13 trinn for å være den sexy gutten du har alltid ønsket å være

Innholdsfortegnelse:

13 trinn for å være den sexy gutten du har alltid ønsket å være
13 trinn for å være den sexy gutten du har alltid ønsket å være
Anonim

Det er mange ting som tiltrekker seg kvinner, men det mest oppsiktsvekkende trekket som hakker oss, er en manns sexiness. Her er hvordan du kan trekke den av.

Menn snakker ikke om å være sexy, med mindre det er i en humoristisk sammenheng. De tuller om det, men det betyr ikke at de ikke lurer på de praktiske tingene de kan gjøre for å utstråle mer sexappell. Siden de sjelden diskuterer det, må de lære når de går. Det kan kaste bort mye tid, fordi det er enkelt å være sexy. Du må bare vite hvordan du gjør det riktig.

Sexappell kan legges vekt på ved hjelp av de ulike verktøyene du har til disposisjon, dvs. kroppen din. Du kan kjøpe dyre klær og unne deg luksuriøse spa-behandlinger, men det betyr ingenting, hvis du ikke vet hvordan du skal bære deg selv.

En mann trenger å eie hva han har ved å være trygg og åpenhjertig. Ikke nekter ideen om å forbedre ditt utseende, fordi dette er det første som alle merker. Din personlighet, din intelligens, din lønn - en person kan gjøre sine forutsetninger om alle disse bare ved å se på deg. [Les: Hvordan være en dårlig på 25 awesomely dårlig måter]

Hva skal menn gjøre for å se sexier?

Hvis du vil gi et inntrykk av kvinnene du møter, må du jobbe med spillet ditt. Du må se bra ut, føle deg godt og utstråle sexiness på et høyere nivå fordi du har konkurranse. Menn er mer samvittighetsfulle av deres utseende i disse dager, noe som betyr at du må gjøre mer av et forsøk. Så, her er hva du kan gjøre for å rette opp det:

# 1 Har fantastisk hår. Ikke umiddelbart velge den nyeste modetrenden når det kommer til hår. Gå til en semi-dyr barber eller hår stylist som kan fortelle deg hva som vil fungere for ansiktsfunksjoner og livsstil. Når det gjelder sexy hår, vil kvinner at menn skal ha naturlig, saftige låser. Bare vær sikker på at hun ikke merker tonnevis av produkter du brukte på den.

# 2 Strategisk dyrket ansikts- og kroppshår. Det er på tide å mene deg og få deg plukket, vokset og barbert. Gå til nærmeste hår voks / threading / sugaring salong og bli kvitt alt håret som ikke ser rett på deg. Jeg snakker om unibrows, nesehår, brysthår som kommer opp til nakken din - bli kvitt noe hår som ser bra ut på en ape.

# 3 Bruk klær som passer. Mye kan sies for en mann som har skreddersydd klær. Det kan være dyrt å vedlikeholde alle klærne dine, så sørg for at du kjøper ferdige som passer deg perfekt. Når klærne passer, legger det vekt på kroppsformen på alle de riktige stedene.

# 4 Har litt stil. Du må bestemme hvilken type bilde du vil portrette for resten av livet ditt, og hold deg til det. Din stil reflekterer din personlighet. Kvinner finner det sexy når menn bærer seg komfortabelt i det klær de har på seg.

# 5 Lukt dyrt. Kvinner er suckers for en mann som lukter bra. Bonuspoeng hvis du lukter som om du kan kjøpe middagen sin. Hvis du ikke har råd til en 100 flaske cologne, får du det beste ved å skure hele byen for en rimelig liknende lukt. Ta med en kvinnelig venn, slik at hun kan avgjøre om du velger Köln, går bra med din personlighet og stil.

# 6 Være ridderlig. Det er overraskende hvordan kvinner anser å være en gentleman som en afrodisiakum. Det er sannsynligvis fordi de sjelden ser menn gjøre galante ting på daglig basis. Ikke misforstå meg. De fleste menn er iboende ridderlige, det er bare at den eneste sjansen de viser det er på datoer. [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 7 Se proporsjonal. Vekt og størrelse til side, den eneste grunnen til at folk kommer bort med å se bra ut, er fordi de er forholdsmessige. Vi klarer ikke å se den sexy siden av en mann som har en stor kropp med et lite hode eller omvendt. Du kan rette opp det ved å maskere det ved å bruke klær eller gå på treningsstudioet for å skape kroppen din til forholdsmessige standarder.

# 8 Vær ren. Jeg kan ikke stresse dette nok. Du kan komme unna med noe hvis du ser pent og rent ut. Kvinner ser ikke feil når en mann ser ut som han kan ta vare på seg selv. Ta alltid hensyn til tilstanden til huden din, pusten, klær og hygiene, fordi kvinner finner det sexy når du ser ut som vi kan slikke noe av deg.

# 9 Stå opp rett. Det er noe mektig om en mann som "ser ut" høyt. Høyde er sjelden et problem når en mann ser ut som han ikke bryr seg om at andre er høyere enn han. En kort fyr med god holdning vil alltid vinne over en seks fot fot som slouches. Det er fordi stillingen din kan hjelpe deg med å utvise tillit og poise.

# 10 Vær trygg. For å se sexy må du føle seg sexy! Hvordan gjør du det? Du kan starte med å fortelle deg det selv. Finn årsakene til at en kvinne ville tro at du er sexy. Hvis det ikke virker, følg tipsene som er nevnt ovenfor, og se i speilet igjen. [Les: 25 ting kvinner finner attraktive hos menn]

Bonus tips

Vurder disse tipsene til en siste utvei fordi de kan påvirke spillet på begge måter. Du kan enten trekke den av eller lukke den astronomisk. Kvinner oppdager nesten alt om en mann. Hvis du kan trekke av disse tipsene med suksess, vil ditt sexy spill være mer enn på punkt - du vil låse den kvinnen ned.

# 1 Dans godt. Ikke vær redd for hva jeg sier. Jeg sa dans bra, ikke som Michael Jackson.Alt du trenger å gjøre er å flytte med takt og ikke se ut som om du er fra en annen epoke. Ikke dans for å få oppmerksomhet. Dans så en jente kan få noen til å flytte med.

# 2 Bruk bukser etter din penis størrelse. Fellas, jeg beklager å fortelle deg dette, men vi ser. Vi bruker CIA-nivå observasjons- og overvåkingsferdigheter for å gjøre det, så vi blir aldri fanget. Hvis vi tror bulgen er legitim, blir vi ganske interessert. Hvis vi nesten ikke ser en bump, begynner vi å bli dispassionate. Det er derfor du burde bære formfeste bukser, hvis du har noe å være stolt av og løst passende bukser når du ikke har mye å vise frem. [Les: Hva synes kvinner virkelig om penis?]

# 3 Bruk "litt" leppebalsam. Sexy lepper er et idiotsikkert verktøy når det gjelder fristende kvinner. Nøkkelen til å få kyssbare lepper - og menn, vær så snill å ikke le av det - å påføre et lag med unscented, unglittered leppebalsam og flekk det med et vev som hvordan vi gjør det med leppestift. Gjør dette i en sikkerhetsbunker på høyt nivå for å unngå kontroll hvis du må, men gjør det med tillit.

Selv om du har verktøyene for å få deg til å se sexier ut, må du også arbeide med personlighet og samtaleferdigheter. Å se sexy er nok til å få deg en samtale, men det vil ikke være nok til å holde jenta interessert.

[Les: 13 regler som alle moderne herrer må følge]

Den første fasen av fysisk tiltrekning kan ta deg noen skritt inn i forholdet, men husk at vi må finne deg sexy på lang sikt. Når vi er dating, anbefaler jeg at du er den beste kjæresten noensinne, for ingenting får en jente varmere enn en mann som viser oss hvor ille han ønsker oss.

Populært emne