Vil du være uimotståelig for menn? 14 tips for å hekke fyren

Hvis du dør for å vite hemmelighetene bak hvordan du er uimotståelig for menn, er disse 14 hemmelighetene garantert å hjelpe deg med å få den datoen.

Det er alltid den jenta i 90-tallet kyllingflikene, med sin rene skjønnhet og nåde får henne alle gutta i skolen. Jo, denne jenta eksisterer, men for resten av oss gjør oss selv uimotståelige for menn trenger litt mer albuefett og et par år med å lage motefaux pas før de får det riktig.

Stol på meg, jeg var knubbig til jeg var 18 år gammel og hadde på seg skatesko, jeg kjenner kampen. Hvis du er en tomboy eller en wallflower, blir det ubemerket av gutta en daglig aktivitet. Det er som å være et tre. Vel, hør, du trenger ikke å tilbringe de neste par årene som går ubemerket, og tredje vil du ha det på vennens dato - du kan gå på dine egne datoer. Ved slutten av denne funksjonen har du ikke noe problem å tiltrekke oppmerksomhet.

Hvordan være uimotståelig for menn: 14 hemmeligheter for å gjøre hodene deres svingete

Det er ingen eksakt vitenskap til attraksjonene. Det er imidlertid observert at disse egenskapene er funnet å være mer ønskelige for menn. Men du trenger ikke å ha alle disse egenskapene.

Når du leser disse forslagene, må du være selvbevisst og se om du kanskje allerede har noen av disse attributter. Du er ikke så langt unna å være uimotståelig for menn som du tror du er.

# 1 Vær trygg. Tillit er nøkkelen. Du kan ikke argumentere for det. Hvis du er sikker, kan du ha på deg en papirpose som en kjole og se ut som en supermodell. Så mange kvinner antar at tillit kommer med å ha den perfekte kroppen og feilfri sminke, men det er det ikke i det hele tatt. Det viser verden du verdsetter selv og du ser din egen selvverdi. Gikk jeg bare et lite Oprah øyeblikk der?

Hvis du gjemmer deg bak et ansikt som er full av sminke eller du har på deg svettepuer hver dag for å skjule lårene, er det på tide å endre det. Ikke bare er menn i stand til å lese den usikkerheten som en bok, men du sliter med å utvikle seg som en person. [Les: 25 egenskaper som gutta finner utrolig attraktive i en jente]

# 2 Har noe mysterium. Jeg pleide å sitte med beina mine åpne og snørre da jeg lo. Jeg oppdaget den harde måten at mennene setter pris på et lite mysterium. De liker også når du ikke deler lignende metoder til en bonde * ta notater på det *.

Du trenger ikke å fortelle fyren du er interessert i alle dine personlige opplysninger. Han trenger ikke å vite om ditt tidligere forholdsdrama eller frykten for grisens føtter. La oss holde det for oss selv til du lander den tredje datoen. Mysteriet holder mennene ute etter å finne ut mer om deg, noe som gjør deg uimotståelig. Ikke dårlig, eh?

# 3 Du holder deg fri for drama. Menn liker ikke drama. Og selv om de kan nyte noe sladder nå og da, setter de ikke pris på det når dramaet blir produsert av noen de kan være interessert i. Dette store røde flagget slår menn av. Hvem ønsker å være med noen som stadig snakker om andre mennesker bak ryggen deres? Nøyaktig.

Så neste gang du vil sladre, kan du spare den for din beste venn, eller enda bedre, ikke dele den. Dette er ikke en episode av Gossip Girl. [Les: Ikke hold deg fast: 16 strategier for å få din dritt sammen]

# 4 Vis din mykere side. Hvis du vil være uimotståelig for menn, må du styrke denne ideen om at det ikke er noe galt med å spille sport og få hendene skitne. Menn elsker en jente som kan holde seg selv og spille grovt. Men de liker også femininitet. Dette betyr ikke at du må grøft å spille baseball eller drikke øl, du kan gjøre alt det, men vær ikke redd for å også ta på din feminine side.

Det er dette stigmaet mot å vise femininitet. Det betyr ikke at du er svak. Det betyr ikke at du er uintelligent. Det viser bare dem at du er i stand til å tappe inn i alle deler av hvem du er. Se Frøken Congeniality, Sandra viser deg veien. [Les: 20 varme tips for å være den ultimate feminine skjønnheten]

# 5 Vær uavhengig. Dette gjelder for alle, overalt. Ingen liker en scene fem clinger. Bare fordi det er en fyr i livet ditt, betyr ikke at livet ditt nå er helt over. Gutter elsker kvinner som ikke forandrer hele verden for dem.

Menn har også ting de vil gjøre, kanskje se et hockeyspill eller henge med vennene sine alene. Jo, hvis han inviterer deg, gå. Men å vise ham at du går ut uten han og gjør ting på egenhånd, er en stor sving på. [Les: Hvordan være en sterk uavhengig kvinne som menn elsker]

# 6 Vær avslappet. Hvis du er fem minutter sent for dine middagsreservasjoner, og du bryr deg ut i en stresssvette, må du roe deg ned. Gutter er ikke til kvinner som freak out om hver liten ting. Så ta et dypt pust og sett deg ned. Nyt livet. Det er ikke ment å bli levd med kontinuerlig stress og frykt. Hvis du er avslappet, vil han være avslappet og føle seg mye mer komfortabel rundt deg.

# 7 Ikke vær redd for å le. Latter! La til du gråter. Prøv ikke å le før du tisser buksene dine - det har skjedd med meg. Jeg klarte å trekke den av, men det var en gang i livet-øyeblikket. Så, leksjonen her-bære ekstra undertøy. Latter mellom mennesker skaper tillit og intimitet. Du vil ha det.

Nå trenger du ikke å le av hver eneste ting eller ta en falsk latter, så legger han merke til det. Vær ekte med din latter, og han vil sette pris på det. Det vil også øke hans ego.

# 8 Øyekontakt. Øynene er vinduet til sjelen. Ja, jeg vet, en cliché, men det er sannheten. Øyekontakt er en fin måte å bruke nonverb kommunikasjon på. Det gjør også personen føler seg viktig og utpekt * på en god måte *. Hvis du er interessert i ham, se på ham når han snakker. Ikke gjør en skumle, stalker stirre. Det kan ende opp med den omvendte effekten ... hei, begrensningsordre. [Les: Den all-in kvinnens guide for å få øye kontakt med menn]

# 9 Hygiene. Denne er enkel. Hvis du ikke er stor på hele baderutinen, er det greit, jeg får det. La oss sikte på en dusj en gang om dagen og muligens en vaskesyklus en gang i uken-baby-trinnene. Hvis du gjør det grunnleggende, vil du ha det bra.

Menn som rene kvinner. Du trenger ikke å se ut som Mr. Clean, men ikke luktende fra går kveldens middag er verdsatt. Jeg mener, kom igjen, du vil ha en fyr som lukter bra, ikke sant? Det samme gjelder for deg.

# 10 Ikke vær utålmodig. Jeg vet, du vil ha den første datoen så dårlig. Men teksting ham 50 ganger om dagen og stalking ham på Facebook endrer ingenting. Du må være tålmodig. Menn liker ikke å føle seg presset til å foreta valg eller bli kvalt. Bare slapp av og ta det dag for dag. [Les: 15 flotte måter å gjøre en fyr gal over deg]

# 11 Ta stolthet på hvordan du ser ut. Har du fortsatt på genser fra klasse ni fordi det fortsatt passer? Gratulerer, men det er på tide for deg å donere det. Det er ingen måte som fortsatt er i stil. Ta stolthet på hvordan du ser ut.

Du trenger ikke å se ut som en Barbie dukke hvis du vil være uimotståelig for menn, men du kan sette et par ekstra minutter ved å plukke ut noe som er fint å ha på og fjerne håret ditt fra din to-dagers bun. Dette handler ikke om oppstaging andre kvinner, som viser stolthet i utseendet ditt, viser at du verdsetter deg selv. [Les: 13 fysiske tiltrekningstips å se seg varmere ut]

# 12 Klipp den negative Nancy-holdningen. Dette suger. Det er kjedelig. Ew, jeg ville aldri gjøre det. Oh flott, negativ Nancy er kommet. Er det noen menn i en radius på 50 kilometer rundt deg? Sannsynligvis ikke. Og med mindre hygiene ikke er din ting, er det sannsynligvis fordi energien din bringer folk ned.

Det er på tide å se på den lysere siden av livet. Folk vil være rundt folk som får dem til å føle seg bra. Hvis du vil være uimotståelig for menn, vær positiv og nyt livet.

# 13 Ignorer dem ... for litt. Hvis du setter alt på en sølvfat, så det ser bra ut, men de vet allerede at de har det som et alternativ. Spill hardt for å få. Jeg vet, kjærlighet bør ikke være om spill. Dette handler ikke om spill. Dette handler om å vise dem at du ikke bare kommer til å falle i runder. De trenger å jobbe og svette litt. Det er sunt for dem - renser porene. [Les: Hvordan lage en fyr sjalu og få hans oppmerksomhet]

# 14 Snakk om hva du elsker. Folk gløder når de snakker om ting de er interessert i. Din energi øker også når du diskuterer emner som interesserer deg. Dette er det som involverer menn i en videre samtale og muligens en date. Liker du å lage mat? Snakk om matlaging. Liker du rulleskøyter? Snakk om det! Excite dem med ting som interesserer deg, og de vil være interessert i å prøve det ut med deg.

[Les: Hvordan menn blir forelsket i en jente - De 7 stadiene som virkelig betyr noe]

Å være uimotståelig for menn er ikke så vanskelig som det virker. Det handler om å elske og være deg selv. Hvis du jobber med disse faktorene, vil du kunne hekte noen fyr innen miles av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar