loves Toddler Apple Fragranced Toalettduk, £ 0.70, Tesco Loves Baby

Spesielt formulert for å gi mild, men effektiv rengjøring for små bunner, disse tescoen elsker toddler-eple. Deilige toalettservietter er behagelige duftdukter, noe som gjør det lettere for din tot å lære å tørke seg selv som en del av pottenopplæringsreisen. De er også dermatologisk testet for å være milde og milde for delikat ung hud.

Tesco Loves Toddler Sticky Fingers Clean-up Wipes, £ 0.77, Tesco Loves Baby

Disse kluterne er spesielt formulert med milde rensemidler og fuktighetskrem for å få barnet ditt til å rense raskt, forsiktig og grundig. Hypoallergen og dermatologisk testet, de er egnet for sensitiv hud.

Waitrose Toddler Wipes, £ 1,01, Waitrose

Disse fruktige duftene er designet for å lette din pjokk til å lære gode toalettvaner under pottestudiet. Viskene bryter opp når de spyles. Parabenfri, disse klutene har blitt spesielt formulert ved hjelp av milde ingredienser.

WaterWipes Best Baby Wipes, £ 2,50, WaterWipes

WaterWipes er de eneste babyservietter som alltid skal godkjennes av Allergy UK. Like rent som bomullsull og avkjølt kokt vann, har fødselsavdelinger og neonatalintensive enheter i Storbritannia og Irland begynt å anbefale dem til foreldrene.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar