Bebylux Alexa Group 123 bilsete (Lusso Bianca) gjennomgang

Testet av M & B-utstyrsekspert Heidi Scrimgeour og hennes datter, Alba.

Alexa var en drøm å installere og instruksjonene er feilfrie - klare, konsise og med nyttige illustrasjoner som er enkle å følge. TWINFIX-ankre klikker du bare inn i ISOFIX-ankerpunktene i kjøretøyet, og deretter kobler du den øverste tangen på plass. Det minimerer setetrotasjon og bremser fremoverbevegelsen i tilfelle en støt, og gjør setet føler veldig robust og sikkert.

Skjønnheten i denne typen bilsete er hvor lenge det kommer til å vare. Men jeg vil være ærlig: Jeg har aldri vært overbevist om at noen bilsete kunne tåle et tiår i hendene på barna mine. Mellom søppelholdige drikker, sand fra strand og kjekskrummer klemt inn i hver krok og krok, ethvert bilsete som vi eier, har en tendens til å se ut som om den har vært i bruk i et tiår etter bare dager.

Alexa har imidlertid vært i bilen min i fjorten dager, men ser likevel ut som ny og skinnende som dagen den ankom. Bicast lærdekselet ser ikke bare smart ut og stilig, det ser også ut til å avstøte muck av alle slag. Juice sølt på en lang biltur? En baby tørke tok seg av det i løpet av sekunder. Hadde det skjedd med vårt forrige sete, ville vi ha vært igjen med en ubeleilig våt patch for resten av reisen og bryet med å fjerne og maskinvask av dekselet.

En funksjon jeg elsker om dette setet er den smarte posisjoneringen av justeringsknappen (den tingen du trykker for å forlenge skulderstroppene for å gjøre barnet ditt lettere fra setet lettere). Den er gjemt bort under en hemmelig klaff plassert under barnet ditt, noe som betyr at nysgjerrige småfinger ikke kan fla med det, og slippte snacks ikke kan forstyrre den samlede effekten av setet.

Med vårt forrige sete har jeg gjentatte ganger hatt hack av en matbit ut av justeringsknappen etter å ha forstått at den hadde blitt sittende fast og stoppet bilseteens fempunkts sele fra å fungere skikkelig. Jeg frykter for å tenke hvor lenge jeg hadde kjørt rundt under illusjonen om at barnet mitt var trygt festet i sitt sete, da hun faktisk kunne ha vært så godt plassert på pakkehylle. Det kommer aldri til å være et problem med Alexa takket være denne smarte designfunksjonen. Det er disse finere designpunktene som markerer dette ut fra konkurransen, etter min mening.

En annen funksjon som imponerte oss er den justerbare nakkestøtten. Hvis babyen din hadde en vekst spurt over natten, juster du bare nakkestøtten ved å trekke håndtaket på toppen av setet til det er i riktig høyde. Det kunne ikke vært enklere.

Og når det gjelder enkle funksjoner, er tilbakestillingsinnstillingen på samme måte som kakeaktig. Det er fire tilbakestillingsinnstillinger, og du drar bare en spak på forsiden av setet for å forsiktig tippe den bakover. Dybden av tilbakegang passet oss gitt at hun ikke lurker lenge i bilen i denne alderen. Det er oppreist nok for ikke å frata datteren min hvis hun våkner fra en lur mens vi er på farten - hun kommer ikke til å føle seg som en skilpadde fast på skallet på et tidspunkt når jeg ikke kan nå henne for å justere setet , men det er nok å få henne haken av brystet hennes og la henne snooze i komfort.

Vi elsker også rommet på dette setet. Datteren min virker cocooned og polstret i komfort, men det er nok plass til vekst. Hun fortsatte å spørre om armene hennes var riktig festet og til slutt skjønte jeg at det er fordi hun har et mye bedre bevegelsesområde i dette setet enn i vår egen, og føles mye mindre squashed. Det er også veldig bra støtte for armene og albuene som vårt andre sete ikke har, og dette gjør en betydelig forskjell for hvor avslappet og behagelig hun føler seg samlet. Hun klatrer inn i det villig. La oss bare si at det ikke er tilfelle med vårt eget bilsete.

Unødvendig å si dette var ikke min intensjon, men jeg måtte utføre en nødstop mens vi prøvde ut dette setet. Datteren min får noen ganger bilsyke, så det er ikke en fan av slike manøvrer, men hennes reaksjon overrasket meg; hun fnisset, som om det var et morsomt eventyr i stedet for hjerte-i-munn øyeblikk jeg opplevde det å være. Og det sier alt - hun føler seg tydelig trygt og godt beskyttet.

Men fremfor alt er dette et bilsete for seriøse bilelskere. Hvis du eller din partner har en firehjulet stolthet og glede - og spesielt hvis du har et skinninteriør - dette er setet for deg. Ikke engang bry deg å se andre steder. Du kan velge mellom svarte, hvite eller røde kontraststing som passer til stoffet ditt.

Det er bare ett lite problem. Jeg føler nå behovet for å oppgradere bilen min til å passe til vårt snazzy nye bilsete!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar