Å være forelsket: 15 Beste ting i livet Bare kjærlighet kan gi deg

Hvis du aldri har vært forelsket før, savner du virkelig. Her er de beste tingene om å være forelsket, trodde du sannsynligvis ikke.

Det er definitivt en grunn til at mange mennesker skriver bøker og lager filmer om å være forelsket. Det er en grunn til at en hel dag er dedikert til kjærlighet. Og disse grunnene er fordi kjærligheten er bare fantastisk. Det er utrolig, og sannferdig, det nærmeste vi virkelig må magi.

Kjærlighet er noe spesielt, og det er en følelse som ikke er noe annet i verden. Når det blir sagt, vil mange kreve at kjærlighet suger og det gjør vondt fordi det gjør vondt når det slutter. Men når du faktisk er forelsket, er det en av de beste følelsene det er.

Hvordan vet du når du er forelsket?

Mange mennesker vil hevde at de er forelsket i noen etter en uke med å kjenne dem. De sier at de ikke kan være uten dem, og når de er sammen, slår hjertet sitt litt raskere ... og de kan ikke synes å tenke på noe annet.

Selv om dette kan høres ut som kjærlighet, er det egentlig ikke. Kjærlighet tar tid å utvikle seg. Det må blomstre inn i noe. Det kan ikke bare manifestere etter en uke.

Når det blir sagt, vet du at du er forelsket når livet ditt er lysere når du er i nærheten av noen. Når de er i tankene dine på hvert tidspunkt i dagen. Når du bare ikke engang kan tenke på dem uten å smile. [Les: 25 grunner til å elske noen og holde fast på dem for alltid]

Det absolutt beste ved å være forelsket

Du tror kanskje det beste ved å være forelsket er sommerfugl-lignende følelser du får når de kommer inn i rommet, men det er det ikke. Det er så mange gode ting om å finne den spesielle personen og falle forelsket i dem.

Men det du tror er de beste delene om å være forelsket, kan ikke engang gjøre denne listen. Hvis du vil vite bare hvor fantastisk å være kjærlighet er, og de beste delene om det, her er de.

# 1 Et solidt støttesystem. Når du er forelsket, støttes du alltid. Dine drømmer og ønsker er fullt sikkerhetskopiert av den andre halvdelen, og du trenger aldri å bekymre deg for å bli dømt for dem. Uansett hva du vil gjøre i livet, har du alltid noen der klar til å hjelpe deg med å nå de målene du har satt opp for. [Les: 15 måter du vil oppleve hvilken ekte kjærlighet føles som]

# 2 Å bli akseptert fullt ut. Det er virkelig ingen bedre følelse enn å være helt akseptert for hvem du er. Du kan være sårbar, ødelagt, og til og med veldig rar ... og du vil alltid ha noen som elsker deg uansett hva.

Å være akseptert for hver eneste feil du har er noe kjærlighet, gir at du bare ikke finner andre steder. [Les: Hvordan vite om du elsker noen - Tidlige tegn på en ny romantikk]

# 3 Tilliten. På grunn av å bli akseptert uansett hva, har du mordertillit når du er forelsket. Når din signifikante andre stemmer sin kjærlighet til deg, eller bare vet hvordan du er forelsket, føler du ganske mye som om du kan fly. Selvtillit økes betydelig, og du lærer deg selv å elske deg mer når du er forelsket.

# 4 Finne formål. Noen mennesker har en vanskelig tid i livet fordi de bare ikke føler seg som om de har noe formål. Å finne hensikt i livet ditt er definitivt en av bonusene for å være forelsket. Du føler deg som om du har noe verdt å leve og jobbe for. Du har denne andre personen i livet ditt som gir deg den hensikten du trenger.

# 5 Ikke å forklare deg selv fordi du er forstått. Tror du noen gang på situasjoner der du bare måtte fortsette å forklare deg selv igjen og igjen fordi ingen syntes å forstå hvordan du følte?

Vel, når du er forelsket, er det egentlig ikke et problem. Din betydelige andre forstår deg og vet hvordan du føler deg uten at du trenger å si det.

# 6 Du er aldri ensom. Dette er virkelig det beste ved å være forelsket. Du føler deg aldri ensom - selv om du er bokstavelig talt hjemme alene. Det er alltid denne delen av deg som føles inkludert og med en annen person, selv om du ser filmer hjemme alene. Å være forelsket gir deg denne følelsen av enhet og komfort og ødelegger ditt ensomhetsliv. [Les: 18 måter å bli forelsket sakte som om du er i en eventyr]

# 7 Det er alltid noen som deler livet ditt med. Når du har nyheter av noe slag, bra eller dårlig, har du alltid noen til å dele den med.

Selv om det er det minste som skjedde om dagen for å gjøre deg trist eller lykkelig, har du noen villig og klar til å lytte til alt. Du har virkelig noen til å dele livet med, og det er den beste følelsen det er.

# 8 En følelse av sikkerhet. Nei, jeg mener ikke dette i økonomisk forstand. Jeg mener at du har en følelse av sikkerhet når det gjelder deg selv og ditt forhold. Før du og din partner blir forelsket, er det litt uro og det ukjente.

Men å bli forelsket blir kvitt disse usikkerhetene, og du er igjen trygg i forholdet ditt og i deg selv. [Les: Kjærlighet og hengivenhet - Den magiske gnisten i langsiktige forhold]

# 9 Du tenker på andre mennesker mer. Mange innser ikke dette om seg selv når de er forelsket, men det er sant. Når du elsker noen dypt, tenker du ikke bare på dem mer, men du tenker ofte på andre mennesker generelt. Du er empatisk mot dem, og du ser ting fra deres perspektiv mer.

# 10 Sexet. Dette er åpenbart noe som må kastes inn på listen over de absolutt beste tingene om å være forelsket, fordi sex når du er forelsket er som ingenting annet der ute.

Den følelsesmessige båndet mellom deg og din betydelige andre intensiverer alt. Når du er i stand til å gi slipp og være deg selv, finner du at sex er mye morsommere ... og det er spesielt magisk når det er med noen du bryr deg så mye. [Les: Langsom sex - 13 dampende grunner til at det er det beste sex noensinne]

# 11 Mulighetene for fremtiden. Når du er singel og ikke forelsket i noen, er mulighetene for din fremtid ikke veldig klare. Du har så mange alternativer som bildet bare ikke kommer opp i tankene dine.

Når du er forelsket, har fremtiden så mange muligheter, og alle disse tingene virker realistiske. Du kan bilde livet ditt med noen og ha en familie med dem, og det er den beste følelsen.

# 12 Det "hjemme" følelsen når du kommer tilbake til dem. Etter å være borte fra personen du elsker hele dagen, kommer tilbake til dem - uansett hvor du er - det føles som om du er hjemme. Du føler deg ikke lenger som hjemme er et sted, men å være med den personen er nå ditt nye hjem. [Les: Hvorfor blir vi forelsket - litt vitenskap, en liten skjebne!]

# 13 Den fysiske kontakten. Mennesker ble skapt for å være sammen med andre mennesker. Vi trenger den fysiske kontakten for å føle seg rolig og fullført. Å være forelsket gir deg den fysiske kontakten du ønsker, og du kan få det når du vil. Å kunne snuggle opp til den du elsker etter en lang dag er en følelse av at du ikke kan komme noen andre steder.

# 14 Noen tar vare på deg når du er syk. Og de bryr seg ikke om risikoen. Noen ganger kan din betydelige andre forsøke å styre seg bort fra en syk elsker fordi de ikke egentlig vil bli syke.

Men når du er forelsket, bryr du deg ikke engang om det. Du vil bare ha din kjærlighet til å føle deg bedre og slutte å være ubehagelig. Å ha noen som føler det samme om deg er det beste. [Les: Puppy love to real love - 15 tegn du har uteksaminert til ekte kjærlighet]

# 15 Har alltid noen der for å hjelpe deg og holde deg ren. Stress, familie, galne jobber, og til og med din egen obsessivitet kan føre til at du er gal. Heldigvis, å være forelsket gir deg noen som vil bidra til å holde deg ren. De vil hjelpe deg med stressende liv, og de vil alltid være der for å hjelpe deg, uansett hva.

[Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Ja, å være forelsket er fantastisk for så mange gode grunner. Dette er bare de absolutt beste tingene om å være forelsket, og hvis du ikke har opplevd det ennå, går du glipp av det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar