Barbara Currie er kosthold og yoga hemmeligheter

Innholdsfortegnelse:

Barbara Currie er kosthold og yoga hemmeligheter - øVELSER 2023
Barbara Currie er kosthold og yoga hemmeligheter - øVELSER 2023
Anonim

I nesten 40 år har den ledende britiske yoga guru Barbara Currie spredt yoga-ordet med sine yoga-bøker, videoer, klasser og TV-forestillinger. Nå lanserer den utrolig ungdommelige Currie en ny You Tube yoga kanal - Barbara Currie Yoga, for å hjelpe så mange mennesker som mulig å høste de utrolige fordelene med yoga. Vi fanget opp med henne for å finne ut mer.

Er yoga din hemmelig for å bli sunn og ungdommelig?

"Jeg underviser yoga hver dag, fem ganger om dagen. Jeg gjør ikke noen annen øvelse bortsett fra å svømme av og til og gå. Jeg er energisk og alt fungerer godt helse-vis, så jeg må si at yoga er min hemmelighet. "

Hva er andre anti-aldrende hemmeligheter?

"Jeg har ingen egentlig. Jeg har et sunt kosthold, unntatt tilsetningsstoffer ved å spise en steinalder diett av bare kylling, fisk, veg, frukt og salater. "

Hvorfor er yoga et godt supplement til et vanlig treningsregime?

"Det holder deg fleksibel fordi den hjelper ryggraden. Du vil øke fokusnivået ditt og, viktigst, sove bedre. "

Hva er de beste yoga-stillingene for å bygge kondisjon?

"All yoga hjelper. Det avhenger virkelig av hva du anser som fitness. Samlet vil det forbedre din energi og evne uten belastning. "

Hva skal leserne se etter i en yogaklasse hvis de bare begynner?

"Du vet at du har funnet riktig klasse når du har det bra etterpå. Du bør ikke føle noen belastning under eller etter. Hvis du ikke likte det, finn en annen klasse. "

Fortell oss om din nye Youtube-kanal - hva vil det tilby?

"Jeg startet YouTube-kanalen min som svar på mange av studentene mine som ba om yoga som de kunne gjøre litt hver dag. YouTube-videoene er tre til fem minutter lange, og lar deg gradvis lære yoga i ditt eget tempo, med korte og overskuelige seksjoner hver dag. Dette betyr at du gradvis kan tone og fast dine muskler og ledd og holde dem fleksible, med fokus på ulike seksjoner hver dag for å sikre at hele kroppen er dekket. Du kan ta det på en individuell fart og lære å øve yoga hver dag, i ditt eget hjem, når du har sjansen eller ønsker å gjøre en kort, ukentlig YouTube-ledd økt. "

youtube.com/BarbaraCurrieYoga

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne