Å være mer enn venner - 12 måter å endelig gjøre det

Er du forelsket i en venn? Å si feil ting er enda verre enn ikke å si noe i det hele tatt! Her er hvordan du kan gjøre det på den riktige måten. Av Geninna Ariton

Du kan ikke alltid være en go getter, men du vet veldig godt at hvis ting blir igjen som de alltid har vært, vil du aldri vite om du kan få det du vil ha eller hvem du vil ha.

Din venn, din beste venn, den samme personen du alltid kjører til når du har noe i hodet ditt og hjertet som stikker som lim og irriterer deg som gal før du har løst det, er den samme personen som skaper denne limlignende situasjonen i det første stedet. [Les: Hva er det som å være helt forelsket i vennen din?]

Deklarere dine følelser trenger litt kreativitet

Kreativitet betyr innsats og gjennomtenkt og vil videresende meldingen du vil ha mer enn det du har nå. Bekymringsvarten i deg spør nå: "Hva skjer hvis jeg forteller min venn hvordan jeg føler?" Vel, det er bare en måte å finne ut, eller i dette tilfellet 12 måter. Her er tolv forslag til hvordan du kan fortelle vennen din at du vil være mer enn bare det.

# 1 Snail mail er svaret. Håndskrevne kjærlighetsbrev går utdøde i denne dag og alder. Det er svært sjelden å motta en, sannsynligvis på grunn av den enorme innsatsen som man trenger å legge inn for å skrive et brev. Du trenger ikke å gjøre dette i en sittende. Faktisk må du ta deg tid på dette. Du kan kjøpe fine ark eller et fint kort fra en bokhandel og begynne å komponere tankene dine.

Skriv hva du føler. Skriv hvordan du følte den første dagen du møtte, og for dette kan du enten legge inn litt humor eller du kan gå all-out romantisk. Uansett hva det er som vennen din får deg til å føle, ta deg tid til å dokumentere det og beskrive det ord per ord. [Les: Den perfekte veiledningen for å uttrykke deg selv i et kjærlighetsbrev]

Når du har komponert, korrekturlest og korrekturlest, kan du nå sende den per post. Ikke leverer den, med mindre du er sikker på at vennen din vil lese brevet foran deg, da dette kan være uunngåelig. Også, sende det via post har et overraskelseselement til det.

# 2 Romantiske komedier kan gi meldingen til deg. Spør vennen din om du kunne dedikere en helg til en filmmaraton med filmer av ditt valg. Nå velger du filmene klokt. Sørg for at meldingene i disse filmene bare har ett tema - venner bekjenner sin utødelige kjærlighet mot hverandre. Tenk: En dag med Anne Hathaway og andre lignende filmer.

Etter filmmaratonet kan du nå ha en fin åpning for deg selv ved å spørre vennen din, hva de tenker på filmene. Og hvis en lignende situasjon oppstår, hva skal de gjøre. Da kan du gjøre din egen professing. [Les: 6 måter å kysse din venn og komme unna med det]

# 3 Syng ditt hjerte ut. Du vet hva de sier, hvis du ikke kan uttrykke deg selv skriftlig, syng den. Be din venn å gå til en karaokebar med deg. Dedikere et par sanger som uttrykker det du føler og på slutten av minikonserten, fortell vennen din at du håper de lyttet nøye til meldingen eller sangens sang fordi det var det du ment å fortelle dem hele tiden .

# 4 Skrikende det på toppen av lungene dine mens du er midt i en berg-og dalbane tur. I kombinasjon med det adrenalinspillet som du føler når du føler at du blir kastet av kanten av skinnene, vil det definitivt banke vei for å bekjenne din utødelige kjærlighet til din venn.

Gå tilbringe en dag på fornøyelsesparken og før du reiser, kjør den raskeste bergruten. Forhåpentligvis vil din venn ri dette med deg, og når du føler at du skal skrike fra ren frykt, skri dine følelser i stedet. [Les: Jeg er forelsket i min beste venn ... hva neste ?!]

# 5 Skilt, skilt, skilt. Ingenting sier spesiell og innsats enn å skape det øyeblikket når du forteller din venn hvordan du føler. Det er mange skilt selskaper som kan gjøre dette for deg. Alt du trenger er litt forskning for å finne en jetskriver eller en annonseplasseier eller et LCD-skilt for utleie.

Nøkkelen er å finne noe som passer ditt budsjett, men samtidig fremkalle den riktige meldingen. Det er best å si hva du har følt for din venn, og ikke å drysse den med for mange ord. Hvis du er scrimping på budsjett, kan du ta din venn til sin favoritt kaffebar eller restaurant. Du kan snakke med lederen eller noen som har ansvaret for å gå i et stykke papir på en meny før du gir det til din venn, eller hvis de har et brett som et tavle, tavle eller korkbrett, kan du spørre dem om du kan skrive eller legg en melding der.

# 6 Har du noen gang blitt publisert? Det er aviser og blader som tillater publisering av meldinger til en pris. Dette vil være fint hvis vennen din er en ivrig leser av en bestemt avis eller et magasin. Du kan få meldingen til dem publisert og være sikker på at du er til stede når de leser det slik at du kan følge opp på ledelsen. [Les: Noen spørsmål du definitivt må spørre deg selv før du bekjenner kjærligheten din]

# 7 Veien til alles hjerte er gjennom mat. Forbered en overdådig fest, eller bare ta ut, uansett hva din venns favorittmat er. Etter måltidet må du sørge for at du har plass i magen og tid til dessert.

Nå kan du bruke forskjellige typer materiale til dette, men den enkleste måten er å få en brett eller en stor tallerken, fyll den helt ut med pisket krem, og bruk en sjokoladesirup som hardes med en gang, skriv meldingen på brettet. Det du vil produsere, vil være en myk hvit bakgrunn laget av pisket krem ​​med en sjokolade-smaksatt skriftlig melding på toppen av den. [Les: Hvordan unngå å bli friendzoned]

# 8 Send en pleiepakke. Det kan ikke være noen andre som kjenner din venn bedre enn du gjør. En pleiepakke med alle de små tingene som du vet at din venn har behov for, som band-aids eller plasters, sikkerhetsnåler, tannkjøtt, mint, sjokolade, våtservietter, blant mange andre. De små tingene de alltid glemmer å kjøpe, og du endte opp med å kjøpe for dem, eller de ender med å spørre fra deg.

Sett alle disse i en liten, praktisk pose designet til deres smak og send den, sammen med et lite, ostetegn som forteller dem hvordan du virkelig føler for dem og at du vil være mer enn venner.

# 9 Spa dag! Hvis du forteller vennen din om å være mer enn venner, skremmer helvete ut av deg, lind din spenne selv først ved å ha en spa dag. Be vennen din om å tilbringe en avslappende dag på spaet, og før du går, spør en av personellene der for å fortelle meldingen til din venn. Vær kreativ! Du kan få dem til å sende meldingen til deg, eller du kan få dem til å si en åpning som gjør det lettere for deg å si at du ikke vil være venner lenger. [Les: Sikkert tegn de to av dere er mer enn venner allerede!]

# 10 Komme ut av byen og komme inn i naturen. Hvis vennen din er den eventyrlystne typen eller ønsker å utforske, kan du prøve å gå ut av byen med dem til et nytt reisemål eller gå trekking et sted. Gjør noe eller gå et sted som dere begge ikke har gått til ennå. Så, i midten av alt, kan du si: "Jeg har alltid ønsket å gjøre dette, men jeg kan bare forestille meg å gjøre det med deg, og ikke som din venn, men noe mer."

# 11 overraskelse! Et uplanlagt besøk på arbeidsplassen eller på din venns skole er alltid en god idé. Det har et overraskende element, og det vil definitivt få din venn til å føle seg spesiell. Gå til vennens kontor og overraske dem med lunsj, en gave eller en bukett med blomster. Inkluder et lite skript for hva du vil si, og bare uttrykk for hvordan du virkelig føler.

# 12 Bare gjør det. Bare si det. På slutten av det hele vet du at du bare vil få den av brystet. Alt du trenger å gjøre er å bare si det, ingen teater, og ingen spesiell forberedelse. Blurt det ut i midten av shopping med vennen din, eller mens du ser på TV, eller når du kjører hjem. Dette er bra for de som tror at store bevegelser vil bleke i forhold til en oppriktig kjærlighetsbevis.

Å motta de sanne følelsene dine og be om å være mer enn venner, vil alltid være en utfordring. Det setter deg i en skjør, usikker situasjon der du ikke vet om vennen din føles på samme måte. Ikke forvent et svar fra dem med en gang skjønt.

[Les: Hvis vennen din føles på samme måte, hva er det neste?]

Noen ganger kan de også dele de samme følelsene, men de trenger bare tid til å behandle, så gi dem plass hvis du må. Og hvis de ikke deler de samme følelsene, prøv å holde vennskapet. Ballen er nå i vennens domstol. Hvis din venn føles på samme måte, flott! Hvis ikke, da skal du i hvert fall aldri leve med det som skjer!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar