Å være mamma, er som å jobbe 2,5 FULL-TIME jobber!

Vi har alle hørt at "å være en mamma er en heltidsjobb", men ifølge en ny amerikansk studie er det å være en mamma som å jobbe to og en halv FULLTID jobber! Hva?!

Studien undersøkte tidsplanene for 2000 arbeidsmødre, hvilke barn i alderen 5 til 12 år og fant ut at gjennomsnittlig arbeidsdag begynte klokken 6,23 og avsluttet kl. 8.31. Det legger til en forbløffende 98 timer i uken, som er over dobbelt så mye som gjennomsnittlig arbeidsuke på 39 timer!

De fleste mødre i studien rapporterte at de hadde bare en time og syv minutter av 'meg tid' - det meste brukte på badet, og prøvde å passe inn i en rask dusj uten at små folk banket på døren!

40% av mumsundersøkelsene sa etter hvert at deres liv føltes som en rekke uendelige oppgaver, men alle opplistet de "livreddende" de stolte på, inkludert vin (yep - du er ikke den eneste) besteforeldre, Netflix (for både foreldre og barn!) Og en pålitelig barnevakt.

Hva tror du? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor, og husk å bruke dette som den perfekte unnskyldningen for å sette føttene opp og gi deg selv litt TLC!

Les neste: De 12 små luksusene du setter pris på nå er du en mamma

bli ferdig det ... vel, det er himmelen i en tekanne. "/>

Vin tid

Glem det å hælde det i spag bol - det glasset av rødt er overveiende full av deg.

Stunder av stillhet

Før har du kanskje ringt en venn eller satt på radioen. Nå? Lene seg tilbake. Lukk øynene. Ahhhh ... ..

Kommer på toalettet selv

Fred og ro på å være på badet alene med dine, erm ... tanker.

Et bad

En uten fargerik boblebad, knirkete plastlegetøy eller potensialet for at rommet skal oversvømmes.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar