De beste baby shower spill å spille - alt du trenger når du planlegger en baby shower

Planlegger den perfekte baby shower kan være litt skremmende, ikke sant? Morsomme spill som alle vil ønske å spille, dekorasjoner som ikke koster jorden, de riktige matalternativene for kjøtt-spisere, veganer og flexitarians - listen kan virke uendelig. Men det er der vi kommer inn. Etter hvert som baby showers blir mer og mer populære, har vi håndplukket noen av våre favoritt baby shower spill å spille, og kom opp med noen få ting å legge til i handlelisten din. Takk oss senere!

Hvordan kaste den perfekte baby shower:

  1. Velg noen du stoler på - Etiquette sier at moren skal ikke planlegge sin egen dusj, så velg en venn eller et familiemedlem du stoler på å gjøre ting på din måte, og godta at du ikke vil ha for mye innspill!
  2. Velg riktig tidspunkt - De fleste kvinner har sine baby shower på rundt 36 uker, som da har du normalt fullført arbeid, og ankomsten av babyen din virker nært forestående! Rundt to timer er det vanligvis en god tid.
  3. Sjekk gjestelisten - Det er greit å holde ting små og intime, men pass på at du sjekker gjestelisten med mamma-å-være først for å sikre at du ikke har gått glipp av noen viktige!
  4. Velg et tema - Tenk ettermiddagste, med noen takkekaker for gjestene å forlate med. Hvis du kjenner barnets kjønn, kan du ha det gøy med rosa eller blått, hvis ikke, velg gull og netturalfarger.
  5. Start en baby shower ønskeliste - Selvfølgelig er det noen baby essensielle som gir gode baby shower gaver, men for å unngå at alle blir opp med Sophie Giraffen eller Ewan Sheep, hvorfor ikke spør mamma-å-være for å lage en baby shower ønskeliste.

De beste baby shower spill å spille:

Det er masse å velge mellom, men hvorfor ikke bryte isen med et par morsomme spill?

1. Hvem vet mamma best?

Dette spillet handler om mamma-til-være! Som baby showers har en tendens til å fokusere rundt på den lille, er det fint å gjøre oppmerksomheten til mamma for en stund. Hvis du planlegger dusjen til en venn, finn ut alt du kan om henne i en rekke spørsmål - du kan være så utrolige som du vil. Deretter spiller spillet for å se hvem som kjenner sitt beste? Alle vil ha en penn og papir (eller du kan gjøre det i flere lag) og skriver ned hva de mener svarene er på hvert spørsmål. Den som får mest mulig ut, vinner!

2. Barnets spådommer

Kjøpe eller lage en pakke baby prediksjonskort og gjett hva du synes babyens navn, fødselsdato, fødselsdato, hårfarge, øyenfarge og vekt vil være. Du vet absolutt ikke hvem vinneren er på dagen, men det vil være en søt, vær oppmerksom på å se tilbake når babyen kommer. http://amzn.to/2EwrYQm

3. Er du den babyen?

For dette spillet trenger du et babyfoto av alle dine gjester! Klem alle bildene opp på et brett, og du må alle gjette hvis lite ansikt er hvem. Alle skriver ned hvem de tror alle er, og da har du en fin latter når du ser resultatene! Den som får mest mulig vinner. Et godt morsomt spill for baby shower.

4. Mitt vann brøt!

Dette spillet innebærer litt prep før dusjen, men stol på oss, det er verdt det. Du må kjøpe noen mini-plast babydukker (en for hver gjest) og sørg for at du har en isbakke for hånden også. Sett en baby inn i hver isbitsspor, fyll deretter med vann og fryse. Når gjestene ankommer, gi alle en frossen isboks med barnet inni. Gjester må forsøke å smelte isen for å få deres plastbaby ut og - bryte vannet deres! De kan gjøre dette på noen måte de kan tenke på, fra meisling til smelting! Den som får sin baby ut først er vinneren.

5. Oh Baby, det er en spilleliste!

Dette er et veldig enkelt spill på overflaten, men vanskeligere enn du tror! Hver gjest må skrive ned så mange sanger de kan tenke på med ordet "baby" i tittelen. Gi gjestene en tidsbegrensning - fem minutter max - og den som har flest (ekte!) Sanger skrevet ned er vinneren!

6. Gjett babyens mat

For dette vil du trenge umerkede krukker, babymat og et papir og penn for hver gjest. Fyll hver av krukkene dine med en annen slags baby mat (pass på å holde styr på!) Og legg dem alle på bordet. Distribuere papir og penner til gjester, og be dem om å lukte hver flaske og skrive ned hva de synes er inne - hvis du vil gjøre det spesielt vanskelig, få dem det til å bli blindfoldet.

7. Hvor stor er baby?

Alt du trenger er litt streng for dette klassiske baby shower spillet! Med hver invitasjon, ta med en liten strengkule og et lite stykke papir som forklarer spillet - som er å kutte strengen til den lengden de tror vil passe perfekt rundt mamma-til-beens barnestøt. Deretter spør gjestene om å pakke strengen rundt papiret sammen med navnet deres skrevet på den. Påminn alle om å bringe den til festen, så når alle kommer, prøver du alle lengdene rundt magen hennes, og den som var nærmest bumpestørrelsen, vinner!

8. Vi har en baby

Lag opp på ballonger og pins for dette spillet. Skille gjester inn i grupper på fire eller fem og gi personen en ballong. Når verten sier "gå!", Må den første personen fra hvert lag blåse opp ballongen og sette den under toppen. Når den første personen har gjort dette, gjør den andre personen på hvert lag det samme, så det tredje, og så videre.Når alle lagmedlemmer har ballonger under sine skjorter, må den første personen pope sin ballong, så den andre og tredje osv. Teamet som blåser opp og popper ballongene deres, er de raskeste vinnene! Et godt spill, men ikke anbefalt hvis du har noen tots som går på dusjen.

9. Gjett kjendis babyen

Hvor god er din kunnskap om kjente ansikter? Sett det på prøve i dette spillet ved å skrive ut bilder av kjendisbarn uten sine berømte foreldre og få gjestene til å gjette babyen. Hvis du er litt mer teknisk-vennlig, lager du en lysbildefremvisning av bilder på en datamaskin og lagrer papiret.

10. Hei dolly

Gruppens mødre skal ha en liten fordel på denne, men det er fortsatt noen spill. Blinddynne alle gjestene og få dem til å stå i en linje med en dukke foran hver av dem. Oppgaven er å ta dukkeens bleie av, erstatt med en ny bleie og dra på en babygro - alt uten syn!

11. Alle hater en mater

Del gjester i lag med to, få dem til å dekke sine klær med et forkle eller en veskepose og gi dem blindfolds å bære. Et medlem av paret bør da mate til en pott med babymat eller epleesaus til partneren sin. Det første paret lykkes med å tømme potten (i munnen, ikke bare ned foran!) Vinner.

Baby shower er viktig for å legge til i handlekurven din:

Baby shower spill - Prospektkort, £ 4,99, Amazon

Bruk disse søte, ferdige kortene for å få gjestene til å gjøre noen gjetninger om den nye ankomst!

Happy Pushing Cake Topper, £ 2,99, Ikke På Highstreet

Hvem bryr seg om det er butikk kjøpt eller hjemmelaget, denne vakre kake topper vil gjøre kaken stjernen til showet!

Hei World Banner, £ 6,99, Party Pieces

Denne bedårende buntingen leser "Hello World" i rosa gullkalligrafi og kan ikke være kortere.

Mamma til baby shower sash, £ 1,94, Amazon

Kled mammaen til å være oppe i en skikkelig skyte, så alle vet at hun er stjernen på showet!

Det er en jente! Foto rekvisitter, £ 5,99, Amazon

Selvfølgelig, å kjenne barnets kjønn gjør det definitivt enklere å dekorere. Kjøp denne pakken med søte fotokort for å få snaps fra arrangementet minneverdig. Finn gutten versjonen her.

Oh Baby! Gold Party Banner, £ 5,99, Party Pieces

Et annet vakkert bakteppe, dette søte bokstaveret vil se nydelig uansett ditt farge tema - også et godt alternativ hvis du unngår rosa og blå.

Baby Shower Photo Props, £ 4,50, Morcare

Et annet godt alternativ hvis du ikke er sikker på babyens kjønn, gir disse søte fotoprodusentene dine gjester mulighet til å dele seg inn i "team girl" og "team boy".

Stort sølv babyfolie ballongsett, kr 6,00, Hobbycraft

Tenk på Instagram-bildene når du kjøper denne ballongbokstaveringen! Perfekt for en rask og enkel dekorasjon, er folieballongene designet for å vare langvarig, og vil forhåpentligvis fortsatt være oppe når babyen kommer!

Baby Shower Confetti, £ 2,50, Morcare

Ikke glem bordet! Denne søte konfetti vil se bedårende og legge til et splash av farge til spredningen.

Les neste: 12 flotte baby shower gaver for hvert budsjett

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar