Beco Soleil Baby Carrier Review

Innhold

Beco Soleil Baby Carrier er lett, komfortabel og solid, men fleksibel - støtter baby, men gir også frihet til å bevege seg. Ekstra tilbehør er en fin regn / solskygge og en innsats for små babyer, selv om transportøren virker bedre egnet til litt større / eldre babyer.

Barnebæreren er relativt enkel å sette på - instruksjonene er klare, og funksjonen for gjengestroppen er en god ide. Babybarnet synes å være mer behagelig når stroppene krysser over i motsetning til "ryggsekkmodus", som instruksjonene først antyder. Stroppen over skulderen kan være litt sterkere for å gi brukeren mer støtte og det er mye av stropper, noen med ultra sikre klipp som kan være ganske vanskelig å angre seg uten hjelp. Nakkeflappen kan også være litt mer tilgjengelig.

Barnebæreren er litt voluminøs og kolliderer ikke pent inn i en kokong eller et tilfelle som mange andre sammenlignbare transportører på markedet gjør, så det er ikke så bærbart. Men utformingen av babybarnet gir seg til flere aktive sysler - lange turer eller shoppingturer, noe som gjør det til en verdig investering for foreldre som er ute og om ganske mye.

Samlet sett er det et kvalitetsprodukt som er sikkert, estetisk tiltalende og god valuta for pengene.

Se flere babybærere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar