Hva er Benching? 17 tegn på at du blir strengt sammen akkurat nå

Har du funnet deg selv i forholdet limbo og vet ikke hva som skjer? La disse tipsene hjelpe deg med å finne ut om de hemmelig legger deg.

Det er så mange ord i dating verden som fortsetter å bli oppfunnet for å forklare alle de kompliserte følelsene, tankespillene og motivene i relasjoner. Vilkår som spøkelse, tuning og DTR. Men en ny sikt har poppet opp for å beskrive noe forholdsvis utfordrende, og det kalles benching.

Det er mer vanlig enn du tror, ​​og vi har på et eller annet tidspunkt blitt benket eller benket noen andre, om vi skjønner det. Men hva er benching, og hvordan vet du om det skjer med deg?

Hva er benching?

Benching er en måte at noen holder deg i en tilstand av limbo, til de bestemmer seg for hvorvidt de virkelig er interessert i å forplikte deg. Tenk på sport - når spillerne er benched, er de ikke i spillet, men er på sidelinjen bare hvis de trengs.

Dette er faktisk det samme som noen som benytter deg i datinglivet ditt. Du er ute av spill for nå, men i tilfelle de går tom for alternativer, eller bestemmer deg for at de vil ha deg, vet de at du kommer til å vente.

Benching, noen ganger referert til som breadcrumbing, er en måte for dem å sørge for at du ikke blir uinteressert, samtidig som deres valg åpnes. Det betyr at de kan legge i minimal innsats, minimal forpliktelse, og vet fortsatt at du kommer til å være der på slutten av kroken deres når de bestemmer seg for å skape et utseende. [Les: Cushioning og hvorfor bruker denne taktikken bare gjør deg en rykk]

Det skjer mye gjennom tekst, sosiale medier og online dating sites, da dette gir et trygt og komfortabelt sted å skjule uten å bli tvunget til å forplikte seg til noen planer. Å ha ulike alternativer tilgjengelig gir dem en ego boost, og gir dem en sikkerhetskopi i tilfelle du bestemmer deg for å gå bort og forlate dem med ingen.

Hvordan kan du fortelle om du er bøyd?

Tror du har klart å unnslippe noen som regner med deg? Vel, her er 17 måter å fortelle om du faktisk har falt for det uten å innse. [Les: 15 tegn på at du blir ledet på og de tar deg ingen steder!]

# 1 De er varme og kalde. Etter teksting og flørting for en stund, blir de plutselig fjernt eller sier ting som synes å være uten karakter uten grunn. Og så en uke senere, er de tilbake til å være moro og flørtende. Disse holdningsendringene blir hyppigere, avhengig av hvor interessert de er i å holde deg rundt.

# 2 Du ser minimal innsats. Noen ganger føles det som om du er den eneste som gjør noen form for innsats, mens de klarer å legge inn knapt noen i det hele tatt.

Folk legger vanligvis tid og krefter på ting som de mener er viktige, så hvis de ikke tror du er verdt sin tid, så gå bort for godt.

# 3 Alle snakk, ingen handling. Etter en stund begynner du å legge merke til at de har en tendens til å lage mange små løfter som aldri egentlig materialiseres. De lovet at du skulle henge ut i slutten av uken, de lovet at de skulle beskrive deg om morgenen, de lovet å ringe deg når de kommer hjem. Men så hver gang de går tilbake i siste øyeblikk, eller du ikke hører fra dem i en uke - om i det hele tatt. [Les: 5 unike egenskaper som gjør en person troverdig]

# 4 Du kan ikke komme igjennom. Alle tekstene dine ser ut til å gå ubesvarte, eller bare fortsette å lese og du får ikke noe svar. Ikke panikk - de er ikke døde, de har ikke blitt strandet et sted, og de har fortsatt batteri på telefonen. De ignorerer bare deg, for nå.

# 5 Du blir blanked online. De ser alltid ut til å være online, men de sender deg ikke meldinger. De deler innhold, skriver statuser og liker innlegg, men du får ingenting.

Hvis du finner ut at dette er tilfelle når de er aktive på Facebook-chat eller på whatsapp, er det en mulighet for at de snakker med en av de andre alternativene i stedet.

# 6 Den klassiske unnskyldningen. Når du ikke hører fra dem i årevis, vil de alltid bruke samme forutsigbare linje - de har vært så opptatt at de ikke har hatt tid til å sende deg beskjed.

Her er et tips - ingen er så opptatt, med mindre de trekker 19 timers skift på jobben, i medisinsk skole, eller er en mega-kjendis. Og selv da vil de fortsatt prøve å finne tid for deg hvis de vil.

# 7 Det er alt en tryllekunstner. Du har kanskje ikke hørt fra dem i dager eller uker, og akkurat som du skal gi opp på dem, vises de plutselig igjen. Det vil vanligvis være i form av en flørtende tekst eller velfungerende whatsapp, og det er et flott triks for å holde deg i å innse at du fortjener mer.

Hvis du finner dette skjer relativt ofte, så ignorere dem og istedet investere tiden i noen som ikke alltid forsvinner på deg. [Les: Hva du trenger å gjøre når hun spiller hardt for å få]

# 8 Test det selv. Hvis du vil sjekke om du er bøyd, skriv dem akkurat nå og foreslå å gå for en kaffe dato når de er ledige denne uken.

Hvis de svarer med "Ja, når vil du gå?" Er du sikkert bra. Men hvis de reagerer med usikkerhet, eller nekter og foreslår å gjøre det noen annen uspesifisert tid, så strenger de deg sammen.

# 9 Den flørtete kjemi er borte. Etter hvert som tiden har gått, har du lagt merke til at de blir mindre og mindre flørtende. Deres oppførsel er morphing til noe du kan forvente fra en venn, men de har ikke stoppet kontakten. Dette er mer enn sannsynlig fordi de prøver å avvike seg selv om de bestemmer seg for å splitte seg, samtidig som de holder seg rundt i tilfelle de bestemmer seg for å bli.

# 10 De er fulle av det. De har en måte med ord, og kan alltid lage den perfekte unnskyldningen for noe når som helst. Det er alltid en praktisk grunn til noe de har gjort feil, eller når de ikke har plaget å vurdere dine følelser. Ikke la deg lure - de prøver bare å sørge for at du ikke får tak i sine sanne motiver. [Les: Den vanskelige typen tankespill menn spiller som enhver jente kan vinne]

# 11 Hvem vet om deg? Ingen av vennene deres synes å engang vite at du eksisterer, og når du virkelig tenker på det, har de aldri faktisk tilbudt å introdusere deg til dem heller. Hvis deres venner ikke synes å tro at du er i et forhold eller noe som seriøst, er sjansene for at du blir benket. [ElephantJournal.com: Hvorfor denne datatrenden er langt verre enn ghosting]

# 12 De fungerer som om deres oppførsel er normal. Etter ingen kontakt, når de plutselig bestemmer seg for å gå inn i livet ditt, vil de opptre som om ingenting har skjedd.

De går rett tilbake til hvor de sluttet, forutsatt at du nettopp har sittet og venter på retur. Noen ganger vil de ikke engang erkjenne at de forsvant i det hele tatt.

# 13 Du ser aldri dem lenger. Du har begynt å innse at det ikke er mer ekte ansikt til ansiktskontakt mellom deg. Hver gang du planlegger en dato, virker de opphisset, men så nærere tid, gjør de unnskyldninger eller tilbake raskt.

Det meste av kontakten du gjør er via telefonen, eller online, da dette betyr at de ikke egentlig må forplikte seg. [Les: 10 geniale måter å slå en spiller som spiller deg]

# 14 Du forventer ikke mye av dem. Du føler deg hele tiden som om du får håpene dine, bare for å få dem til å gå ned igjen og igjen. Det har kommet til et punkt der du ikke engang kan være komfortable planleggingsdatoer eller stole på dem fordi du er redd for at de ikke vil leve opp til det de har sagt de ville gjøre.

# 15 Du begynner å føle at du blir gal. Får de deg til å føle at du er trengende eller urimelig bare for å uttrykke dine følelser og ønsker respekt? Føler du at du mister ditt sinn fordi de oppfører seg som om de ikke ser hva problemet er? Ditch dem, fordi alle som ugyldiggjør dine følelser eller børster dem til side, er ikke verdt det. [Les: Gassbelysning - 16 tegner den personen du liker, er bra med hjernen din]

# 16 Online tankespill. Når de er på sosiale medier, har de en tendens til å like statusene du legger inn, men de mottar faktisk ikke deg. Det kan være så forvirrende og desorienterende, men de gjør bare det fordi det er en uforpliktende måte å holde seg i bildet på. Det gir dem en tilstedeværelse i livet ditt, uten å faktisk kommunisere med deg.

# 17 Du har gitt opp å bekjempe det. Du har blitt så vant til deres sporadiske atferd at du selv har begynt å rettferdiggjøre den, eller gi grunner til hvorfor de er sånn. Ikke døm noen basert på de delene av dem som appellerer til deg, døm dem basert på 100% av de de egentlig er. Jo mer du overser sine mangler, desto mer sprer du din egen tid.

[Les: Selfish folk - 15 måter å få øye på og stoppe dem fra å skade deg]

Å finne ut om du er benket er relativt enkelt, men å lære når du skal gå bort er den harde delen. Hvis du føler at noen holder deg på siden, ta tilbake kontrollen. Stå opp for deg selv, kutte dem av, og la dem kaste bort andres tid. Du er mer verdt enn det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar