Beeline: Den beste måten å navigere på byer på en sykkel

Innhold

En helt ny navigasjonstrening kommer, der i stedet for sving-for-sving-instruksjoner, finner syklister seg rundt ved hjelp av en enkel pil, som peker i retning av bestemmelsesstedet til enhver tid.

Etter å ha tiltrukket en båtlast av interesse siden den ble lansert på Kickstarter, er Beeline spydende denne bevegelsen. I motsetning til mange Kickstarter-kampanjer, er Beeline faktisk satt til å bli oppfylt, med produkter frakt før årsskiftet.

Beeline er en veldig enkel enhet. Gummikassen stropper til styret eller stammen, og når du har satt destinasjonen i appen, viser en skjermpeker hvilken retning den er og gir avstanden. Du kan også angi waypoints for å slå langs veien. Løftet er en mer uformell måte å komme seg rundt enn sving for sving, noe som gjør det mulig å utforske byen uten å gå seg vill.

Hvis du ikke er overbevist om verdien av denne avslappede tilnærmingen og har et telefonfeste, kan du gi Beeline-systemet en prøve uten tilbehøret selv, da appen lar deg navigere på samme måte. Når du gir det en tur, er det en god sjanse for at du blir hekta, som Trener funnet når du deltar i Beeline test-hendelsen.

Trener Forventet ikke å like Beeline. Et navigasjonsverktøy uten sving-for-sving-instruksjoner virket litt meningsløs, spesielt i enveis labyrintene i Øst-London, hvor vi testet det. Trener kunne ikke vært mer feil.

Turn-by-turn navigasjon er flott når den fungerer perfekt, men har en tendens til å holde seg til travlere veier, og når du savner en sving, har du en stor panikk mens den omberegner ruten.

Beeline er alltid bare et blikk borte fra å gi deg all den informasjonen du trenger, og du kan ta uansett små veier du spioner når du er på farten. Selv om du virkelig er i rush, er resultatene sjelden mye langsommere enn den direkte ruten.

Beeline er en bedre måte å navigere enn sving-for-sving, og langt morsommere også. Forhåndsbestilling £ 99, beeline.co

ANBEFALT: Sykkelruteplanleggere for å få deg fra A-til-B

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar