Dårlige venner â € "når du skal avslutte et vennskap

Dårlige venner er rundt oss. Lær å gjenkjenne en dårlig venn og forstå når du skal avslutte et vennskap, spesielt hvis det ikke gjør noe annet enn å rote livet ditt.

Alle av oss har hatt vår andel av dårlige venner gjennom årene.

Men har du virkelig lært leksjonen, eller er du fortsatt i et dårlig vennskap selv nå?

En av de første tingene vi må forstå om dårlige venner er at de suger livet ut av deg, sakte og sikkert.

I stedet for å prøve å fikse noen opp hele tiden, lær å forstå når du skal avslutte et vennskap, spesielt hvis det er en dårlig.

Liv med dårlige venner

Selv siden vi var små gutter og jenter, har vi blitt gjort for å tro at vennskap varer evig, at våre venner alltid kommer til å være der for oss.

Vi var vår lykkeligste da vi var sammen med venner.

Foruten å være våre venner, fungerer de som vår støttegruppe, eskorteagenter og handleguider.

Men vennskap kommer også med en "betingelse gjelder" -klausul.

Gir-og-ta-politikken fungerer også her, som med alt annet i verden. Den siste gangen du og din venn gikk på shopping og så den eksklusive Gucci-vesken, gikk hun bare til side og la deg få det, eller har du fortsatt disse fortellingene for å bevise overlevelse?

Selv blant gutta, når du ser en varm kollega ned i kjørefelt, går vennen din ved siden av deg eller tar han fart på å være den første som snakker med henne?

Når vi var barn, var det alltid mobbingen til en venn som ønsket de beste lekene, og utstødte andre barn fra gruppen hvis de nektet hans hver beck og ring. Og nå i vårt voksne liv, er det ikke helt annerledes.

Forstå et dårlig vennskap

Mange av oss befinner oss midt i et dårlig vennskap. Hver og en av oss har en dårlig venn i vår egen vennegruppe.

Nå hvem som egentlig er en dårlig venn, kan du spørre. For det første er de de som forventer å bli inkludert i hver eneste utflukt, de som tar over historien du har fortalt noen andre, og de som prøver å dominere deg hvert sekund av livet ditt. I utgangspunktet presenterer hver dårlig venn seg som en snill og omsorgsfull person. Men det er bare en handling, selv om vennen din ikke vet det selv. Dårlige venner er utilsiktede mestere i svikens kunst.

Det er en fin linje mellom å være der for en venn og aldri være borte fra venner. På arbeidsplassen er det den dårlige vennen som kaller seg din venn, men stikker deg i ryggen hvis sjefen skjer for å sette pris på arbeidet ditt over deres.

På en fest prøver en dårlig venn alltid å stjele torden og hvis du tilfeldigvis får mer av spotlighten, vil du betale for det. Beregnende og bedragende, din dårlige unnskyldning for en venn vil late som å være din beste venn for alltid til du frata henne om noe hun tror er hennes.

Sitcoms har også sin egen andel av dårlige venner, hvis eneste ambisjon er å se deres vennekrasj og brenne.

Så hvorfor er vi fortsatt venner med en dårlig venn? Svaret er helt opp til deg. Som vi alle vet, kan vennskapets natur være vanskelig. Hvis du ikke trenger å stikke et aspirin etter hvert besøk fra din irriterende venn, så er du sannsynligvis bra for nå.

Men hvis du føler at du har blitt hamret på hodet hver gang du tilbringer tid med denne dårlige vennen din, må du virkelig se nærmere på vennskapet ditt og gi dette dårlige forholdet en grundig inspeksjon.

Når skal du avslutte et vennskap med en dårlig venn

# 1 Når du føler deg deprimert

Konkluderer du dine besøk følelser deprimert, frustrert eller sint? En god venn skal få deg til å føle deg glad og innhold. Hvis vennen din drar i en negativitetskanal, er det kanskje tid til å avslutte vennskapet. Gjøre en unnskyldning eller få helvete ut av livet. [Les: Hvordan være lykkelig i livet]

# 2 Hvis din energi blir zapped

Noen dårlige venner kan få deg til å føle deg kjedelig og irritert. Det kan være fordi de stadig krever oppmerksomheten som en to år gammel eller drone på bare om deres problemer eller prestasjoner. Du kan gjøre uten disse typene dårlige venner, men du er ikke en barnevakt uansett.

# 3 For mye drama i livet deres

Føler du deg drenert og sliten på grunn av en venns konstante drama? Enhver venn som oppfører seg som en diva trenger å få hodet undersøkt. Vi har fjernsyn og andre kilder for å tjene oss denne hensikten. Vi trenger ikke en venn sånn rundt oss.

# 4 Din venn gjør at du føler deg dårlig

Hvilken bruk er en venn som fornærmer deg hele tiden? Setter din venn deg ned, eller får deg til å miste din tillit? Vi har våre fiender til å gjøre den jobben for oss.

[Les: Hvordan elske deg selv]

# 5 En dårlig venn som kutter deg ned med kritikk

Ærlighet er veldig verdsatt, men når venner sender sarkastiske kommentarer og tar billige graver på deg, kan ting ikke bli verre. Sjalusi og konkurranse er sunn, men ikke i overkant. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

# 6 Din venn vil ha råd hele tiden

Din venn holder droning på om deres partner eller deres kjærlighetsliv, eller stadig spør etter din hjelp til å møte nye datingpotensialer. Og selv om du tilbyr råd eller hjelp, vil de ikke dra nytte av det. I stedet vil denne vennen bare ha mer hjelp hele tiden.

# 7 Oppfører seg som en diktator

Alle av oss har venner som er bossy i naturen. Men det burde være en tynn linje mellom å være selvsikker og bare ren, gjennomsnittlig og bitchy.Det kan fungere i en tenåringsfilm, men i det virkelige liv er det egentlig ikke noe poeng i å skjemme bort en dårlig venn eller bli en del av deres entourage.

# 8 Grønt øye alarm

Vi er alle besatt av vennene våre, men når din venn begynner å stille mange spørsmål om dine andre venner, begynner å følge deg overalt eller ikke liker det når du møter nye venner, det er på tide at du avslutter vennskapet eller sørger for at din venn vender seg ikke inn i et grønt eyed monster. [Les: Føler du deg fortapt i livet?]

# 9 Sladderdronning

Hvis vennen din stadig gjør jibes på andre venner, er sjansen, denne dårlige vennen kan også snakke dårlig om deg bak ryggen din også. Hvem trenger en venn som vil gjøre mer skade enn godt?

# 10 Opptatt bi

Noen venner synes aldri å finne tid for deg. De kommer alltid opp med lame unnskyldninger når du trenger dem. Men de forventer at du alltid skal være der for dem. Og hvis du ikke kan gi dem din tid, gjør de det til et poeng å stadig minne deg om hvor dårlig en venn du er.

Verden er full av venner, og deretter noen dårlige venner. Vær forsiktig med de vennene som drar deg ned og forstår når du skal avslutte et vennskap og når du skal beholde en. Det kan gjøre livet mye lykkeligere for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar