Bli Batman!

Innhold

* Boken "Bli Batman: Muligheten til en superhelt" av E Paul Zehr - ut nå *

"Hvis vi vil vite om det er mulig for den gjennomsnittlige mannen å bli en superhelt, så er Batman den perfekte å undersøke," sier nevroforsker, forfatter og kampsportentusiast E Paul Zehr. "I motsetning til hver annen helt er han ikke utstyrt med noen spesiell gave. Det er ikke noe overnaturlig om hans evner. Han er bare en vanlig fyr som er fast bestemt på å bedre seg i alle henseender, og han har tappet inn i det enorme potensialet som hver av oss har. "Her er det som kreves for å bli Batman.

Sammensetning: 6-8 årDet er en ting som har ferdighetene til å kjempe, men du trenger poisen og nåden til å utføre feilfritt under press. Den caped korsfareren kan aldri ha råd til å miste, ellers dør han. Den høye ytelsen som trengs for å forsvare Gotham City og seg selv uten å ha tatt til å drepe, krever stor erfaring.

STYRKE OG FUNKSJON: 9-17 ÅRDet vil ta tre til fem år å nå maksimal fysisk kapasitet og seks til 12 år for å finpusse din evne til å takle flere fiender. En dyktig kampsportkunstner kan forsvare seg mot opptil seks thugs på en gang, men hvis dette gjenoppstår over tid, er skader uunngåelig.

LONGEVITY: 2-10 ÅRBasert på karriere fra UFC-fighters og NFL-spillere, ville Batman være på topp i to til tre år. Med hell vil maksimumet være ti år - så lenge hans bare nærvær forårsaket fiender å flykte mye av tiden, slik at han sjelden måtte kjempe.

Gi ikke opp din jobbdagDu trenger ikke å bruke hele livet til å bli Batman for å høste fordelene med hans eksempel. Hvis vi er fast bestemt på å holde fast i noe og forfølge fysisk aktivitet for en hensikt - snarere enn for treningens skyld - vil vi bli sterkere, sunnere, mer vellykkede og til slutt lykkeligere.

E Paul Zehr er professor i nevrovitenskap ved University of Victoria, Canada. Hans bok, Becoming Batman: Muligheten for en superhelt (£ 14, Johns Hopkins University Press) er ute nå. Gå til becomingbatman.com for detaljer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar