Bambino Mio Miosquares Review

Et øyeblikk:

Hvordan ville du klare deg uten muslins? Vårt panel av mum testere elsket kvaliteten på disse Miosquares fra Bambino Mio, som vasket godt og så vakkert ut.

Hva de sier:

"Muslin-kvadrater er et viktig element for alle foreldre. Dette er et multifunksjonsprodukt som har så mange hverdagsbruk fra å kaste opp utslipp til å bruke som en burp klut eller komfort teppe og mye mer. "

Testet av mamma Mildred Museki for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette produktet har vært en livredder, og er nå en absolutt nødvendighet for oss å ha. Selv når den vaskes, blir den ikke svak eller blir spinkel. Jeg vil også anbefale det fordi jeg bare kan sette den i posen fordi den er så lett, og det er heller ikke for hardt og grovt på babyens hud, noe som er flott.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Dette produktet har gjort livet enklere ved å hjelpe meg når min sønn har ulykker. Jeg er nå i stand til å tørke noen utslipp på klær og bruke den på barnevognen som et deksel for når babyen sover. Jeg har også vært i stand til å bruke den som en bib når jeg glemmer en hjemme.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet står fordi det for meg ikke er for spinkelt, og kvaliteten på materialet er veldig bra, da de ikke ser ut til å falme når jeg vasker dem. De er også laget av vakre, lyse farger som er veldig unike, og firkantene er lette å stryke, og selv når de ikke strykes, ser det fortsatt bra ut.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Det var ingenting jeg ville bytte om torgene! De var stor verdi for pengene og verdt hver krone brukt. Firkantene er nyttige selv om babyen skal sove på, og ikke la merke til babyens hud som noen andre har en tendens til å gjøre.

Testet av mamma Catherine Nelson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

De er veldig godt laget og vasker så godt, og forblir fremdeles så myke som de var når helt nye. Jeg liker virkelig fargene (teal) og design (ren, med blomster) selv om jeg ikke er så opptatt av den hvite muslinen med honningbierene - jeg trodde de var litt skummelt, men jeg har litt av en fobi, så ikke hold det mot dem! En venn sa at hun virkelig liker bien en, så alle har forskjellig smak, antar jeg!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Før jeg ble mamma forstod jeg ikke hva folk betydde da de sa at du aldri kunne få nok muslinfirkanter ... til min lille kom! Jeg bruker minst 2-3 muslin firkanter om dagen, noen ganger mer, så de var helt riktige! De gjør livet mitt lettere ved å være lett å vaske og må håndtere for å tørke opp utslipp, dekke opp eller være et lett teppe i sommermånedene. Dette bestemte produktet har vært så nyttig som de er av meget god kvalitet, vasker veldig bra og er akkurat den rette størrelsen for min lille.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Sammenlignet med andre merker jeg har kjøpt, må jeg si at kvaliteten på Miosquares ikke skiller seg ut. Boksen og emballasjen som rutene kom inn følte seg spesielle og de stod ut som et kvalitetsprodukt med en gang. Jeg liker produktet og vil alltid nå Miosquares før noen av de andre jeg har.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er vanskelig fordi produktet er så bra, men hvis jeg måtte velge en ting, ville det være at de ikke var så krøllete når de ble vasket og tørket. De ser ut til å være mer krøllet enn andre, lignende produkter, men det er i siste instans et mindre gripe, og påvirker ikke min generelle oppfatning av dem i det hele tatt. Kanskje det kan være flere firkanter i en pakke, men det kan være at det er større pakker tilgjengelig på markedet. Jeg vil gjerne se hvilke andre design og stiler som er tilgjengelige i fremtiden.

Testet av mamma Lisa Nelson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en medmor eller en venn fordi de er så praktiske å bruke, brett opp små nok til en babypose, kan brukes som et teppe, en bib eller over skulderen for burping, og kan også være noe å ligge babyen på for å skifte eller på. De vasker godt, noe som er flott for travle mødre!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Muslin-rutene er så praktiske til daglig bruk. De er en god størrelse og kan brukes til mange forskjellige ting; for eksempel var det en varm kveld om sommeren og klarte bare å bruke en som et teppe. De er veldig absorberende og kommer i mange flotte farger. Min partner bruker dem enda, da de er nøytrale farger, og vi er begge veldig fornøyd med kvaliteten på produktet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre på markedet, som til tross for bare £ 7,99, føler de at de kunne ha kostet mye mer. De vasker nydelig, og har ikke mistet noen av sine farger etterpå. Etter min mening tror jeg dette produktet burde definitivt vinne. Fargene og designene er nøytrale for både gutter og jenter. Jeg brukte dem mens jeg var ute og om, og mange kommenterte hvor fint og pent de var, spesielt den som var med bee-designen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Etter min mening tror jeg ikke ærlig at det er noe som må endres med disse muslin-rutene. De kommer i en nydelig boks, vasker godt, og kan brukes til en rekke forskjellige ting som, som en opptatt mor på tre, er svært viktig og nyttig. Fargene er nøytrale, og selv min partner kommenterte hvor fint og godt laget de er.

Testet av mamma Jenni Moss for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale disse muslins til venner, som jeg absolutt elsker kvaliteten. De er relativt tykke og absorberer derfor ting veldig bra, samtidig som de er myke til berøring, noe som er veldig viktig når de brukes til babyer. De foldes pent for å plassere i en veske, og kommer også i noen forskjellige design.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse musklene er gode for å miste opp og spytte opp når det trengs. Kvaliteten betyr at de er passende myke, samtidig som de er absorberende, noe som er bra, ettersom jeg har funnet noen andre muslins å være litt grove, og var motvillige til å fortsette å bruke dem på babyens hud. Den behagelig design betyr også at du ikke har noe imot å bruke dem mens du er ute og om, noe som er fint.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror jeg kan velge dette produktet over andre på markedet på grunn av deres kvalitet. Dette gjelder spesielt tykkelsen og mykheten som for prisen, synes jeg det ville være vanskelig å finne lignende kvalitetsprodukter. Jeg tror også at designen er noe noen mennesker kanskje liker, da de er ganske lyse, og også ganske forskjellige fra mange andre jeg har sett før.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

For meg kunne designene definitivt bli bedre. Noen mennesker kan like vinklet design på muslins, men de er egentlig ikke min smak. Personlig foretrekker jeg at de skal være en regnbueutforming, eller noe langs disse linjene. Jeg har ikke sett noen regnbue design muslins der ute, og ville definitivt kjøpe disse igjen hvis de ble designet på en slik måte.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar