Belly casting: er rot og drama verdt det?

Innhold

Skal du prøve magestøping? Mamma-til-være Gemma Hogg slapp av Gipset i Paris på sin sprudlende bump.

Dette er min første graviditet, og det har vært en utrolig reise så langt. Jeg har elsket å se på kroppen min, og sammen med min partner, Oli, har jeg blitt overrasket over hvordan magen min har vokst de siste 35 ukene. En DIY buk-kaste virket som en fin måte å fange dette magiske øyeblikket i tide for alltid.

Da jeg åpnet kittet for å finne plastplater, en pinny og hansker, skjønte jeg at det ikke var en jobb for en person.

Da jeg åpnet kittet for å finne plastplater, en pinny og hansker, skjønte jeg at det ikke skulle bli en enmansjobb

Så roped jeg i Oli og solgte den til ham som noe morsomt for oss å gjøre sammen. Vi setter opp i stuen vår, der det er et lett å rengjøre tregulv, hvis rotet klarte å unnslippe plasten.

Som instruksjonene ble anbefalt, satt jeg på noe skjegg, da det skulle ta minst en time å gjøre avstøpningen. Pakken inneholder et lite kar med vaselin som du må gni over magen og brystene, for å stoppe gipsforbindelsene fra å stikke til huden din.

Og så var det på tide å legge bandasjene over det utpekte området. Enkelt, ikke sant?

Etter omtrent fem minutter oppdaget vi at mage-støping trolig ikke skulle være bra for forholdet vårt

Etter omtrent fem minutter oppdaget vi at mage-støping trolig ikke skulle være bra for forholdet vårt. Forbandene var våte, og det gjorde meg kaldt, og da Oli slapp på arket etter et vått bandasje, ble jeg grønere og grumpere.

Men vi kjempet igjennom, jeg forsøkte å jevne bandasjerne ned før de satte, og Oli forsøkte å trene ut hvor høyt, lavt ned og langt rundt sidene av støpene skulle gå. På et tidspunkt, da Oli påførte et spesielt langt stykke bandasje, begynte jeg å bekymre meg om det ville være skjebnen min å bli fanget inne i kastet for alltid!

Halvveis gjennom prosessen begynte vi å se den morsomme siden

Halvveis igjennom prosessen begynte vi å se den morsomme siden, og etter at vi hadde satt på et par lag og gipset begynte å herde, begynte kastet å ta form, noe som spurte oss på.

Vi innså at det skulle gjøre en nydelig memento av min graviditet, og lo om hvordan vi kunne produsere det på vårt barns 18 års bursdagsfest i typisk pinlig-forelder mote. Vi diskuterte hva vi ville gjøre med det når det var ferdig: det er mange alternativer, fra å male det, gjøre det til en lampeskjerm eller til og med bruke den som en fruktskål!

Hvis vi hadde gjort magen på en rolig søndag ettermiddag, i stedet for en kveld etter en lang pendling og dag på jobb i London, er jeg sikker på at det ville vært en mindre stressende opplevelse.

Men uansett var traumer verdt det: Jeg er veldig glad vi gjorde det, selv om jeg er sikker på at vi aldri vil være enige akkurat hva vi skal gjøre med kastet i fremtiden.

Dessverre tok plastplaten ikke helt alle sprutene, så det var litt oppkast i orden. Heldigvis for meg var jeg dekket av gips og vaselin, så jeg kunne ikke hjelpe med opprydding. Det var egentlig ikke dårlig Oli natt!

Gemma prøvde The Everlasting Castings Deluxe Gravid Belly-Casting Kit, £ 29.99, everlastingcastings.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar