Barechestedness: 14 scenarier hvor det er helt unsexy på menn

Innholdsfortegnelse:

Barechestedness: 14 scenarier hvor det er helt unsexy på menn
Barechestedness: 14 scenarier hvor det er helt unsexy på menn
Anonim

Det er ingen dobbel standard når det gjelder menn og kvinner og barechestedness. Regler om anstendighet gjelder for begge kjønn, gjør oss en tjeneste og følger dem.

Ok, så jeg skrev en artikkel om de tingene jeg elsker om menn en stund tilbake og en av dem var barechestedness. Et poeng alt på egen hånd som jeg ikke trodde trengte noen forklaring. Men jeg føler at det er nå på tide å forklare et visst punkt om nektet at jeg har vært uaktsom i å dele, og kanskje førte noen menn ned feil vei.

Ja, det er noe så utrolig og trøstende om å ha en dårlig eller lang dag, og legge deg ned på mannens bare bryst om natten. Som å finne hjem, når du elsker en mann, legger du hodet på brystet er fantastisk.

Men det betyr ikke nødvendigvis at barnehage generelt er noe kvinner ikke kan få nok av. Vi kan.

Barechestedness regler å følge

Det er regler for barmhjertighet som for hele menneskehetens skyld bør man følge med. Du trenger ikke å være en Abercrombie-modell for å være et godt utseende, men det er noen kvaliteter som gir ikke så god natur.

Ta hjerte; Det handler ikke om emballasjen til oss. Det handler om hva som er inni. Men hvis du har disse egenskapene, bør du holde deg inne i skjorten din og gå av med det nakne utseendet.

# 1 Dine kjærlighetshåndtak er alt annet enn deilig. Hvis du ser ut som du har et indre rør som strekker seg rundt midseksjonen, så er det ikke et godt utseende å løpe rundt uten en skjorte på. Du tror kanskje det er en dobbel standard og at bare menn står rundt å dømme, men jenter kan være enda mer ondskapsfull. Stol på meg. [Les: 12 fordeler med trening på ditt sinn, kropp og libido]

# 2 Din bryststørrelse er større enn vår, og krever en manzier. Hvis du skulle ha på deg en joggingbh, bryr jeg meg ikke om du har seks-pack abs, lagre dem for din betydelige andre. Vi ønsker ikke alle å se guttenes "jenter".

# 3 Du er så pastig hvit, huden din ser gjennomsiktig ut. Hvis du ser ut som et vitenskapseksperiment gikk galt, og alle venene dine ser ut som om de er på utsiden, holder du deg på skjorten din, dude. Pasty white er en ting, som er dårlig nok, gjennomsiktig gjør at du ser mer ut som ET. Hit solsengene eller spray det opp før du utsetter deg selv.

# 4 Du er tynn nok til å være en ekstra for Walking Dead. Og ikke de kjære gutta, den faktiske vandrende døde. Hvis du ikke ser på Walking Dead bare bildet noen som ikke har spist i like, vel, noensinne. Hvis brystet er konkavt, så er det på tide å forlate skjorten til du kan fylle hullene. [Les: Feminine gutter: 50 typiske egenskaper som gjør deg en]

# 5 Du er utrolig glad. Hvis kroppen din ser ut som en dot-to-dot barneside, så hold din skjorte på. Ikke bare må du være mer forsiktig med hudkreft enn resten av oss, men hvis det kommer et hår ut av en og du ikke vet det, er det nesten puke verdig.

# 6 Ditt brysthår ligner en syttitall stue * alle shag, få det? *. Jeg pleide å ligge på min shag-tepper som barn. Jeg lover deg en ting, det lukte ikke eller så bra ut. Med mindre du vil tåle voks, reserver deg selv for å dekke opp teppet og lagre det for den du elsker.

# 7 Du har et problem med backne. Har du noensinne se at YouTube-video av jenta som utmerker seg på en fyrs rygg? Jeg har, og du vet hva? Jeg vil ikke se det igjen. Gud forby deg å avsløre deg selv, og en av disse guttene dukker opp i noens øye. Du kan blinde dem. Hold oss alle trygge og hold dem dekket.

# 8 Du har et problem med kroppsakne av noe slag. Akne er ikke begrenset til ryggen, det kan omgjøre brystvorten, blandes inn med frynkene * som jeg ikke har satt på listen ennå, men de kommer til å være der * og utenfor navlen. Samlet sett, hvis du har akne på kroppen din, må du heller ikke legge den av eller legge den under omslag. [Les: Hvorfor er fysisk tiltrekning så viktig i et forhold?]

# 9 Du har ekstra store brystvorter, jeg vet, det er en vanskelig samtale. Jeg sier det er et hardt anrop, men hvis du har store brystvorter, så er det ingen måte at noen ikke har nevnt det for deg i garderoben. Hvis du er en av de gutta, hvis melk ser ut til å komme inn, la sykepleie til kvinner og hold t-skjorten din.

# 10 Du har tenkt å gjøre atletiske bevegelser som får deg til å jiggle * hint-hint, det betyr at du jiggler *. Det finnes forskjellige typer fett. Det er den solide typen, og så er det ripply. Jeg er heller ikke en fan av, men hei, hvem er perfekt? Hvis du, når du hopper opp og ned, hører en klappstøy, bør du sannsynligvis forlate din skjorte på.

# 11 Du har en tredje brystvorte. Jeg mener ikke å være støtende, men det er en ting. Det er et rykte om at en kjendis som er varm som helvete og en modell for oppstart pleide å ha en. Det er helt kult hvis du hadde en, og den er borte og strippet bort. Men hvis du ikke gjorde det, og det er fortsatt der, så tenk på det, vil du ha lyst til å se en jentens tredje brystvorte hvis du ikke kjenner henne?

# 12 Du er gammel nok til å være en tusenårs pappa eller til og med bestefar. Med mindre du er en av de anomaliene som fortsatt har kroppen til en 24-åring, bryr jeg meg ikke om hvor varmt det er, hvor lenge du kjører, eller hvis du jobber på gårdsplass og tror ikke noen ser du. Med mindre du er usynlig, kan vi. Hei gramps, sett din skjorte på igjen, du sannsynligvis ikke snu noen på.

# 13 Du har på deg knehøyder med striper mens du gjør det. Hvis du løper rundt nakket med svettebånd på håndleddene, pannen eller stripene på sokkene dine, så kan jeg ganske mye garantere deg at du ikke er typen fyr som kan trekke seg fra å bli nektet. Det er ikke deg. Det er bare ditt utseende som ikke skriker: "Jeg er for sexy til min skjorte." [Les: Pappebud: 10 lat tips for å oppnå det myke og sexy utseende]

# 14 Du har for mange fregner. Jeg advarte deg. Nok sagt.

Ok, nå er jeg veldig lei meg og beklager hvis jeg sa noe støtende. Hvis det får deg til å føle deg bedre, er jeg ikke en jente som skal gå inn i en våt t-skjorte-konkurranse. Hvis barechested kvinner kommer over mitt skrivebord som et emne, så vil jeg helt sikkert sette mine egne kvaliteter på "ikke gjør det liste".

Ikke alle ble bygget med Adonis kropp. Det er greit. Du har super flotte kvaliteter under den skjorten som får deg til å skinne. Ta av din skjorte og si, "knulle den, hvem bryr seg" ber for meg å si "resten av oss."

[Les: Hvordan manscape riktig: 8 manscaping tips for å forme det sexy]

Accent dine gode eiendeler og hold "ikke så kjempebra" de under lås og nøkkel, med mindre det er for personen du elsker. De vil se hver tommers av dere, jeg er sikker.

Populært emne