17 dårlige venner du bør unfriend fra livet ditt

Jo før du luker ut de dårlige vennene, desto bedre begynner du å føle deg om ditt sosiale liv. Så hvilke venner skal du endelig gi slipp på?

Gode ​​venner kan være dine største allierte i livet. I tillegg til å støtte deg og gi nyttige råd, er de også ment å være der for deg gjennom både gode tider og dårlige. De kan fungere som din støttegruppe, dine kjøpekamre, skuldrene til å gråte på, og de du kan ødelegge og gjøre lite favoriserer for bare fordi. Hvis du har venner som disse, teller deg heldig!

Men sammen med gode venner kan det være et par giftige som lurer rundt i din sosiale sirkel. De er de som bringer deg ned og får deg til å føle deg uønsket. De er de som bare tar med seg problemer. De er de som er så egoistiske at de tror at verden vil ubetinget elske dem. De er de du vil ha ut av livet ditt.

Hvem skal du bli venn med?

Her er en 17 eksempler på "venner" som bare ender opp med å få deg til å føle deg trist, utmattet, eller begge deler.

# 1 Den egoistiske vennen. Dette er den som tror at alt kretser seg rundt dem. De gjør bare ting når det passer dem, og de vil ikke bli fanget døde, noe som gjør noe bra for noen andre, med mindre de har en ulterior motiv. [Les: 10 måter å gjenkjenne en egoistisk person og 5 måter å komme seg vekk fra dem]

# 2 Den alltid utilgjengelige vennen. Du kjenner den som alltid vil komme sammen, men når du prøver å lage en plan, minner de deg om hvor opptatt de er? Kalenderen deres synes aldri å rydde opp, men de vil fortsatt være på vennelisten din uten å gjøre noen av de faktiske vennevirksomhetene, det er.

# 3 Unnskyld elsker. Denne vennen er den flakete, den som alltid lager planer og deretter kansellerer i siste øyeblikk. Det er ingen å fortelle hva slags unnskyldning de kommer til å komme med, spesielt når du føler at du allerede har hørt dem alle før.

# 4 Selvtillit ødeleggeren. Ekte venner vil elske deg for hvem du er, men dårlige venner vil få kaos på selvtillit for å beskytte deres egne skjøre selvverdighet. Enten det er fett shaming eller påpeke alle dine feil regelmessig, trenger denne vennen et spark til kantstenen.

# 5 Den dårlige rådgiveren. Denne vennen gir deg alltid de verste rådene, og de får sparken deres ut av livet ditt. De kan få deg til å bryte med kjæresten din, eller overbevise deg om at kjæresten din er utro på deg, bare fordi elendighet elsker selskap. Hvis de ikke har dine beste interesser, er de ikke en venn. Periode. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt]

# 6 Den eneste vennen som dumper deg når de er i et forhold. Denne personen kaster bare opp når de er single. Forsøk å kontakte dem mens de er i et forhold og forberede seg på å høre radiostilstand.

# 7 Brukeren. Denne â € œfriendâ € Â bruker deg som en vinge mann / kvinne, å kjøpe drinker på klubben, for å være den utpekte sjåføren, og listen fortsetter. De vil ikke gå ut med deg med mindre du har noen form for fordel for dem. Denne dobler seg som den egoistiske vennen, og de er en bunnløs grop av grådighet. [Les: 10 typer giftige venner som kan gjøre livet ditt helvete]

# 8 Vennen du er forelsket i. Denne vennen er fyren eller jenta som du forblir venner med, til tross for å være håpløst forelsket i dem. De er enten uvitende eller donâ € ™ t gjengjelde følelsen. Å være rundt dem vil bare utsette deg for deres romantiske utnytelser med andre partnere * eller * * * * * * * * * * Enten opp eller hold avstanden din. [Les: Steg-for-steg-veiledningen når du finner deg selv som faller for en venn]

# 9 Den økonomisk nedslående vennen. Den som alltid planlegger å gjøre ting som innebærer å slippe store mengder kontanter på det vanlige, hvor du ender med å føle deg skyldig i å være i eller spare på den nye bilen. De gir deg â € œhuhâ € se når du nevner at penger er et problem. Du kan ikke være på samme side, økonomisk eller ellers.

# 10 Den overfladiske vennen. Den som bare vil gå rundt med deg hvis du ser bra ut. De vil gi deg et merkelig utseende når du går ut i svette mens de er kledd å drepe. De leter etter en entourage basert på utseende, ikke på å faktisk bygge solid vennskap for livet. Alt dette folk vil ha er et publikum, og de er egentlig ikke den typen som skal være i lang tid.

# 11 Yo-yo-vennen. En dag er de din beste venn, og neste, du fanger dem med matchende BFF-armbånd med den andre jenta de hatet forrige uke. Denne vennen er alltid mellom venner. Hvis du kommer på sin dårlige side, vil de ikke være ved siden av deg for lenge, men kommer til å gråte tilbake når de oppdager at gresset ikke er noe grønnere der borte. [Les: 16 tegn på at du blir tatt for gitt av vennene dine]

# 12 Den "vennen" som prøver å sove med deg. Disse vennene vil egentlig ikke være vennen din i det hele tatt, og hemmelighet håper på ditt nåværende forhold til å mislykkes eller for deg å bli full nok til å sove med dem. Disse vennene vil flirte med deg og spørre hypotetiske spørsmål om de to i deg. [Les: 10 tegn på BFF er i hemmelighet prøver å forføre deg]

# 13 Vennen med bagasje. De ser alltid opp med en ny fyr eller jente på armen, og de kan ikke se ut med mannskapet, med mindre de har en annen halvtil stede. Disse vennene vil dumpe deg for deres fling for øyeblikket, og du bør nok slå dem til det.

# 14 Den lange vennen du har ingenting til felles med lenger. Du hadde noen villige tider på college sammen, og til nå, slår de fortsatt opp klubber hver helg, mens de er i skolen for tredje gang, alle mens de er gift med barn. Du kan bare ikke synes å finne felles grunnlag, annet enn å le av de gamle høyskolehistoriene dine. La det ligge i fortiden. Det er bortkastet tid. [Les: Mister du en venn eller bare driver bort?]

# 15 Den negative vennen. Når du tar opp noe bra, tar de opp noe i nyhetene som du burde være bekymret for. Enten det er den fallende økonomien, sviktende ekteskapsrate, eller hvor vanskelig det er å finne en god signifikant annen i dagens verden, klager de stadig eller bekymrer seg om en ting eller en annen.

Disse menneskene vil tømme deg av dine gode vibber og energi. De må unngås hvis du ikke vil bli sugd inn i deres grop med konstant negativitet.

# 16 Den trengende vennen. Dette er den vennen som ikke ser ut til å gjøre noe alene. De trenger alltid råd om hvordan man skal reagere på sin forelskelses tekst, deres klærvalg, og helt ned til hva slags mat de burde spise. Dette vennskapet er utmattende og meningsløst, minst sagt.

# 17 Backstabberen. De smiler i ansiktet ditt, men hver gang de pisser ut av en av de nærmeste lippede tilhengerne, hører du på en eller annen måte om hvordan de har snakket bak ryggen din. Enten de ikke tror at du fortjener din kampanje på jobben, tror du ikke fortjener partneren din, eller pokker moro på hvordan du har fått fem pund på ferie, disse er blant de verste vennene. Fjern dem fra livet ditt før de ødelegger ditt rykte.

[Les: Dårlige venner og riktig tidspunkt for å avslutte vennskapet med dem]

Venner er ment å legge til positivitet og glede i livet ditt, så hvis du merker at noen av de ovennevnte tegnene bringer deg ned, er det best å la dem gå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar