Beat Baby Brain Med disse 10 fantastiske tipsene

Innhold

Glemsom? Fraværende? Kan du ikke huske hvor du dro nøklene dine? Ikke bekymre deg, du har nettopp fått et tilfelle av baby hjernen folk vil fortelle deg. Gravide kvinner og nye mødre har lenge klaget over at deres tilstand gjør dem glemsom. Men er denne såkalte "baby hjernen", som en ting? Forskere sier ja. Og vi har 10 måter å bekjempe den på. Eller minst 10 måter å hjelpe deg når du sliter med kortsiktig hukommelsestap. Nå hvor er de nøklene ...

Drikk kaffe med venner

Gjør oss en tjeneste og neste gang du tilbringer hele morgenen nattering med en av dine BFFs, føler deg ikke skyldig. Du vet hvorfor? Fordi forskning tyder på at kvinner med større vennegrupper har større og bedre hjerner. Kan ikke få bedre nyheter enn det.

Knytte neve

Bær med oss ​​på denne, og knytt din høyre knyttneve når du føler behov for å huske noe. Amerikanske forskere tror at å knytte din høyre knyttneve kan hjelpe deg til å danne et sterkere minne om en begivenhet eller handling, mens knyting til venstre kan hjelpe deg med å huske det senere.

Sniff Rosemary Oil

Shakespeare sa en gang rosmarinolje er bra for minnet, og det virker som om Bard kunne ha vært riktig. Forskere har funnet for første gang at essensiell olje fra urt når snusket på forhånd gjør det mulig for folk å huske å gjøre ting. Fortsett å glemme å ta medisiner eller sende den pakken? Sniff litt olje.

Skriv ting ned

Skriv alt, fra avtaler til navn til hva du har gjort den dagen, ned. Det er aldri for sent å starte en dagbok, ikke sant?

Spis som du er om å sitte på eksamen

Når du tenker på eksamensmat, tenker du på matvarer som er høye i DHA og Omega 3. Matvarer som laks, egg, valnøtter og tranebær, som alle er gode for ditt minne. Unn deg det om morgenen, ta en pakke valnøtter og tranebær og sov godt. Du mating din hjerne og din baby.

Drikk mer vann

Mens du kanskje betaler seriøs oppmerksomhet til kostholdet ditt, er mange mødre å være og mødre som ammer, glemmer behovet for konstant og ekstra hydrering. Hvis du ikke drikker nok, kan det føre til mangel på konsentrasjon, så vel som kvalme og hodepine. Du trenger rundt ni kopper vann en dag når du forventer: vent ikke til du er tørst.

Hold hjernen din aktiv

Tenk på det som om det er en gigantisk minnemuskulatur - og som de andre, må du bruke den eller miste den. Den beste måten å trene hjernen på er å prøve noe nytt og å utvikle nye nevrologiske veier. Så om det er et nytt språk, et musikalsk instrument eller et Sudoku-puslespill, prøv det og se det muskelbøyle.

Hold kroppen din aktiv

Det hjelper ikke bare hjernen din, men lett trening under graviditeten kan også hjelpe til med det ufødte barnets hjernekraft. Stimulere sirkulasjonen og fremme cerebral blodstrøm og oksygenforsyning til hjernen din ved å gå en tur. Det er ikke så vanskelig er det?

Bruk gjentakelse

Ok, så du kan høres litt rart ut med dette tipset, men det er ingenting som repetisjon for å øke minnekraften. Prøv å gjenta et navn eller noe du prøver å huske igjen og igjen når du hører det. Eksperter mener at repetisjon bidrar til å overføre informasjon fra korttidsminnet til mer permanent lagring.

Latter

Vil du vite noe? Det er ikke verdens ende hvis du glemmer hvor du forlot handlelisten, eller hvis du kjøper dobbelt så mye melk som du trenger. Vi ville gå så langt som å si det kan være ganske endearing. Så le det av når du finner deg selv å bli stadig glemsom; folk vil ikke tillate deg å være denne ditzy for alltid.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar