Bear Grylls on Endeavour: "Jeg er så langt ute av min Comfort Zone"

Hva kan vi forvente fra ditt live show?

BestrebelseDet er en spesiell for oss - det er tatt to år å sette sammen, og er starten på en stor global tur. Vi setter virkelig disse arenaene i utrolige villmarker og tar folk på en reise fra jungelen til fjellene; jevne mellomrom. Vi gjenskaper noen av de største øyeblikkene av menneskelig utforskning og eventyr gjennom tidene - basehopping, laviner, klippedukker, du nevner det.

Var trening et støt på systemet?

For showet har vi fokusert mer på fleksibilitet og kjernestyrke ting, men for å være ærlig er det allerede der - det handler om å pacere deg selv og ikke bli skadet. Du ser på Cirque du Soleil-folkene, eller olympiske gymnaster, og de gjør det så enkelt, men da jeg begynte å gjøre det, var jeg som "Helig skit, jeg kommer aldri til å kunne gjøre dette." Min 13 -årig sa: "Vel, kanskje på 42 år er det ikke på tide å lære seg tilbake for første gang ..."

Bruker du noen treningsprogrammer?

Hvilke kalori tellere kan ikke telle er kalorier brent gjennom adrenalin og frykt. Jeg er aldri en for mange gadgets - jeg holder den ganske rå. Vi har vært oppe på vår lille øy i Nord-Wales, og det er bare en pull-up bar over en hule, en gammel rusten kettlebell og min tidtaker. Og en ås ...

Hva er din skyldige glede?

Jeg er en ekte foodie, og jeg elsker det merkelige usunne måltidet ut. Resten av tiden prøver jeg virkelig å spise sunt og være disiplinert om det - begrense sukker, hvete og meieri, men fremdeles komme med deilige oppskrifter - vi skrev en bok som heter Drivstoff for livet Det var virkelig skreddersydd mot det. Fristelsen er alltid å ha for mange juksedager, men jeg tror at hvis kona leser dette, ville hun være som "Hva mener du? Du er så disiplinert. "

Hva er den mest ekstreme tingen du har gjort i navnet på god helse eller fitness?

Jeg leser mye om dette cryoterapien - fryser deg selv minus hva som helst, og jeg tenker, "Fortsett, jeg har gjort det i årevis, hopper i iskjølte innsjøer. Det er villmarksversjonen av kryoterapi, og jeg har gjort det siden jeg var barn ...

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Ja, skumruller! Jeg liker bare gamle skolen ting, jeg kjøper ikke engang de gimmicky ting. Shara [Bears kone] har en gang kjøpt meg en av disse sit-up curl-maskinene - det er som nei, det er håpløst. Bare heng av en stolpe og løft bena opp og ned, så får du en kjerne-trening.

Er det et treningsutstyr du ikke kan leve uten?

Ikke egentlig, jeg kommer tilbake fra øya fitter enn noe, fordi det er hardt arbeid som løper opp i en høyde i det strømmende regnet og sterke vindene. Jeg holder den kort og skarp, men det er høyt intensitet og jeg føler meg bedre enn noensinne. Det er en annen form for fitness - det er ikke utholdenheten jeg hadde i SAS, men det er en liten, fleksibel styrke som jeg ikke hadde da.

Har det vært uhell i oppstarten til showet ditt?

Rør ved, nei - Jeg er forsiktig med de tingene, og vet når du skal presse og når du skal tømme den igjen. Når du lærer nye ferdigheter, vet du ikke hvordan kroppen din reagerer - når du henger på baksiden i lang tid, er du plutselig som: "Hold på, det gjør vondt." Jeg tror at med mindre du er ute av din komfortsone, du vokser ikke, og for Bestrebelse Jeg er så langt ute av min komfortsone.

Hvordan unngår du lokket på bensinstasjonen pasty?

Vel, jeg sover når vi går forbi! Så når vi kommer til forestillingene, har vi god, sunn mat, jeg sørger virkelig for at vi er på det. Jeg sender dem et notat hver uke. Det er en viktig del av det.

Har du noen gang "la deg gå" når som helst i livet ditt?

Ja, definitivt - etter at jeg forlot militæret var jeg tre steiner større enn jeg er nå. Det er en ekte livsendring for å lære å trene og spise riktig, og det er derfor jeg er fitter og sterkere nå enn jeg var i mine tjueårene. Det er ikke noe som kommer naturlig for meg; Jeg tror ikke jeg er så sterk og modig som folk kanskje tror. Jo flere opplevelser vi går på, desto mer skjønner jeg min skrøpelighet og menneskehet, men det er en del av livets reise, den bevisstheten.

Billetter til Endeavour presentert av Land Rover er i salg nå, tilgjengelig på beargryllslive.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar