Vær en av de første til å komme inn i London Classics Hall of Fame

Vær en av de første til å komme inn i London Classics Hall of Fame - øVELSER 2023
Vær en av de første til å komme inn i London Classics Hall of Fame - øVELSER 2023
Anonim

London spiller vertskap for noen av de største massedeltagelsesbegivenhetene i verden, og tre av dem - London Marathon, RideLondon-Surrey 100 sportive og de to miles (3.2km) Swim Serpentine - har nå forent å danne London Classics serie.

Mennesker som har avsluttet hver av de tre hendelsene, vil få en spesiell medalje og hva du sier om glede av å delta, er det alltid hyggelig å få medalje, spesielt når medaljen er gravert med Et ego Londinium vici - "Jeg har også erobret London”.

Hvis du har kjørt London Marathon i et hvilket som helst år siden 1981 og syklet RideLondon-Surrey 100 siden det begynte i 2013, vil de telle mot London Classics-tallyen din, og bare svømme.

Den første muligheten til å fullføre trioen, kommer på Swim Serpentine åpent vann svømmefestival i september, når du kan delta i den innviende London Classics-svømmingen på lørdag 16. (£ 49).

Hvis du allerede har fullført løp og syklusen, kan du til og med gå inn i den spesielle London Classics-bølgen ved Swim Serpentine i år.

I følge London Marathon Events har mer enn 2500 mennesker fullført maraton og RideLondon siden 2013. Hvis det inkluderer deg, kom du ned i bassenget og begynne å trene for Swim Serpentine - du kan være en av de første som kommer inn i London Classics Hall of Fame .

Din neste sjanse til å kjøre London Marathon vil være i april 2018. Stemmen for oppføring er allerede stengt, med resultatene sannsynlig bli annonsert i oktober. Hvis du har gått glipp av stemmeseddelen, kan du fortsatt forsøke å sikre et veldedighetssted i neste års løp.

Den neste RideLondon-Surrey 100 finner sted den 30. juli, men med mindre du allerede har bagged et sted, må du vente til neste års arrangement. Hvorfor ikke gjøre 2018 i året for å huske og registrere deg for alle tre London Classics på ett år? Hendelsene er perfekt fordelt slik at treningsperioder ikke går i konflikt.

ANBEFALT: Marathon Treningsplaner

Populært emne